cosmicboy Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Snad se to tu nikde neřešilo ;-). Fabia I combi, RV 2004, "krásných" 254 tis. km, loni po výměně tlumičů. Poslední dobou pozoruji výrazné vrzání od zadní nápravy, zejména poté, co auto zastaví a vyložím větší náklad, popř. vystoupí zadní spolucestující. Auto prostě zezadu výrazně zavrže a někdy si doporvže i 1-2 minuty poté. Netušíte, co to může způsobit? Napadá mě horní uchycení tlumičů, popř. něco u pružin, ale nerad bych něco měnil zbytečně. Nesetkal se s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Horní uložení to nebude! Co máš za tlumiče? To neznamená že jsou nové,že nemůžou vrzat. Pak už jen uložení zadní nápravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 24. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Tlumiče jsou MEYLE, je na nich najeto cca. 20 tis. km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Tak nejsou nejhorší. Pak uz jedině to uložní nápravy. Nejdřív bych ale vše prošel a podotahoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 vyfoť mi miesto,kde je prichytená nápravnica ku karosérii,ten silenblok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 A máš zataženou ruční brzdu?Zkus to nechat jen na kvaltu,jestli bude taky vrzat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 25. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 libero: pokusím se, snad najdu to správné místo, které myslíš :-) standavfr: právě, že ruční brzdu zataženou nemám, parkuji skoro vždy jen s kvaltem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Tak to budou silentbloky uložení nápravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 28. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Včera jsem měnil palivový filtr, rovnou jsem chtěl vyfotit uchycení silentbloků. Bohužel se mi to nepodařilo, jsou tak schovaný, že tam nic vidět není :-(. V každém případě zatím děkuji za tipy, v blízké době se domluvím na výměně silentbloků se svým "dvorním mechanikem" a pak dám vědět, jestli to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 čo je schované? ..veď to máš hneď vedľa filtra skoro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Zkusil jsem tedy udělat 3 snímky, snad jsem vyfotil správné místo ;-). Bohužel tam ale nic nevidím... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Taky si myslím,že vypadá v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 2. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Opět ohledně vrzání zadní nápravy - auto mám teď v opravně, údajně to způsobují zadní bubnové brzdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.