Pavel M Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Tak dneska se mi to stalo taky. Po cca 15 minutách stání a popojíždění po městě klima přestala chladit. Venku bylo 31° a auto bylo vyhřáté po stání na slunci, takže klima jela naplno. Při výjezdu z města už foukala jen teplý vzduch zvenku. V další vsi jsem zastavil a vypnul zapnul zapalování a pak už klima šla normálně. Tak nevím, jestli se přehřál chladič, nebo co se stalo, až bude čas, tak zajedu do servisu. Každopádně je naprd, že klima jde znovu nahodit jen vypnutím zapalování a nechytne se sama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 (editace) Na německých forech jim v servisech přehrávají SW. Chyba SW v řízení klapek. Právě vypnutí a zapnutí zapalování je restart elektroniky. Možná zkusit vypnout climu přes ventilátor. Editováno: 16. Červenec 2015, autor: mpiotrovsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 590081 - ROD - Unknown Error Code - 00 [012] Intermittent - Confirmed - Tested Since Memory Clear Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 2 Fault Frequency: 15 Reset counter: 249 Mileage: 353 km Date: 2015.03.22 Time: 15:09:40 1048833 - ROD - Unknown Error Code - 00 [012] Intermittent - Confirmed - Tested Since Memory Clear Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 6 Fault Frequency: 2 Reset counter: 250 Mileage: 2774 km Date: 2015.06.13 Time: 11:22:31 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 20. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Včera na zraze mi to lubo pozeral cez kabel a vypisalo chybu ze nevzopol kompresor ale preco to uz neviem on sem prida aj ten presny popis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 tak uz se mi to stalo znova. Tak ze uz stim pujdu do servisu... - to je uz druha nasteva:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 24. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 pekne na nic:( pevne som veril že sa to nikomu nebude opakovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 klid, deathskull tam s tím ještě nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 nn, myslel jsem druha nasteva v servisu kvuli nejakymu problemu. Ne kvuli tomu samemu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Tak uz me to taky potkalo. Mate nekdo uz nejaky vysledek ze servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 (editace) Tak, jak se s prominutím pořád něco sejří na nové Fabii, tak něco podobného jsem měl naposledy v r.2007 když jsem kupoval novou KII. Taky čekám co mi zjistí ohledně klimatizace , ohledně chyb Front asistentu a infotainmentu. Stejné chyby jsou na obou autech. Takže škodovka nám fakt dodává kvalitní auta , která jsou kvalitně odzkoušená!!! Spíše si myslím, že noví majitelé škodovek jsou zkušební jezdci. Editováno: 24. Červenec 2015, autor: Hkubes 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Ono to vsak nie je nic výnimočné a netýka sa to len škodovky. skor ma prekvapuje ak sa niekto tesi napr. z toho, ze stihol este mr2015. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 (editace) Dôvodov môže byť viac, napr. 1, MR2015 ešte nenemusel byť tak cenovo optimalizovaný, niektoré veci u nového MR už nemusia fungovať (napr. stav Accu.) alebo nejdú dodatočne aktivovať... 2, U pruserov sa nečaká na nový MR, ale žehlia sa priebežne 3, MR2016 je o 299€ drahší, z výnimkou HB 1.0MPI, ktorý zdražel len o 99€ Editováno: 24. Červenec 2015, autor: lubikSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Ono to vsak nie je nic výnimočné a netýka sa to len škodovky. skor ma prekvapuje ak sa niekto tesi napr. z toho, ze stihol este mr2015. budu se opakovat, ale já třeba rád jsem - už jen kvůli té trapnosti s volantem u MY2016. Klimatizace mě nepotkala - protože v servisu to odstranili jen tak mimochodem. Možná ví, že to mají hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Tak mě zatím klima klimuje jak má(ťuk ťuk), mám mr2015. