6T6 Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s bočními ochrannými lištami dveří na fábii 3, v autosalonu mi řekli že se originál nedodávají. Jestli jsou na trhu nějaké neoriginální, nebo by šly připasovat z jiné škody. Jsou ochotni mi je tam dát, ale nevím jaké bych měl použít a do jaké výše je umístit.Taky nevím jestli je má cenu je tam dávat, tvar dveří má docela vystouplé prolisy a taky kliky jsou docela vystrčeny mimo obrys auta. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Asi bych je nedával. Smysl prakticky žádný nemají, na předchozí FII jsem stějně měl šlic až nahoře nad klikami. Akorát by ti zhyzdily design auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Taky bych to tam nedával, u nových aut to opravdu pokazí design. Navíc dveře Fabie mají dole prolis, musel bys to nalepit buď ke spodnímu okraji, nebo někam ke klice. Tady pro inspiraci co to udělá s autem.... http://forum.skodahome.cz/topic/128046-moje-karkulka-12tsi-63kw-fresh-ambition/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 (editace) Nerad bych se majitele toho Rapidu nějak dotknul, ale zprasený je to auto opravdu řádně... Je vždycky smutné vidět takto přeplácané auto. EDIT: pevně doufám, že tohle nikdo s FIII neprovedete... http://forum.skodahome.cz/topic/128046-moje-karkulka-12tsi-63kw-fresh-ambition/?p=2039546 Editováno: 4. Květen 2015, autor: mp390 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Nej je ta samolepa fresh na "b" sloupku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Tak tohle tady řešit nebudeme. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 listy bych taky nedaval, na tom rapidu to nevypada moc hezky a na FIII to taky nebude uplne super... Co se tyka rapida, tak kazdy podle sveho gusta, kazdopadne ty zrcatka... a jeste natrit buben cervene na zadnim kole... neni to uplne muj salek kavy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6T6 Vloženo 5. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Dik za názory, asi je tam dávat nebudu, nebylo by to tam hezké. Myslel jsem jen na ochranu dverí na parkovištích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Lišty nebrat, na OI mi jedna uletěla po cestě a druhou jsem nechal v myčce. Díky bohu, že na Fabii III nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Tak už jsou originální lišty na FIII:http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-iii/listy-prahove-bocni-zadni/ochranne-bocni-listy/skoda-fabia-iii-bocni-ochranne-listy-original-na-lak-id:12746.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HERMINA1982 Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 (editace) Teda 4400 za 4 lišty ještě nelakované to mi příjde trochu drahá sranda . Editováno: 25. Červenec 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Ta cena je fakt přemrštěná, navíc takto nalepené lišty, nemají ani žádný význam. Nic neochrání .Takže nic pro mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Žádné boční lišty nic neochrání, protože jsou tak nízko, že když tě někdo trefí dveřma, tak udělá rýhu nad ně. Stejně tomu bylo na FII i na OI. Je to úplně stejné jako se zástěrkami - jsou k ničemu, kazí vzhled auta a ještě stojí peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buldog77 Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Tak už jsou originální lišty na FIII: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-iii/listy-prahove-bocni-zadni/ochranne-bocni-listy/skoda-fabia-iii-bocni-ochranne-listy-original-na-lak-id:12746.eshop Tak to mě opravdu rozesmálo, ta cena i to kam se lepí - to by si pořídil jenom slepej, blbej a hluchej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrštik Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Za čtyři lišty 4399kč z čeho to je z TITANU komici to za prvé a za druhé prý BOČNÍ OCHRANNÉ LIŠTY - SLOUŽÍ K OCHRANĚ HRAN DVEŘÍ v prolisu jóóó?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Namísto používání caps loc, by sis měl lépe přečíst to, co je tam vidět na originálním balení = Dekorativní dveřní lišty. Nikde tam škodovka nic nepíše o ochranných lištách... Cena originálních dílů je většinou poněkud vyšší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrštik Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Pawouku: nekomentují Škoda org.příslušenství nebo díly, ale ten nadpis a dále to co je pod viz foto dokonce to tam je třikrát napsané,ale mylnou informaci o boční ochranné lišě kterou udávají. To jsou Boční Ochránné Lišty: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Hm, tak jsem to z toho asi nějak nepochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6T6 Vloženo 25. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Zdravím všechny, nechal jsem si na fábii lll. přilepit lišty z Fábie ll., udělali mi to přímo v autosalonu a stálo to asi 700.- korun. Řekli mi že jsem první kdo si to tam nechal přilepit. Možná moc nepomůžou ale já jsem je měl na každém autě a pro dobrý pocit když parkuji někde u supermárketu mi to stačí. Na autě nějak výrazně neruší a celkem tam vypadají dobře, jsou černé bez chromu a ozdob tak tam zapadnou. Nechal jsem je nalepit 24 centimetrů od / tornádo line / je to ten vypouklý prolis co se táhne po celém boku auta nad klikama. Je to sice dost vysoko, ale aby měly nějakou funkci, tak to tak musí být. Taky jsem si zakoupil na e-schopu větrné clony /ofuky/ od f. HEKO asi za 570,- korun na přední okna Fábie lll. V autosalonu mi je nainstalovali, řekli mi že tam sedly joko ulité a ani tam nedávali kovové rozpěrky které byly součástí balení. Škoda originální ofuky nedodává. Auto jsem nafotil jestli se bude chtít někdo podívat a případně inspirovat. Fábii mám od 19.6.2015, jsem moc spokojený s jízdou i spotřebou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Já už se naučil parkovat v OC přes dvě místa a na sídlištích pokud to jde stojím v řadě. Raději nechám to auto nechám stát daleko, ale ty důlky a odřené dveře mě fakt ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Účel to možná splní, ale vypadá to hrozně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Já už se naučil parkovat v OC přes dvě místa...Bacha na to, tohle je jen otázkou času než ti někdo vypustí kola nebo ti to obejde klíčem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 6T6: No ty lišty hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 (editace) Co vypadá hůř,důlky ve dveřích nebo lišty?Tady se zase sešlo estétů...JaneR,to ti není ani trochu stydno,parkovat přes dvě místa?Až ti to někdo objede,tak se tu budeš hrozně čílit,jaké jsou lidi svině. Editováno: 25. Srpen 2015, autor: standavfr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 A hlavne. Dnes majú dvere áut rôzne tvary to znamená že ti to kľudne môže niekto ťuknúť 5 cm nad lištou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.