number524 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Zdravím. Zkoušel někdo už demontovat zadní osvětlení interiéru? Já se o to pokoušel a vůbec mi to nejde. Možná mám jen strach, abych něco neulomil. Může mi někdo říct nějaký návod? Díky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number524 Vloženo 2. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Už jsem to našel... https://www.youtube.com/watch?v=zLOJB45pmoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gino Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Startuji a vypínám motor tlačítkem. U svých dřívějších čtyř Fabií jsem používal klíče a vždy po vytažení klíče ze spínací skříňky se rozsvítilo vnitřní osvětlení . No a nyní po vypnutí motoru je tma. Když odemykám auto, tak se vnitřní světla rozsvítí. Tak proč to nejde jakoby naopak...? A otevírat dveře , kdy třeba silně prší se mi nechce. V servise sděleno : nejde to. V manuálu je toto : Automatické ovládání osvětlení - Osvětlení se zapne po některé z následujících událostí. ›Odemknutí vozidla. ›Otevření některých dveří. ›Vytažení klíče ze spínací skříňky. Jakou máte zkušenost vy ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Video už nejde, dám sem pro ostatní fotku, kdyby to chtěl někdo vyndat. Je to na ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Startuji a vypínám motor tlačítkem. U svých dřívějších čtyř Fabií jsem používal klíče a vždy po vytažení klíče ze spínací skříňky se rozsvítilo vnitřní osvětlení . No a nyní po vypnutí motoru je tma. Když odemykám auto, tak se vnitřní světla rozsvítí. Tak proč to nejde jakoby naopak...? A otevírat dveře , kdy třeba silně prší se mi nechce. V servise sděleno : nejde to. V manuálu je toto : Automatické ovládání osvětlení - Osvětlení se zapne po některé z následujících událostí. ›Odemknutí vozidla. ›Otevření některých dveří. ›Vytažení klíče ze spínací skříňky. Jakou máte zkušenost vy ? Díky A co zkusit před vypnutím motoru tlačítkem odemknout autem tlačítkem pod rádiem, rozsvítili by se nebo po vypnutí motoru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Ta bocni lampicka se ale vytahuje cela :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gino Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Vaše zvláštní rada : před vypnutím motoru tlačítkem odemknout autem tlačítkem pod rádiem - nefunguje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doudo Vloženo 13. Březen 2016 Sdílet Vloženo 13. Březen 2016 Zdravim Vás, možno to bude OT, ale nenašiel som na mojú otázku lepšie miesto ako tuna... Podarilo sa mi pri výmene LED žiaroviek v interieri mojej FIII ulomit pliesok na zadnom lavom stropnom svietielku, ktorý drzí to svetlo prakticky v strope, bez neho to potom vypadáva. Na nete som našiel, že sa toto originál svetlo da zakupit za 30€. Príde mi to moc za "kus plastu". Nevie mi niekto náhodou v tomto pomoct, kde by som to vedel zohnat (originál/nepouzívane) za lapsiu cenu? Za kazdu dobru radu vopred dakujem a este raz sa ospravedlnujem za mozno nevhodný koment, teda v nevhodnej sekcii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Já nevím, je tady jen několik málo témat a toto jsi nenašel? Přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 douda: Já ulomil oba dva než jsem se naučil je vyndávat. Bohužel jsem vysolil ve škodovce skoro 1000 Kč a vyměnil lampičky u 2 dny starého auta. Tento druh lampiček používá více škodovek, ale rozdíl je v barvě plastu. Jestli chceš ušetřit tak jedině vrakáč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas427 Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Mě se taky povedlo ulomit oba plíšky. Opravil jsem to textilní (kobercovkou) páskou, seřízlou na asi 2 cm šířky, kterou jsem nalepil na lampičku po bokách a nasunul trochu silou. Drží jak originál :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 Stalo se mi to samé. Po koupi jsem měnil interier za LEDky. Taky sem ten zobacek ulomil :( Ale sehnal jsem na vrakaci novej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedrito86 Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 Ahoj, možná to tu už někdo řešil ale jsem tu nový a nevím jak to najít - při demontáži zadní čtecí lampičky u Fabie III combi se mi zlomil ten háček, který to drží - nemáte někdo tip jak to nahradit/sehnat? Nechce se mi kvůli tomu kupovat celou lampičku... díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrštik Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 (editace) Zkus tady: Editováno: 23. Říjen 2018, autor: Mrštik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.