Joco776 Vloženo 15. Květen 2023 Sdílet Vloženo 15. Květen 2023 @LeonekkkPouze 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasF Vloženo 7. Červen 2023 Sdílet Vloženo 7. Červen 2023 Zdravim. Neskusal tu niekto z vas namontovat ambientne osvetlenie stresneho okna z vw? Alebo nezistoval ci sa to da spravit a bude to fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 7. Červen 2023 Sdílet Vloženo 7. Červen 2023 No pokud se ti podaří napasovat osvětlení jako takové do auta tak máš jen z půlky vyhráno :D Pokud bys chtěl ovládat barvy osvětlení jako samostatnou zónu tak bude potřeba větší zásah do infotaimentu. víc info tu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasF Vloženo 8. Červen 2023 Sdílet Vloženo 8. Červen 2023 Skor som myslel ze by som to napojil priamo na ambient z palubovky alebo z dveri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 8. Červen 2023 Sdílet Vloženo 8. Červen 2023 Jde to 5E582C68-BF4B-4BE2-95B5-784B0D0AA292.mp4 25F32E12-3DE3-4F1D-A5D0-E18CFB2F408C.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasF Vloženo 8. Červen 2023 Sdílet Vloženo 8. Červen 2023 To budu ale len tie zapichovacky. Tuna som nasiel origos pise tam aj na kodiak len netusim jak by som to tam pripevnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 8. Červen 2023 Sdílet Vloženo 8. Červen 2023 tohle nepude tam dát tiguan a passat má jinej rám do superba to nedáš 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasF Vloženo 8. Červen 2023 Sdílet Vloženo 8. Červen 2023 před 1 minutou, roubic napsal: tohle nepude tam dát tiguan a passat má jinej rám do superba to nedáš Toto som potreboval vediet. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 8. Červen 2023 Sdílet Vloženo 8. Červen 2023 (editace) @LukasF není za co ale viz moje video není to nemožné udělat a není to ani extra složité ale musíš trošku improvizovat Editováno: 8. Červen 2023, autor: roubic 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 8. Červen 2023 Sdílet Vloženo 8. Červen 2023 https://www.drive2.ru/l/574414012482060387 Kdyby někdo chtěl si to udělat , ale pozor je nutné dodržet osvětlovací diodu číslo jinak se to může chovat jako dveře a nepude to samostatně regulovat 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasLP Vloženo 22. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2023 V 15. 5. 2023 na 3:01, Joco776 napsal: Tak už to mám, přišel nato sám Jinak BCM mám pouze 5Q0 937 084 AS . Ahoj. Mám v ponuke len 3 farby chcel by som pridať aspoň červenú. Vieš poradiť ako na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joco776 Vloženo 24. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2023 (editace) @LukasLP Ahoj. Dostal jsem tam ty názvy barev z návodu z této stránky, ale barvy nešly měnit pouze ty 3, které tam byly ze základu. Když na něco přijdeš děj vědět. Já jsem se tomu už přestal věnovat, protože na to nemám čas. https://www.briskoda.net/forums/topic/496732-enable-ambient-light-menu-with-vcds/ Jinak když ti nevyhovuje nějaká barva, tak si ji můžeš změnit na jinou barvu, jen v název barvy se ti nepřepíše v infotanmentu. Barvy se nastavují: 09 - Central Electronics 16 - Bezpečnostní přístup - zadejte 31347 10 - Přizpůsobení Změna první barvy (teplá bílá): Int. světlo; 2. generace-Rotwert Farbe 1 (v současné době160) Int. světlo; 2. generace-Gruenwert Farbe 1 (v současné době 167) Int. světlo; 2. generace-Blauwert Farbe 1 (v současné době 18) (Chcete-li změnit zelenou nebo modrou, udělejte to samé, ale pro ‘ Farbe 2 a 3) Tady jsou barvy, ze kterých si můžeš vybírat. Editováno: 24. Listopad 2023, autor: Joco776 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raketakjonathan Vloženo 23. Května Sdílet Vloženo 23. Května Zdravím, mám otázku ohľadom intenzity svietenia ambietného osvetlenia. Je možné nejako cez VCDS zvýšiť jas ? Príde mi, že aj pri najvyššom jase cez infotainment svieti najsilnejšie len modrá a potom tie ostatné sú nič moc. Ďakujem za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joco776 Vloženo 24. Května Sdílet Vloženo 24. Května Tady je návod, ale pouze na dveře, intenzita jasu na palubní desce se nemění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raketakjonathan Vloženo 24. Května Sdílet Vloženo 24. Května Vďaka za info, určite to nastavím. No vraj existuje ešte nejaká ďalšia možnosť, v ktorej nastavuješ samostatnú svietivosť pre každú LED. Len nikde som nič také nedohľadal, ani na ruských fórach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 24. Května Sdílet Vloženo 24. Května At delas co delas ve dne to svitit neuvidis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 24. Května Sdílet Vloženo 24. Května vyššie bolo spomínane RGB podsvietenie aj na nohy. doriešil to niekto z vás na funkčne prevedenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 24. Května Sdílet Vloženo 24. Května @100Bubu Ano mám to na vozidle 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 24. Května Sdílet Vloženo 24. Května co to všetko obnaša okrem kupy svetielok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 24. Května Sdílet Vloženo 24. Května (editace) Natahat napajeni,komunikaci a nakodovat Editováno: 24. Května, autor: roubic 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davecv88 Vloženo 12. Srpna Sdílet Vloženo 12. Srpna Ahoj všem, řeším teď na svém Superbu III FL popraskané ambientní osvětlení. Popraskané je po celém voze a už se mi stalo, že někde začala i přeskakovat barva. Reklamace od Škody zamítnuta - poškozeno mechanicky nebo chemicky Setkal s tím už někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 12. Srpna Sdílet Vloženo 12. Srpna V ambientnim osvetleni je barva??? Si delas srandu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davecv88 Vloženo 12. Srpna Sdílet Vloženo 12. Srpna Ve dveřích a v palubní desce. Netuším, proč bych si měl dělat srandu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 12. Srpna Sdílet Vloženo 12. Srpna Ambientni osvetleni je reseno led diodama ovladane pomoci LINu a svetlovodem... Zadna barevna latka tam neni a tim padem nemuze prosakovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 13. Srpna Sdílet Vloženo 13. Srpna (editace) Preskakovať... Nie presakovať... @davecv88 keď ti to zamietla Škoda, tak bohužiaľ. Ale rád by som videl ako poškodíš pásik v tapacíre... Odvolal by som sa. Nech ti ukážu kde je poškodenie. Chemicky? Čo si utopil dvere v mori!!??? Milión ľudí utiera dvere handričkou a prípravkom na semiš, plast, atď. Čo si umýval lišty na dverách acetónom!? Editováno: 13. Srpna, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.