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Mne tie rozdiely prídu nepodstatné medzi MR2015 a 16. Ale to je každého vec. Problémy, resp. väčšie prusery sa sice riešia priebežne, ale čím dlhšie je model vo výrobe, tým je tých pruserov menej. Rozhodne začiatok výroby je na tom najhoršie. Ja som auto nemal o 300e drahšie. Platil starý cenník. Narážam skôr na to, že je to dosť známa vec, tak mi nepríde normálne si najskôr kúpiť jeden z prvých xy kusov a následne nadávať na to, že z nás škoda robí testovacích jazdcov. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 budu se opakovat, ale já třeba rád jsem - už jen kvůli té trapnosti s volantem u MY2016. mp390, ako to myslis s tym volantom MY 2016? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Nepatří to sem - tady http://forum.skodahome.cz/topic/108501-fabia-iii/page-134#entry2052737 je víc info. S tím, že obavy so potvrdily - opravdu volant svítí bíle a zbytek interiéru zeleně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 (editace) Čože??? Oni to podsvietenie nedávajú vo farbe karosérie??? Ja to tak teda vrátane volantu mimo budíkov mám. :kol-48: . Ono je trochu rozdiel, či sú použité pre konštrukciu úplne nové prvky, alebo ich výroba beží a testy už prebehli u inej značky, či modelu. Keď som objednával ja, tak už "testovanie" v CZ prebiehalo a pri výrobe mojej už pár zmien oproti prvým kusom bolo. Dnes sa človek skôr s novým MR bohužiaľ skôr dočká úprav zmysle zníženia nákladov ako zvýšenia kvality...... napr. ten volant..... vyrobiť sa dá s modrým, červeným, zeleným, oranžovým či žltým podsvietením za prakticky rovnakú alebo aj nižšiu cenu ako s bielym (najzložitejší výrobný proces, obvykle modrá/UV + luminofor), ale s iba bielym sa o čosi znížia náklady na logistiku znížením počtu typov, pričom sa s volantom s bielym podsvietením dá točiť rovnako dobre, teda aspoň vo dne. Obávam sa však, že sa nešetrilo len na volantoch, ale aj na miestach, kde to nie je vidieť.......... Nejaké chyby v Climatronicu mám aj ja, jeho výpadok som však nikdy nespozoroval....... Editováno: 27. Červenec 2015, autor: lubikSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Na rozdíl od tebe já mám autíčko v infotainmentu více odpovídající realitě. Dnes ráno, když bylo sklo auta zamlžené zvenku, jsem zkoušel místo použití maximálního ofuku skel (kdy se pustí i klima) použít jen nastavení teploty na 23 a manuálního ofuku na skla. Fungovalo to taky dobře, takže maximální ofuk skel budu používat asi jen v zimě. Moc se mi líbí, jak klima při nastavení na auto sama přepne na foukání na nohy, když je teď tak zima (13 °C). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number524 Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Tak dneska mi ta klima poprvé taky zazlobila. Vůbec se nerozeběhla, ani po opětovném nastartování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Stalo se mi to zatím 2x, poprvé jsem znova startoval, po druhé jsem jen vypnul klimatronik a po chvíli zapnul, stačilo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PattaBlack Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Mě klima nenaskočila v pondělí při cestě z práce . Na červené jsem vypnul zapalování a pak už bez problémů každý den až do pátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 budu se opakovat, ale já třeba rád jsem - už jen kvůli té trapnosti s volantem u MY2016. Klimatizace mě nepotkala - protože v servisu to odstranili jen tak mimochodem. Možná ví, že to mají hledat. A ako to prosím ťa odstránili? Novým SW? Mne prvý krát včera klíma štrajkovala. Na to, že auto má tak mesiac a pol a klímu som mal pustenú pár krát, je to teda dosť skoré haprovanie. Nehovoriac o tom, že sa mi jej výkon nejak nepozdáva. V inom aute v rodine, keď nastavím 23 stupňov, tak mi je pri priamom fúkaní doslova zima, no u fabie nič také. Chladí, ale nejak vlažne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Heleď vůbec netuším. Jediné co vím je, že jsem podepisoval papír pro Škodovku, že odstraňovali závadu na klimatizaci. Přebíral jsem auto od jiného technika, než který to řešil a ten nevěděl - řekl jen, že nejspíš jenom flashovali SW. Výkon klimatizace mi přijde normální, teď v těch vedrech sice běží třeba na 4-5 čárek, ale tohle jsou extrémní horka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 U mě přehráli soft a klima zatím jede v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.