epo Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Jj, mne takhle chrasi drobaky v loketni operce Nevim, co tak sleduju posledni dobou - taxik nova O3 drncela uplne neskutecne, druhej (S1) taky si stezoval, ze mu to vrze. Je fakt, ze jak tam maji v palubce zapichane taxametry, tiskarny, navigace, pachomety a kdesi cosi, tak se ani nedivim, ze to dela takovy bordel... Tady v Italii, co me vezl jeden - Mercedes E neco - vsechno v kuzi pro panicky a jemnostpany, no a taky vrzal nekde od palubky. No a ta Alfa, co ji mam ted pujcenou, tak ta vrze jakbysmet - odnekud zleva pod oknem. Ale ona uz je chudera cela takova "jeta", holt firemni auto, co jde z ruky do ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rowz Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Me stve, ze neni po ruce nejaka mala prihradka jen na doklady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Treba v loketni operce, kterou chces odmontovat...? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rowz Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 To mas pravdu, jedine tam :-). Jenze ja mam Ambition bez operky a tam zadna moznost jen na doklady neni. Operku chce vymontovat kamarad, protoze mu prekazi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Aha, tak to potom promin. No jeste me napadlo, co ten "tajny" kaslik v sedacce? Zepredu pod kolenama... Mimochodem, pouzivate ho nekdo na neco?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Já tam mám autolékárničku, rukavice a vestu. U spolujezdce hasicí sprej a hadr na otírání prahů a zádveří po mytí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 U F1 byla schránka pod ovladačem světel i volantem, u dvojky jen pod ovladačem světel a trojka nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Nj, lekarnicku mam v kufru z boku, rukavice u rezervy, vestu ve dverich a hasici sprej v prihradce spolujezdce. Tyjo, jak si ho narval do podsedadlovky? Tam by se vesel leda tak peprak ne? Jinak ja mam penezenku s doklady polozenou u rucky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Bez víčka se tam vejde. Peněženku nevyndávám a mobil díky BT také nee. Pod ručkou bonbóny pro děti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepav Vloženo 10. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 Po 10 tisících km vrzá palubka a něco ve všech bočních dveřích, na kostkách či na nerovnostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 Také vám při silnějším dešti teče voda ze střechy po oknech za jízdy? F2 měla ten žlábek lépe udělaný a A sloupek ten plastový s gumou, který zachytil všechnu vodu. Při mokrém autě a rychlejším otevření 5. dveří voda nateče do kufru. To je jako u Octy I LB. Design pěkný, nějakou oběť to musí mít . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 Ze by tekla za jizdy po oknech jsem si nevsiml, ale asi jo... Dneska jsem si pri otevirani 5. dveri taky trochu chrstnul do kufru, V Alfe to ale taky z vika teklo rovnou do kufru. Navic se tam jeste drzelo listi a bordel. U Fabky mi zas vsechno pada do zamku kufru, resp. do te diry s okem. Rapidaci pry maji vodu i ve dverich, tak jsem zvedavej, jestli taky nezustanem pozadu. Zatim ale nic nepozoruju, tak snad to mame vyresene lip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulinak Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 musim se pripojit k negativnim prispevkum, moje FIII je z pohledu pazvuku jedna velka tragedie, troufam si tvrdit ze nekdy mam pocit jako kdybych jel v 10 let stary Lade. Holt asi dan za stale relativne cerstvy auto, ktery po ca roce vyroby jeste zdaleka neni doladeny tak jak je poreba, zlaty Roomster co mame, tam nic nedrnci ani po 80 najetych tisicich. FIII ma ted najeto 4 tisice a na kostkach je to naprosto neprijemny drnceni z obou stran palubky, dale nekde ze dveri, a dale nekde zezadu, nejradsi bych jim to hodil na hlavu. V prihradkach apod, nic nemam tim to neni, proste asi tvrdy plasty a stale jeste beta verze. Jestli reklamovat nevim, nemam zajem na tom aby mi demontovali polovinu palubky, to by mohl byt vysledek jeste horsi. Dale ty divny elektricko bzucici pazvuky - jedu v dlouhy vesnici 50 na trojku, drzim standardni otacky a zacne to podivne bzucet, staci mirne povolit plyn a bzuceni je pryc, pokud se to zase znovu stabilizuje opet to bzuci, netusim