Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám větrané sedačky a navi Amundsen, takže bych řekl, že stávající BCM bude OK. Lišty už mám taky a kódování je mi jasné. Spíš mě zajímá, jak připojím lišty k BCM? Je k tomu potřeba jěště nějaká kabeláž, nebo je tam už od výroby nějaká připrava k zapojení?

Díky

Vloženo (editace)

Nepřipravená... 3 dráty... 12v, zem a Lin... Jestli máš ventilaci, tak by si měl mít bcm s podporou ambient... Zjistíš to na BCM PIN 29 C ...

Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk

Editováno: , autor: p2p
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Super práce :kol-47: hned se Ti bude se Supem cestovat lépe. Fakt paráda. Dá se zjistit bez demontáže z vozu zda je BCMko osazeno pinem 29 C ? Popřípadě pokud BCMko odpojím od napájení abych se podíval, riskuji, že budu muset něco diagnostikou nastavovat? Pokud bys měl foto svého BCMka budu za něj rád. Díky 

• o 5 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Ahojte, nemá niekto el. schému na zapojenie ambientného osvetlenia? Idem dorábať parkovaciu kameru a som sa rozhodol že keď už  budem rozoberať  že by som nahodil aj ambient lišty aspoň predok zatiaľ (palubovka) a neskôr dodatočne aj dvere. 

Nikde neviem nájsť schému zapojenia 

Prosím radu čo k tomu treba všetko. (ambient) 

Nemám problém zaplatiť niekomu čo sa mi povenuje a poradí :)

Vloženo (editace)

Schemata zapojeni jsou v sekci

Napajeni je roztazene z pojistky SC8. Ovladani z BCM pres LIN na pin T73c/29.

Do palubovky primo z hlavniho svazku, do dveri pres 27 pinovy konektor (16 - plus, 1 - LIN).

Nelze predpokladat, ze bude tato kabelaz pripravena. Lze pouze vyuzit minus v existujicich svazcich dveri pin 15 (vpredu) a 19 (vzadu).

Note: pokud vim, tak pasky do dveri se samostatne nedodavaji. Jsou jen soucasti calouneni dveri.

Editováno: , autor: OnMiT312
  • o 6 měsíců později...
Vloženo
V 25. 1. 2020 na 0:20, p2p napsal:

Dneska dodelan a nakodovan Ambient light na mem supu... 

2020-01-24 14.52.17.jpg

2020-01-24 17.33.39.jpg

2020-01-24 14.52.07.jpg

super prace nedal bys pls podrobnej navod ? , a jestli bys nemel soupis vsech dilu co jsou potreba , vcetne koncovek a pinu :D  eventuelne kdybych vse nakoupil pomohl bys mi to udelat samosrejne za uplatu :D chtel sem ti napsat zpravu ale bouzel to nejde

• o 4 měsíce později...
Vloženo (editace)

Musí to být nějaké BCM High verze, to bude jistota. Já osobně mám HW: 5Q0937084CG H42, SW 5Q0937084DQ V0411.

Další s jistotou vím, že High je také HW index CQ. 

Editováno: , autor: Krosta
  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...