Publikováno Květen 24, 201510 r Snad se to tu nikde neřešilo ;-). Fabia I combi, RV 2004, "krásných" 254 tis. km, loni po výměně tlumičů. Poslední dobou pozoruji výrazné vrzání od zadní nápravy, zejména poté, co auto zastaví a vyložím větší náklad, popř. vystoupí zadní spolucestující. Auto prostě zezadu výrazně zavrže a někdy si doporvže i 1-2 minuty poté. Netušíte, co to může způsobit? Napadá mě horní uchycení tlumičů, popř. něco u pružin, ale nerad bych něco měnil zbytečně. Nesetkal se s tím někdo?
Květen 24, 201510 r Horní uložení to nebude! Co máš za tlumiče? To neznamená že jsou nové,že nemůžou vrzat. Pak už jen uložení zadní nápravy.
Květen 24, 201510 r Tak nejsou nejhorší. Pak uz jedině to uložní nápravy. Nejdřív bych ale vše prošel a podotahoval.
Květen 25, 201510 r Autor libero: pokusím se, snad najdu to správné místo, které myslíš :-) standavfr: právě, že ruční brzdu zataženou nemám, parkuji skoro vždy jen s kvaltem.
Květen 28, 201510 r Autor Včera jsem měnil palivový filtr, rovnou jsem chtěl vyfotit uchycení silentbloků. Bohužel se mi to nepodařilo, jsou tak schovaný, že tam nic vidět není :-(. V každém případě zatím děkuji za tipy, v blízké době se domluvím na výměně silentbloků se svým "dvorním mechanikem" a pak dám vědět, jestli to pomohlo.
Červen 2, 201510 r Autor Zkusil jsem tedy udělat 3 snímky, snad jsem vyfotil správné místo ;-). Bohužel tam ale nic nevidím... :-(
Červenec 2, 201510 r Autor Opět ohledně vrzání zadní nápravy - auto mám teď v opravně, údajně to způsobují zadní bubnové brzdy...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.