Přejít na obsah

Athos

tibi

Doporučené příspěvky

Poraďťe.

Mám GSM alarm athos a k tomu aj handsfree súpravu.

Som trochu hluchý a preto potrebujem mať reproduktor blízko ( na palubovke) aby som dobre počul ak chcem telefon použiť. Samotná krabička tejto súppravy je však tvaru,ktorý sa hodí do tašky,nie však vystaviť na palubovku.Veľmi by mi vyhovovalo,keby sa dala súprava prepojiť s rádiom ,prípadne len priamo s reproduktormi.Ďalšiu možnosť vidím v tom , že by som reproduktor zo súpravy vymontoval a namontoval do inej krabičky (poprípade tak ako sme robievali otáčkomery v 70.tich rokoch montážou prístroja do paraboly vhodného bicyklového svetla.) Som presvedčený že sa od Vás dozviem aj o mnoho lepšie nápady.Čakám na ne.Ďakujem. :clap::clap:izak.c@zoznam.sk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

- Na stránke Jablotronu je athos presne popísaný aj vyfotený . Najdeš ho na

http://e-shop.jablotron.sk/index.php?zobra...d_kategorie=216

Mimo toho dosť ma naštvali na autosalone v Nitre (jablotroňáci), lebo ja mám tento athos asi 2 mesiace a už sa k nemu vyjadrili ako nejakej atrape s tým, že majú aj novšiu a kalitnejšiu verziu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...