Přejít na obsah

milan.randl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

873 zobrazení profilu

Oznámení milan.randl

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. milan.randl

    Superb III

    Lukason: na to, ze to ma 400 najeto, tak to moc nesetris :-) Jinak 140kw 4x4 mam 14 dni. Za tu dobu mam najeto neco malo pres 2000km. Auto do 1000 uplne jalovy (nejelo, ze zacatku i spatne brzdilo). Nyni se motor zlepsil, na normalni jezdeni dostatecne a pokud si clovek zvykne na plyn a nauci se s nim dobre pracovat, je to dobry. Nicmene kdyz se koukam na papirovy hodnoty, cekal bych malicko vic. Mozna me ale mate ten zvuk (byl jsem zvykly na 6-ti valec). Jsem s nim ale moc spokojenej - uzivam si to na maximum.
  2. Auto jsme dostal pred 14ti dny a mam do 160.i kdyz je auto velice stabilni i v rychlostech kolem 200, tak si nemyslim, ze by to bylo pri takovych rychlostech pouzitelny. Chce to davat pozor a obe ruce na volantu.
  3. Po vice nez tydennim pouzivani je spolehlivost cca 98%. Funguje to dobre a je to skvela vec.
  4. Dnes jsem absolvoval dalsich 250 km a podvozek mam standardne v mormalu. Opticky si ti na tech 19" (kdyz je to vedle sebe) nedovedu moc predstavit. Btw. taky jsem mel puvodne objednanou sedou business, ale na posledni chvili jsem to zmenil a jsem moc rad.
  5. Mam 19" a je to v pohode. Muzu jenom doporucit. Na klidnou jizdu pouzivam v adaptivnim podvozku comfort a je to skvely. Pro normalni jizdu normal a malicko to zruhne (pri razantnejsi jizde se lip chova). Sport jsem vzhledem k najetym 150 km nedaval. Za me urcite 19", mam ty anthrazitovy a vypada to moc pekne (barva auta cappuccino).
  6. a co s tim? nevis, kde se to da sehnat? ted sem to googlil a nemuzu nic najit... muzes mi pomoct nakym linkem? :-) diky
  7. Ahoj vsichni, chtel bych vas pooprosit o radu, protoze uz sem zoufalej. Mam na moji octave r.v. 2001 original xenony. Zdalo se mi, ze malo sviti - kazda vybojka jina barva, atd. - tak jsem se rozhodl je vymenit za nove 6000k. Po namontovani a vycisteni cocky ale sviti stale velmi spatne. V noci se s nimi skoro neda jezdit a bez zapnutych mlhovek bych nic nevidel. A to radsi nemluvim o jizde v noci a v desti... Diky za kazdou radu. Milan
×
×
  • Vytvořit nový...