Únor 17, 20205 r BCM co podporuje AMB, koupit listy, zapojit a nakodovat... Jenom za listy v originalu das cca 16 tkc...
Únor 18, 20205 r Mám větrané sedačky a navi Amundsen, takže bych řekl, že stávající BCM bude OK. Lišty už mám taky a kódování je mi jasné. Spíš mě zajímá, jak připojím lišty k BCM? Je k tomu potřeba jěště nějaká kabeláž, nebo je tam už od výroby nějaká připrava k zapojení? Díky
Únor 18, 20205 r Nepřipravená... 3 dráty... 12v, zem a Lin... Jestli máš ventilaci, tak by si měl mít bcm s podporou ambient... Zjistíš to na BCM PIN 29 C ... Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Upraveno Leden 20, 20214 r od p2p
Duben 6, 20205 r Super práce hned se Ti bude se Supem cestovat lépe. Fakt paráda. Dá se zjistit bez demontáže z vozu zda je BCMko osazeno pinem 29 C ? Popřípadě pokud BCMko odpojím od napájení abych se podíval, riskuji, že budu muset něco diagnostikou nastavovat? Pokud bys měl foto svého BCMka budu za něj rád. Díky
Duben 6, 20205 r A co na nem uvidis... Odpoj baterku a vyndej si BCM... Skoukni pin a mas jasno... Vrat vse zpet a nic svitit nebude...
Leden 1, 20214 r Ktora vybava Superb 3 mava tieto listy podsvietene standardne? Chcem si kupit Style, ked ich pozeram, tak nie vsetkym na inzeratoch to svieti. Vdaka
Leden 1, 20214 r Bude zalezat aj na tom,pre ktoru krajinu bolo auto vyrobene.Ani spominane top vybavy nemusia byt zarukou,ze uvedenu opciu standartne ma.
Leden 17, 20214 r Uměl by někdo udělat upgrade na MR2016 z těch základních 3 barev na těch 10 nebo kolik jich je? Případně co to finančně obnáší?
Únor 4, 20214 r Ahojte, nemá niekto el. schému na zapojenie ambientného osvetlenia? Idem dorábať parkovaciu kameru a som sa rozhodol že keď už budem rozoberať že by som nahodil aj ambient lišty aspoň predok zatiaľ (palubovka) a neskôr dodatočne aj dvere. Nikde neviem nájsť schému zapojenia Prosím radu čo k tomu treba všetko. (ambient) Nemám problém zaplatiť niekomu čo sa mi povenuje a poradí :)
Únor 5, 20214 r Schemata zapojeni jsou v sekci Napajeni je roztazene z pojistky SC8. Ovladani z BCM pres LIN na pin T73c/29. Do palubovky primo z hlavniho svazku, do dveri pres 27 pinovy konektor (16 - plus, 1 - LIN). Nelze predpokladat, ze bude tato kabelaz pripravena. Lze pouze vyuzit minus v existujicich svazcich dveri pin 15 (vpredu) a 19 (vzadu). Note: pokud vim, tak pasky do dveri se samostatne nedodavaji. Jsou jen soucasti calouneni dveri. Upraveno Únor 5, 20214 r od OnMiT312
Srpen 26, 20214 r V 25. 1. 2020 na 0:20, p2p napsal: Dneska dodelan a nakodovan Ambient light na mem supu... super prace nedal bys pls podrobnej navod ? , a jestli bys nemel soupis vsech dilu co jsou potreba , vcetne koncovek a pinu eventuelne kdybych vse nakoupil pomohl bys mi to udelat samosrejne za uplatu chtel sem ti napsat zpravu ale bouzel to nejde
Leden 8, 20223 r taky dodelavam ambientni osvetleni a posledni vec kterou resim je bcm jednotka , ma stavajici to urco neumi , nedokazal by nekdo poradit jakou koupit aby umela vse co mam v aute + 30 barev ambientniho osvetleni ?
Leden 9, 20223 r Musí to být nějaké BCM High verze, to bude jistota. Já osobně mám HW: 5Q0937084CG H42, SW 5Q0937084DQ V0411. Další s jistotou vím, že High je také HW index CQ. Upraveno Leden 9, 20223 r od Krosta
Březen 13, 20223 r Skoda jen ze je toto osvezleni viditelne az vecer. Prez den ptakticky nula. Vecir krasa. Skoda ze to nekde videt i prez den...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.