tibi Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Poraďťe. Mám GSM alarm athos a k tomu aj handsfree súpravu. Som trochu hluchý a preto potrebujem mať reproduktor blízko ( na palubovke) aby som dobre počul ak chcem telefon použiť. Samotná krabička tejto súppravy je však tvaru,ktorý sa hodí do tašky,nie však vystaviť na palubovku.Veľmi by mi vyhovovalo,keby sa dala súprava prepojiť s rádiom ,prípadne len priamo s reproduktormi.Ďalšiu možnosť vidím v tom , že by som reproduktor zo súpravy vymontoval a namontoval do inej krabičky (poprípade tak ako sme robievali otáčkomery v 70.tich rokoch montážou prístroja do paraboly vhodného bicyklového svetla.) Som presvedčený že sa od Vás dozviem aj o mnoho lepšie nápady.Čakám na ne.Ďakujem. izak.c@zoznam.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 nemaš toho foto, ja to chcem tiež kupiť (athos) ale ešte čakam na novu verziu a rozmyšlal som aj HF. bolo by dobre keby si to odfotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Jestli máš origo symphony CD tak do něj jde handsfree připojit. U jinejch nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tibi Vloženo 17. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2006 - Na stránke Jablotronu je athos presne popísaný aj vyfotený . Najdeš ho na http://e-shop.jablotron.sk/index.php?zobra...d_kategorie=216 Mimo toho dosť ma naštvali na autosalone v Nitre (jablotroňáci), lebo ja mám tento athos asi 2 mesiace a už sa k nemu vyjadrili ako nejakej atrape s tým, že majú aj novšiu a kalitnejšiu verziu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 ano? musim kuknut stranku, mne prave pisal ten z CZ stranky že bude nejaka nova verzia.. to hf som videl len som to chcel vidiet nejak k niečomu porovnane:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.