Publikováno Červen 1, 201510 r Ahoj, všiml jsem si že Fabiia III má v zadu jenom 3 senzory. Neznáte někdo důvod? Už s tím začal Rapid a kromě toho že funkčnost zůstala zachována tak nechápu proč tam není čtvrtý.
Červen 1, 201510 r vždyť jsi si odpověděl sám, protože to funguje stejně i se třemi. Zřejmě upravili směrové vyzařování čidel
Červen 1, 201510 r Taky jsem se divil.. A přesto ten prostřední bere ze dvou směrů... Tipnu si, že kdyby vepředu nebyla značka, tak tam dají taky jenom tři.
Červen 19, 201510 r Ale jiste, je to pochopitelne o nakladech. Kdyz jsem porizoval Rapida, byl jsem zvedav na funkcnost, ale pochybnosti se nepotvrdily. A pak neni nejmensi duvod montovat 4 senzory, kdyz 3 staci a zajisti stejnou funkci. Vepredu jsou 4 senzory pouze kvuli RZ.
Listopad 18, 20159 r Tak se mi občas na křižovatkách spouští přední parkovací senzory. Z ničeho nic, vždy na pravé straně, vždy auto začne řvát nepřerušovaný tón a na displeji svítí červeně poslední čárka. Vždycky mě to vyděsí, co se děje. Dnes jsem konečně přišel na to, proč se to děje!! Hádejte, co to způsobuje?
Listopad 18, 20159 r Samá voda. Děje se to pouze když:1) stojím v levém pruhu 2) v pravém pruhu vedle stojí náklaďák/kamion 3) náklaďák má výfuk vyvedený na levou stranu 4) výfuk je namířen na můj nárazník 5) náklaďák se rozjíždí, vyfoukne oblak černého dýmu --> senzory začnou pípat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.