Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

S KESSY je možné odemknout či zamknout auto sáhnutím na kliku nebo tlačítkem Start také nastartovat či vypnout motor. Klíček stačí mít v kapse, v tašce apod do cca 1,5 metru.

post-78913-0-95900900-1430344459_thumb.j

Páté dveře mohou být na přání vybaveny elektrickým otevíráním a zavíráním, které lze ovládat tlačítkem u sedadla řidiče, klíčem dálkového ovládání nebo stisknutím tlačítka na pátých dveří. Vůz může být na přání vybaven také virtuálním pedálem pro bezdotykové ovládání pátých dveří. Virtuální pedál a elektrické ovládání pátých dveřích fungují i v kombinaci s KESSY.

post-78913-0-15982300-1430344444_thumb.p

Upraveno od kokta7

• 1 měsíc později...
  • Autor

však konečně je to menší...

Na co velký klíč, když ho ani nemusíš vytáhnout...Nikdo ho nevidí a chválit se klíčem, že jsi frajer???....No, třeba to někomu povzbuzuje EGO. :kol-24:

• Autor

Tak ferdo to nevypadá spatne ani u cc Tuarega...

post-78913-1433632268,5488_thumb.jpg

To kokta: Já reagoval na to, že existuje totožný typ klíče pro VW s chromovými doplňky. 

Jak tak vidím, je to o tom EGU...Klíček je totální kravina, na tom autě se toho najde daleko víc, než si představujete....Štouralové si určitě něco najdou pro léčení mindráků....

Jak tak vidím, je to o tom EGU...Klíček je totální kravina, na tom autě se toho najde daleko víc, než si představujete....Štouralové si určitě něco najdou pro léčení mindráků....

klíčem to jenom začíná, ale zase co by lidi chtěli od auta za milion, které je na chvostu koncernu, přeci mu VW nedá všechny vychytávky passatu nebo audi, pokud se ti něco nelíbí, tak si nekupuj, výběr je velký

Dnes na novinkách testovali Superba a vyfotili klíč s chromovými doplňky

post-91919-0-04613200-1434116156_thumb.j

• 4 týdny později...

Ano ten kluc je s chromom a ten druhy nahradny je plastovy.

Trochu OT : Ja vsechny klice davam, do silikonoveho pouzdra a i po 5ti letech vypadaji po vyndani jako novy :))

post-79848-0-91264300-1436267614_thumb.j

Upraveno od bicista

To je zaujimave. A to kde sa daju kupit?

Ebay za 1,5 Eur.

• Autor

tak ten jejich virtuální pedál teda moc nefunguje, mě se to otevřelo pouze 2x z 20 pokusu. Prodejci jsme to sdělili a prý to už řeší, tak nevím.

Máš asi špatnou techniku "kopu", já s tím problém nemám.

Moje zkušenost s funkčností virtuálního pedálu 50/50.

• Autor

teď sem koukal na nějakou recenzi superba v angličtině a měl s tím taky problémy.  tak je možný že ostatní s tím třeba problém nemají. tak to je vždycky :)

Upraveno od kokta7

Já to zkoušel u SII a úspěšnost byla jen 80%, asi jde opravdu o tu techniku. Zajímalo by mě na jaký pohyb to konkrétně reaguje. Co kdyby třeba pod tím čidlem proběhla kočka? :-D

• Autor

tak už sem na počítači, tak sem tu recenzi konečně dohledal. taky mu to nejde :D(řeší to ve videu od 15 minuty)

https://youtu.be/Ky793NS2gEQ?t=15m

Upraveno od kokta7

• 2 týdny později...

Půjde nakodovat i kopnutím zavírání? Ferdo?

• Autor

Jinak servis už to opravil a už to zaclo fungovat. Uvidíme na jak dlouho

Po vice nez tydennim pouzivani je spolehlivost cca 98%. Funguje to dobre a je to skvela vec.

• 1 měsíc později...

Půjde dokódovat zavírání kufru tlačítkem vedle řadící páky?

• 1 měsíc později...

Rozhodně jde zavírání kufru přes tlačítko na dálkovém ovládání.

otevřít kufr kopnutím se mi ještě nepodařilo - musím mrknout do menu, zda to tam nemám vypnuté...

větší hnus je nezávislé topení, proč to jen není přímo v klíči

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.