Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jako vždy záleží na stávající výbavě vozu.

BCM co podporuje AMB, koupit listy, zapojit a nakodovat... Jenom za listy v originalu das cca 16 tkc... 

Mám větrané sedačky a navi Amundsen, takže bych řekl, že stávající BCM bude OK. Lišty už mám taky a kódování je mi jasné. Spíš mě zajímá, jak připojím lišty k BCM? Je k tomu potřeba jěště nějaká kabeláž, nebo je tam už od výroby nějaká připrava k zapojení?

Díky

Nepřipravená... 3 dráty... 12v, zem a Lin... Jestli máš ventilaci, tak by si měl mít bcm s podporou ambient... Zjistíš to na BCM PIN 29 C ...

Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk

Upraveno od p2p

• 1 měsíc později...

Super práce :kol-47: hned se Ti bude se Supem cestovat lépe. Fakt paráda. Dá se zjistit bez demontáže z vozu zda je BCMko osazeno pinem 29 C ? Popřípadě pokud BCMko odpojím od napájení abych se podíval, riskuji, že budu muset něco diagnostikou nastavovat? Pokud bys měl foto svého BCMka budu za něj rád. Díky 

A co na nem uvidis... Odpoj baterku a vyndej si BCM... Skoukni pin a mas jasno... Vrat vse zpet a nic svitit nebude...

O.K.  dík, zítra to zkouknu

• 5 měsíců později...

Ahoj nepomůže mi někdo dodělat ambientní osvětlení? Děkuji za každou pomoc.

Hodne draha sranda... dodelaval jsem si je  sam...

A nemůžeš mi pomoc, samozřejmě zaplatím.

Klidne... ozvy se...

• 3 měsíce později...

Ktora vybava Superb 3 mava tieto listy podsvietene standardne? 

Chcem si kupit Style, ked ich pozeram, tak nie vsetkym na inzeratoch to svieti. Vdaka

Standardne - Scout, SportLine, L&K

Priplatkove - Style

Bude zalezat aj na tom,pre ktoru krajinu bolo auto vyrobene.Ani spominane top vybavy nemusia byt zarukou,ze uvedenu opciu standartne ma.

• 3 týdny později...

Uměl by někdo udělat upgrade na MR2016 z těch základních 3 barev na těch 10 nebo kolik jich je? Případně co to finančně obnáší?

Vymena BCM jednotky myslim

• 3 týdny později...

Ahojte, nemá niekto el. schému na zapojenie ambientného osvetlenia? Idem dorábať parkovaciu kameru a som sa rozhodol že keď už  budem rozoberať  že by som nahodil aj ambient lišty aspoň predok zatiaľ (palubovka) a neskôr dodatočne aj dvere. 

Nikde neviem nájsť schému zapojenia 

Prosím radu čo k tomu treba všetko. (ambient) 

Nemám problém zaplatiť niekomu čo sa mi povenuje a poradí :)

Schemata zapojeni jsou v sekci

Napajeni je roztazene z pojistky SC8. Ovladani z BCM pres LIN na pin T73c/29.

Do palubovky primo z hlavniho svazku, do dveri pres 27 pinovy konektor (16 - plus, 1 - LIN).

Nelze predpokladat, ze bude tato kabelaz pripravena. Lze pouze vyuzit minus v existujicich svazcich dveri pin 15 (vpredu) a 19 (vzadu).

Note: pokud vim, tak pasky do dveri se samostatne nedodavaji. Jsou jen soucasti calouneni dveri.

Upraveno od OnMiT312

Do dveri se minus netaha... 

Upraveno od p2p

Upraveno. Ne, netaha. Uz tam dotazena je.

• 6 měsíců později...
V 25. 1. 2020 na 0:20, p2p napsal:

Dneska dodelan a nakodovan Ambient light na mem supu... 

2020-01-24 14.52.17.jpg

2020-01-24 17.33.39.jpg

2020-01-24 14.52.07.jpg

super prace nedal bys pls podrobnej navod ? , a jestli bys nemel soupis vsech dilu co jsou potreba , vcetne koncovek a pinu :D  eventuelne kdybych vse nakoupil pomohl bys mi to udelat samosrejne za uplatu :D chtel sem ti napsat zpravu ale bouzel to nejde

P2P@seznam.cz ozvy se, neco vymyslime...

• 4 měsíce později...

taky dodelavam ambientni osvetleni a posledni vec kterou resim je bcm jednotka , ma stavajici to urco neumi , nedokazal by nekdo poradit jakou koupit aby umela vse co mam v aute + 30 barev ambientniho osvetleni ?

Musí to být nějaké BCM High verze, to bude jistota. Já osobně mám HW: 5Q0937084CG H42, SW 5Q0937084DQ V0411.

Další s jistotou vím, že High je také HW index CQ. 

Upraveno od Krosta

• 2 měsíce později...

Skoda jen ze je toto osvezleni viditelne az vecer. Prez den ptakticky nula. Vecir krasa. Skoda ze  to nekde videt i prez den...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.