Listopad 22, 20159 r Moc jste mě nepotěšili, mám již zadáno do výroby 1,4 TSI ACT v automatu. Po velkém městě jezdím dost a vyděsily mě udávané vibrace, achjo. V kolonách popojíždím denně. Tak snad nebudu z toho moc vyklepanej . Snad by se to dalo upravit softwarově. Nechám se překvapit, doufám že to nebude taková tragédie.
Listopad 22, 20159 r Ale to víš že nebude Já to měl asi hodinu na ježdění a ničeho jsem si nevšiml. Proti mému dieslu úplná pohodička a slast Odpojení jsem poznal jen na maxidotu podle nápisu dvouválcový režim....Někteří tady hledají drobnosti a s napětím za jízdy očekávají, jestli se náhodu auto trošičku neotřese a tak podobně. Já nic nezaznamenal a jsem docela detailista také....
Listopad 22, 20159 r Autor Je fakt, ze kdyz jsem mel tyden zapujceneho SIII s DSG, tak jsem si toho take nevsiml. Jak pise Clint, urcite to neni tragedie :-)
Listopad 22, 20159 r Trochu jste mě uklidnili ☺. Objednal jsem to před dvěma týdny. Tak v lednu uvidíme.
Prosinec 6, 20159 r Fricoolinek - koleduješ si o Varování. Ty tvoje bláboly mimo téma jsem smazal v obou vláknech o motorech 1.4 TSI.
Prosinec 29, 20159 r Autor Vypnout ne, ten system sam o sobe neni spatny. Spis vychytat tak, aby elektronika neuprednostnovala nizkou spotrebu pred kultivovanosti chodu motoru. Tohle by , dle meho, nemel byt problém pro konstruktery motoru, resp. tvurce software motoru. Jenom chtit :-) Upraveno Prosinec 29, 20159 r od Martin Bednář
Leden 5, 20169 r Dovolím si ocitovat příspěvek o funkčnosti systému ACT, který uvedl Honza9007 na Octavia Clubu: "Takže systém je (dle podkladů) funkční v rozmezí 1400-4000 ot/min, okamžitý točivý moment musí být mezi 25-100Nm. Vypínání válců na volnoběh není možné. Celý systém váží 3kg. Rychlosti jsou omezený na max. 130km/h, ale největší potenciál tento systém přináší v oblasti 50-80km/h, kdy se jezdí jen na částečné zatížení a není potřeba překonávat velké odpory. Na dálnici už je zatížení vyšší z důvodu překonání odporu vzduchu."
Leden 5, 20169 r Vypnout ne, ten system sam o sobe neni spatny. Spis vychytat tak, aby elektronika neuprednostnovala nizkou spotrebu pred kultivovanosti chodu motoru. Tohle by , dle meho, nemel byt problém pro konstruktery motoru, resp. tvurce software motoru. Jenom chtit :-) ale jim jde o CO2 proto i DSG řadí tak nízko...
Leden 10, 20169 r Autor Jinak i 1.4 TSI ACT v Superbu trpí stejným zvukovým projevem po studeném startu. Vice viz. zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/130529-Hluk-při-studeném-startu Konkrétně ta tři videa na první straně. Upraveno Leden 10, 20169 r od Martin Bednář
Leden 22, 20169 r Trochu jste mě uklidnili ☺. Objednal jsem to před dvěma týdny. Tak v lednu uvidíme.Už jazdíš?
Únor 7, 20169 r Autor Jsem netusil, ze 1.4 TSI ACT je "Motor roku" :-) http://www.auto-mania.cz/motor-tsi-s-aktivnim-vypinanim-valcu-act-byl-vyhlasen-jako-nejlepsi-novy-motor/
Únor 7, 20169 r Píšou tam nesmysly - tento motor se přece nevyrábí od roku 2006, pletou si tam konstrukční řadu EA211 s předchozí EA111. Anketa je poněkud pofidérní, nebere totiž v úvahu spolehlivost těch agregátů. Když se na to podíváte zpětně, vyhrávají a vyhrávaly tam dost často motory, kterou jsou mírně řečeno "méně" spolehlivé...
Únor 7, 20169 r Autor Ta mensi spolehlivost je možná zamer ;o) Vyhrajou, neco se tam podela, oni to vychytaj a dalsi rok vyhrajou zase. A tak porad dokola :-)
Únor 7, 20169 r Tak to bohužel není, spolehlivost se tam vůbec nehodnotí. Tím ovšem nechci říct, že EA211 1.4 TSI ACT je problematický motor. To platí spíše o jeho předchůdci 1.4 TSI Twincharger, který se problémů nevyvaroval a přesto léta vyhrával.
Únor 7, 20169 r Tento motor roku je ten co se montuje do nové Škody Superb? Pokud ano, tak nechápu tuto větu z článku: Skvěle vyvážený motor 1.4 TSI má i na dva válce stejně tichý běh s nízkými vibracemi jako se čtyřmi aktivními spalovacími prostory. Nevím jaké mají zkušenosti ostatní, ale nám to na dva válce dost vibruje a motor je na dva válce poměrně hlučný. Není to sice pokaždé, ale poměrně často ano. U motoru roku bych čekal větší kultivovanost chodu ve všech běžných situacích. Možná je to ale nešvar jen u našeho auta, jelikož všude čtu jen chválu na tento motor.
Únor 7, 20169 r Samozřejmě, že je to on. Tebou popsaný problém může být závadou. Vím, že si na to stěžují i jiní, další zase tvrdí, že u jejich motoru se to nevyskytuje.
Únor 7, 20169 r Podivejte se panove do sekci ''Vas superb'' na stranku meho auta, tam jsem hodil nekolik video nahravek a je tam presne videt ze nic se nevibruje a zadny hluk neni!!! Clovek se pozna zda 2 valce a nebo 4 jen kdyz se podiva na palubni desku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.