Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Niekto tu už viackrát spomínal že aj plastová palubovka v f3 sa dá utlmiť ale stále bohužiaľ neprišla žiadna konkrétna rada. Ja som dnes napríklad vyriešil drnčanie lakťovej opierky. Vrchný odklápací kryt sa po zavretí nezacvakol na pevno ale cez nerovnosti vzniknutá približne 1,5 mm medzera dosť drnčala. Z vrchnej časti som nalepiť tenké štvorčeky obojstrannej pásky na ktorú to po zavretí akurát dosadne a je ticho. Samozrejme vymením to za nejaký krajší tmavý samolepiaci materiál nech to okrem funkčnosti aj dobre vyzerá (momentálne je to len veľmi provizórne na skúšku) 

post-93688-0-18664900-1442674592_thumb.j

Tak to svedci jen o absolutnim nepochopeni cele problematiky...

A kdes na to přišel?Ja jsem to pochopil až moc dobře.Prostě Škodovka taky šetři.Ja tady nebudu přikyvovat něčemu co neni 100% jen proto že je to škodovka a jak tady maji ve zvyku jini zaslepenci včetně tebe.Např kvalita dilenskeho zpracováni patřila u koncernu ke špičce a už to neni taky pravda,atd.

Upraveno od bitttpower

U te loketni operky bych cekal, ze mi tam bude spis drncet obsah (mam tam zasobu drobaku na parkovani). Zadne zvuky ale odtud neslysim, tak nevim...

epo, on 14 Zář 2015 - 09:21, said:

Tak se mi vcera z nicehonic bez nejakeho vedomeho zasahu vynulovala dlouhodoba spotreba  :kol-26:

Vim, ze uz to tu nekdo resil, ale nemuzu najit, kde to bylo, resp. cim jsem si to zpusobil...?

Tak to bylo nakonec opravdu tim, ze se "pretocilo" 99:59h...

Prochazim fotky a mam poslední dlouhodobou po cca 90ti hodinách nekdy před mesicem, coz odpovida. OK, problém se nekona, všechno je jak ma byt :kol-28:

Tak to bylo nakonec opravdu tim, ze se "pretocilo" 99:59h...

Prochazim fotky a mam poslední dlouhodobou po cca 90ti hodinách nekdy před mesicem, coz odpovida. OK, problém se nekona, všechno je jak ma byt :kol-28:

Ono se to nezdá, než uběhne těch 100 hodin :)

• 3 týdny později...

Hlavne mi vadi ,že je zase  tesnenie na dverach  iba do výšky okien. To by ich tych par kuskov gumy asi  nezabilo a nepredražilo to auto.

Musim stále čistiť prahy a určite aj hlučnosť z vonku, by sa znížila. Navyše to bohvieako ani nevyzera, to ma najviac štve kedže to stale vidím pri nastupovani a vystupovani.

. Konkurencia to ma ako normal, to je vec ktoru nechapem.

Upraveno od ramrod

to by mě taky štvalo... já mám těsnění na obou stranách...

Plynový pedál je z plastu? Začal mi vŕzgať pri pridávaní.

Rovnako ako spojkový, mne začal ten.

Nj, mne uz ten plynovy taky... :kol-22:  

Doufám, že to jde promazat bez rozdělání

Mě tam vrže snad úplně všechno...

Mě plynový vrzal taky, po nějaké době přestal. Jinak mám v autě vcelku klid, ale uvidíme co přijde s prvními mrazy. 

Vrzala mi spojka, vždy, když byly letní horka, trocha WD40-ky tomu pomohla, ale až po nějaké době, zřejmě než navzlínala do těch správných míst.

Já pořád přemýšlím proč je zadek auta jakoby zvedlý? Je zřejmé že je větší mezera mezi kolem a podbehem vzadu než vpředu. Jakoby měly tlumiče vzadu při nezatíženém stavu zbytečně vysoký zdvih. Má to nejaký funkční důvod? Zbytečně to kazí Fabii vzhled.

A vádí mi vrzání zadních kotoučových brzd když někdo nastupuje dozadu a mění se zatížení.

Tak to vrzání by měla způsobovat zatažená ručka při nastupováni, jak se pohybuje z.náprava a to nezatížené vysoké auto má smysl - pokud si dozadu sednou 3 a metrách třeba do kufru, by to seděli na dorazech hned. Takhle aspoň malý prostor na pružení je.

Na zvednutou prdel existuje lék, jmenuje se sportovní podvozek a funguje perfektně  ;)

Zvednuty zadek je kvůli nákladu... Abys tam něco mohl naložit a netahl prdel po zemi

Mám normálny podvozok a zadok sa mi dvihnuty byť nezdá.

Moc si ty auta prohlizite a poslouchate ;-)

chlapi, co vás na té nové Fabii může štvát??? ;)

že ju nemám ? :D

to už je lepší... :D ale ty máš Scouta... to je víc... :palec:

• 2 týdny později...
  • Autor

Po ujetí 7 tisíc začínají na kostkách drnčet nějaké součástky ve dveří  či v rozích palubky, Na asfaltu se to neděje.

tak si vyndej klíče ze dveří... :D 

já to říkal furt, že se někdy ty tvrdý plasty musí projevit... :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.