Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Snad se to tu nikde neřešilo ;-). Fabia I combi, RV 2004, "krásných" 254 tis. km, loni po výměně tlumičů. Poslední dobou pozoruji výrazné vrzání od zadní nápravy, zejména poté, co auto zastaví a vyložím větší náklad, popř. vystoupí zadní spolucestující. Auto prostě zezadu výrazně zavrže a někdy si doporvže i 1-2 minuty poté. Netušíte, co to může způsobit? Napadá mě horní uchycení tlumičů, popř. něco u pružin, ale nerad bych něco měnil zbytečně. Nesetkal se s tím někdo?

Horní uložení to nebude! Co máš za tlumiče? To neznamená že jsou nové,že nemůžou vrzat. Pak už jen uložení zadní nápravy.

• Autor

Tlumiče jsou MEYLE, je na nich najeto cca. 20 tis. km.

Tak  nejsou nejhorší. Pak uz jedině to uložní nápravy.  Nejdřív bych ale vše prošel a podotahoval.

vyfoť mi miesto,kde je prichytená nápravnica ku karosérii,ten silenblok

A máš zataženou ruční brzdu?Zkus to nechat jen na kvaltu,jestli bude taky vrzat.

• Autor

libero: pokusím se, snad najdu to správné místo, které myslíš :-)

standavfr: právě, že ruční brzdu zataženou nemám, parkuji skoro vždy jen s kvaltem.

Tak to budou silentbloky uložení nápravy.

• Autor

Včera jsem měnil palivový filtr, rovnou jsem chtěl vyfotit uchycení silentbloků. Bohužel se mi to nepodařilo, jsou tak schovaný, že tam nic vidět není :-(. V každém případě zatím děkuji za tipy, v blízké době se domluvím na výměně silentbloků se svým "dvorním mechanikem" a pak dám vědět, jestli to pomohlo.

čo je schované? ..veď to máš hneď vedľa filtra skoro

• Autor

Zkusil jsem tedy udělat 3 snímky, snad jsem vyfotil správné místo ;-). Bohužel tam ale nic nevidím... :-(

post-92490-0-97333800-1433257199_thumb.j

post-92490-0-64033700-1433257206_thumb.j

post-92490-0-57699000-1433257212_thumb.j

Taky si myslím,že vypadá v pohodě.

• 4 týdny později...
  • Autor

Opět ohledně vrzání zadní nápravy - auto mám teď v opravně, údajně to způsobují zadní bubnové brzdy...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.