maca Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Maca všichni dneska víme jak to je s cenama fabek, navíc když vyšla nová generace. Pokud seženeš někoho kdo ocení tu jedinečnost a čistej krásnej a jednoduchej vzhled tvýho auta, tak za ní můžeš dostat slušný peníze. Navíc myslim, že nebudeš mít problém někoho takovýho tady najít. Nejlíp to musíš vědět ty na kolik si jí ceníš. Kolik by se ti za ní líbilo? to je právě to co nevím,je v tom nacpáno dost peněz(to mi nikdo nezaplatí)..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Jo zapoměl sem: Já tu cenu vidim někde okolo 170 tis a to budeš asi rád !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 to je právě to co nevím,je v tom nacpáno dost peněz(to mi nikdo nezaplatí)..... Napsal si to přesně! Nikdo ti to nezaplatí! řekne ti že ho to prostě nezajímá! Právě proto musíš hledat někoho kdo to ocení. Měl sem stejnej problém jako ty když sem prodával polo. Krasně udělaný komplet předělaný na GTI, všechno v laku. Taky to nikoho nezajímalo Ale nezoufej To auto je pěkný, myslim že ho prodáš slušně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Napsal si to přesně! Nikdo ti to nezaplatí! řekne ti že ho to prostě nezajímá! Právě proto musíš hledat někoho kdo to ocení. Měl sem stejnej problém jako ty když sem prodával polo. Krasně udělaný komplet předělaný na GTI, všechno v laku. Taky to nikoho nezajímalo Ale nezoufej To auto je pěkný, myslim že ho prodáš slušně. mno uvidím ,zase po dílech to nechci rozprodávat...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 mno uvidím ,zase po dílech to nechci rozprodávat...... No tak to se ti ani nedivim :-))) PS: dík za tip s tim steračem. Máš ho taky? Co si chceš koupit jinýho, že to prodáváš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 No tak to se ti ani nedivim :-))) PS: dík za tip s tim steračem. Máš ho taky? Co si chceš koupit jinýho, že to prodáváš? jj ten stěrač mam,chci koktu naftožrouta v kombajnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 jj ten stěrač mam,chci koktu naftožrouta v kombajnu Dobrá volba! Čekáš snad rodinu? :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Tak tohle může koupit jen opravdový "fajnšmekr"...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Já si netroufám odhadnout...jen tak pro prdel se zkus stavit v nějakým bazaru kolik by dali cenu...vím že asi nezohlední vše...spíš bych to udělal pro zajímavost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Aby ale až se bude blížit k nějakému bazaru narychlo v zoufalství nezavírali bránu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Aby ale až se bude blížit k nějakému bazaru narychlo v zoufalství nezavírali bránu..... Voe...... zato tobě by určitě otevřeli i o pul noci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Jasně FRS jsou výborný artikel......čip odstranit, stočit km tak na 56tis., vyrobit novou servisní knížku a je z toho auto jak vínečko ale hlavně není tak votuzený.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 normalny clovek ti to nekupi, predas to bud nejakemu mlademu alebo tuning maniaku. si to neviem dost predstavit ako to kupi 40 rocny chlapik na nakup, jazdu do prace alebo nejaky dochodca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Chlapi, já už nějakou krátkou dobu spekuluji, že bych prodal mou mazlenou Okinu I (1.8, 20V) a pořídil si nějakou Okinku II (nejlépe). Takže jsu si vlastně říkal, kolik dostanu a kolik doplatím jinak, abych do toho mohl jít. Cestou na dnešní odpočinkový relax (aquapark) jsu se stavil u jednoho bazárníka a ptal se, kolik bych mohl dostat.. Nechtělo se mu, prý ať si řeknu sám, co bych chtěl. Tak jsu řekl 130.000 CZK. Se ošíval a říkal, že více než 90.000,- by za ní on nedal, ale to jsu mu řekl, že to je strašně málo na to, co to dovede, co má v sobě nového, atd. No, pak ustoupil a řekl, že jakmile z auta nemá při prodeji alespoň 40-50.000,- že se to nevyplatí prodávat.. Takže říkal: řekněte co chcete, já k tomu přidám těch 45.000,- a to bude výsledná cena na bazaru.. No nevím, zůstal bych raději nohama na zemi, tyhle Okiny za 180.000,- se už neprodávají, ale jen tak mezi námi to sem píšu proto, že bazárníci už mají v cenových relacích jasno. Je jim jedno, jestli se prodá nebo neprodá, jde o to, že oni to své chtějí mít jisté (40-50.000,- za provizi). Nevím, jaké jsou obvyklé marže těchto prodejců, ale mě to přijde jako dost peněz.. Co myslíte vy??? p.s. podmínka: žádné peníze na ruku, auto jen a jen do komisního prodeje. Tak si říkám, že si Okinku prodám za méně sám, přes nějaký inzerát.. (tedy zkusím to). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 ja co som kupil svoje povodne chceli za to 259t ale chcel som zlavu sice sa mu nechcelo ale vraj ked to este dnes vyplatim tak mi to da za 255t, po case sa ma majitel pytal zaco mi to predal bazar lebo on chcel za to 250t, takze bazar zarobil 5t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Jasně FRS jsou výborný artikel......čip odstranit, stočit km tak na 56tis., vyrobit novou servisní knížku a je z toho auto jak vínečko ale hlavně není tak votuzený.. , jsi perla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Jasně FRS jsou výborný artikel......čip odstranit, stočit km tak na 56tis., vyrobit novou servisní knížku a je z toho auto jak vínečko ale hlavně není tak votuzený.. rád bych aby mi někdo vysvětlil slovo "votuzený" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 To je třeba tvoje Fabka - i když je jen takový polotuzing - dát decentnější kola, seškrábat ty nálepky ze zadního bočního okénka a je to hned lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 To je třeba tvoje Fabka - i když je jen takový polotuzing - dát decentnější kola, seškrábat ty nálepky ze zadního bočního okénka a je to hned lepší. by mě zajímaly měřítka,jak poznáš žě je to tuzing???????????????????????????????? já se tady ptal na něco jiného a nebylo to hodnocení vzhledu......bylo mi jasný že nějakej rejpal najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Hele nic ve zlém, mě neber vůbec vážně, ani si to neber osobně, já jsem holt zarytý odpůrce jakýchkoliv zásadnějších úprav vzhledu auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Hele nic ve zlém, mě neber vůbec vážně, ani si to neber osobně, já jsem holt zarytý odpůrce jakýchkoliv zásadnějších úprav vzhledu auta. oka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 ja co som kupil svoje povodne chceli za to 259t ale chcel som zlavu sice sa mu nechcelo ale vraj ked to este dnes vyplatim tak mi to da za 255t, po case sa ma majitel pytal zaco mi to predal bazar lebo on chcel za to 250t, takze bazar zarobil 5t Tak 5.000,- marže je super počin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Tak 5.000,- marže je super počin ten bazar to tam mal napisane kolko maju zisk na jednom aute zalezalo od ceny ale moc som tomu neveril ale ked mi to potvrdil majitel, ktory nevedel za kolko som to kupil a povedal mi ze on chcel talko tak som mu povedal ze bazar si navysil o 5 tacu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 bazárníci už mají v cenových relacích jasno. Je jim jedno, jestli se prodá nebo neprodá, jde o to, že oni to své chtějí mít jisté (40-50.000,- za provizi). Nevím, jaké jsou obvyklé marže těchto prodejců, ale mě to přijde jako dost peněz.. Co myslíte vy???p.s. podmínka: žádné peníze na ruku, auto jen a jen do komisního prodeje. Tak si říkám, že si Okinku prodám za méně sám, přes nějaký inzerát.. (tedy zkusím to). Asi mame u nas nejake divne bazarniky. Jsem prodaval auto v komisi pred 3 rokama a provize byla 3% + DPH. Papirovou smlouvu drzim v ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Asi mame u nas nejake divne bazarniky. Jsem prodaval auto v komisi pred 3 rokama a provize byla 3% + DPH. Papirovou smlouvu drzim v ruce. já jsem prodával auto vloni a provize autobazaru byla taky 3% + DPH těch 40-50t je blbost, to bych bral tak když od tebe auto vykoupí a prodává si ho sám bazarník na sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.