co to je. Z me tedy prozatim FIII v uzivatelskych detailech spis propadak (i ta presnost prevodovky nic moc, kdyz chcipnu motor nerozsviti se automaticky vnitrni osvetleni coz bych ocekaval, clovek musi pootevrit dvere aby vubec v noci posbiral veci v aute, sterace nejdou odklopit abych tam mohl rozumne dat plachtu na sklo, svetla si zapinam zasadne manualne, ale i pri poloze potkavaci sviti na cudliku jen znak parkovacich co jsou v jine poloze, rucicka teploty motoru je porad ca milimetr smerem doleva oproti horni poloze a vypada to blbe atd. atd...). Mno nic, pro mej jen dalsi dukaz toho ze kdyz porizovat auto, tak po faceliftu a na konci vyrobniho cyklu, nikoli novinku, ale je to sluzebak takze samozrejme klidek..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Co vás zklamalo u nové F3? Mě tyto věci: - do schránky na brýle se nevejdou brýle sluneční, je malá - hadsfree u systému Bolero nefunguje s levným telefonem (Nokia 220 dual sim, telefon se sice podaří spárovat, ale systém jej "nevidí") - malý brzdný účinek motoru TSI (s tím jsem ale byl předem smířen) Náhodou mám zkušenost s telefonem Nokia 220 Dual SIM. V jeho specifikaci je zde http://www.microsoft.com/cs-cz/mobily/telefon/220-dual-sim/technicke-udaje/#head_connectivity uvedeno: Bluetooth2: Bluetooth 3.0 2Možnosti komunikace přes Bluetooth se omezují na konkrétní funkce. Připojení audia není podporované. Tento telefon podporuje přes Bluetooth pouze datové přenosy a hadsfree nikoliv. Není tedy chyba na straně Bolera, tento typ telefonu tuto funkci nepodporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Tvrdé plasty ve Fabii a Rapidu byl jeden z důvodů proč jsem šel raději do Yetiho. Jestli půjde Škodovka stále tímto směrem tak se při příštím nákupu pravděpodobně pouhlédnu po jiné značce i když jsem do teď měl pouze škodovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Nepoohlédneš. Na to si moc velká ovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Proč myslíš? Škoda mě momentálně už nemá co nabídnout. Jedině Superb ale ta cena je už úplně někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Neboj, ty si škodovku zase obhájíš, a vzpomeneš si na mne až ji zase budeš kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Pokud se mě bude něco líbit tak si to obhájím to se neboj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Aby se někteří s těch tvrdých plastu už nepostr***. Děláte jakoby jste po každém usednuti do auta sahali na palubku. Měl jsem golfa mk4, který to měl měkké jak sračky a drnčel jak Felicie. Měl jsem focuse mk2 po fl a ten byl naprosto potichu. Teď mám fabku a je to taky (zatim) v pohodě. To jestli něco drnči nebo ne není jen o tom jaký tam je plast.... A sahat na to nepotrebuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Jinak ten focus měl ty plasty tvrdé a navíc zdaleka ne tak hezké jako škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 To vis, tvrdi to vsichni, tak to musi byt pravda. Kdyz uz neni co kritizovat, tak plasty to jisti. Mimochodem, nez jsem si koupil auto ani jsem nevedel, ze existuji nejake mekke plasty. Tsk trochu mi to zacina pripominat pojmy hodny a zly terorista... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 i škoda 100, 120 měla měkčenou palubovku a nejde o to jestli na ni šahám nebo ne ale ten pocit že mě škodovka opět o něco odrbala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Že to pořád někdo řeší. Ano i ne fáčku GLX z 93 jsem měl měkčenou palubku, kobercový kufr celý i vyndavací sedáky u krátkého. Za 300 říkám dobré auto a tvrdá palubka nevadí, za 350 už si člověk raději koupí tu i30, kde je to uvnitř proti tomu luxus, nehledě na zadní víceprvkovou nápravu. Výhoda je jen servisu na každém rohu, levný servis a schopný a funkční podvozek na 15, front a levná pojistka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Pořád si za 350 nemusí člověk koupit i30. Když odhlédneme od osobních preferencí designu a ergonomie, tak FIII za 350 smete totiž na silnici i30ku motorově a dost možná i podvozkově. K plastům: lidi pořád dělají z těch měkkých plastů nějakou super věc, ale v FII nevypadaly o moc lépe ani jimi nebyl interiér zrovna přeplněný. A ten koncert, který člověk s FIII zažije na kostkách byl úplně stejný u FII. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.