ferda25 Vloženo 17. Únor 2020 Sdílet Vloženo 17. Únor 2020 Jako vždy záleží na stávající výbavě vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 17. Únor 2020 Sdílet Vloženo 17. Únor 2020 BCM co podporuje AMB, koupit listy, zapojit a nakodovat... Jenom za listy v originalu das cca 16 tkc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Kluch Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Mám větrané sedačky a navi Amundsen, takže bych řekl, že stávající BCM bude OK. Lišty už mám taky a kódování je mi jasné. Spíš mě zajímá, jak připojím lišty k BCM? Je k tomu potřeba jěště nějaká kabeláž, nebo je tam už od výroby nějaká připrava k zapojení? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 (editace) Nepřipravená... 3 dráty... 12v, zem a Lin... Jestli máš ventilaci, tak by si měl mít bcm s podporou ambient... Zjistíš to na BCM PIN 29 C ... Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Editováno: 20. leden 2021, autor: p2p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George77 Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 Super práce hned se Ti bude se Supem cestovat lépe. Fakt paráda. Dá se zjistit bez demontáže z vozu zda je BCMko osazeno pinem 29 C ? Popřípadě pokud BCMko odpojím od napájení abych se podíval, riskuji, že budu muset něco diagnostikou nastavovat? Pokud bys měl foto svého BCMka budu za něj rád. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 A co na nem uvidis... Odpoj baterku a vyndej si BCM... Skoukni pin a mas jasno... Vrat vse zpet a nic svitit nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George77 Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 O.K. dík, zítra to zkouknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš S Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 Ahoj nepomůže mi někdo dodělat ambientní osvětlení? Děkuji za každou pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 19. Září 2020 Sdílet Vloženo 19. Září 2020 Hodne draha sranda... dodelaval jsem si je sam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš S Vloženo 20. Září 2020 Sdílet Vloženo 20. Září 2020 A nemůžeš mi pomoc, samozřejmě zaplatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Klidne... ozvy se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajven G Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 Ktora vybava Superb 3 mava tieto listy podsvietene standardne? Chcem si kupit Style, ked ich pozeram, tak nie vsetkym na inzeratoch to svieti. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 Standardne - Scout, SportLine, L&K Priplatkove - Style Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 Bude zalezat aj na tom,pre ktoru krajinu bolo auto vyrobene.Ani spominane top vybavy nemusia byt zarukou,ze uvedenu opciu standartne ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shamp1x Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 Uměl by někdo udělat upgrade na MR2016 z těch základních 3 barev na těch 10 nebo kolik jich je? Případně co to finančně obnáší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Vymena BCM jednotky myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavok Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Ahojte, nemá niekto el. schému na zapojenie ambientného osvetlenia? Idem dorábať parkovaciu kameru a som sa rozhodol že keď už budem rozoberať že by som nahodil aj ambient lišty aspoň predok zatiaľ (palubovka) a neskôr dodatočne aj dvere. Nikde neviem nájsť schému zapojenia Prosím radu čo k tomu treba všetko. (ambient) Nemám problém zaplatiť niekomu čo sa mi povenuje a poradí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 (editace) Schemata zapojeni jsou v sekci Napajeni je roztazene z pojistky SC8. Ovladani z BCM pres LIN na pin T73c/29. Do palubovky primo z hlavniho svazku, do dveri pres 27 pinovy konektor (16 - plus, 1 - LIN). Nelze predpokladat, ze bude tato kabelaz pripravena. Lze pouze vyuzit minus v existujicich svazcich dveri pin 15 (vpredu) a 19 (vzadu). Note: pokud vim, tak pasky do dveri se samostatne nedodavaji. Jsou jen soucasti calouneni dveri. Editováno: 5. Únor 2021, autor: OnMiT312 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 (editace) Do dveri se minus netaha... Editováno: 5. Únor 2021, autor: p2p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Upraveno. Ne, netaha. Uz tam dotazena je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda Banan Kratochvil Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 V 25. 1. 2020 na 0:20, p2p napsal: Dneska dodelan a nakodovan Ambient light na mem supu... super prace nedal bys pls podrobnej navod ? , a jestli bys nemel soupis vsech dilu co jsou potreba , vcetne koncovek a pinu eventuelne kdybych vse nakoupil pomohl bys mi to udelat samosrejne za uplatu chtel sem ti napsat zpravu ale bouzel to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 P2P@seznam.cz ozvy se, neco vymyslime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda Banan Kratochvil Vloženo 8. leden 2022 Sdílet Vloženo 8. leden 2022 taky dodelavam ambientni osvetleni a posledni vec kterou resim je bcm jednotka , ma stavajici to urco neumi , nedokazal by nekdo poradit jakou koupit aby umela vse co mam v aute + 30 barev ambientniho osvetleni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 9. leden 2022 Sdílet Vloženo 9. leden 2022 (editace) Musí to být nějaké BCM High verze, to bude jistota. Já osobně mám HW: 5Q0937084CG H42, SW 5Q0937084DQ V0411. Další s jistotou vím, že High je také HW index CQ. Editováno: 9. leden 2022, autor: Krosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 Skoda jen ze je toto osvezleni viditelne az vecer. Prez den ptakticky nula. Vecir krasa. Skoda ze to nekde videt i prez den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.