MichalV123 Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Zdravím ve spolek, chtěl bych se zeptat, zda někdo zaregistroval hluk, který je slyšet při jízdě s otevřenými zadními okny (Š Fabia combi). Zkoušel jsem, zda je možné toto ovlivnit zataženou či staženou zavazadlovou plachtou. Bohužel žádná změna. Udivuje mě, že je možné vytvořit takovým způsobem nehorázný kravál- bordel. Změna je pouze, pokud se otevřou i přední okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Toto je známá věc. Základy fyziky. Už Octa I a II co měla el. okna všude tak to dělala. Když jsou vzadu švihadla, tak si je sám řidič nespustí a tím pádem si nevšimne. Je to aerodynamikou. Prostě obtékání vzduchu kolem karoserie a jeho turbulence. Nutno se s tím smířit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 18. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 No takovy bordel Oktavka I nedelala.. vůbec se to nedá vydrzet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 neskusal som na fabii.. ale O1 robila teda riadny bordel. Prirodzene, bolo treba pootvorit predne okno a bolo to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Toto mohu potvrdit z vlastní zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mamut69 Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 mě to dělal i dvojkovej focus a to byl řádný kravál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Známá vlastnost, jediné auto na kterém mi to nedělalo byl FIAT jinač dělá to jak Octavia I, tak třeba i VW Passat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Od urcite rychlosti to je nejen hluk, ale i razove vlny - velmi neprijemne. Ale je to normalni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Sa nečudujte, keď necháte obtekať vzduch popri otvore rezonančnej komory (kabíny), vytvára sa v nej podtlak, ktorý sa po prekonaní kritického vyrovná, tie rázové vlny sú fakt nepríjemné. Ak idem sám a chcem vetrať "bez prievanu", otvorím okno spolujazdca a v zadu za vodičom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 Mě se osvědčilo otevřít okno spolujezdce na tři čtvrtě a zadní za ním na polovinu. Okna na straně řidiče zavřená. Dělá to z toho zadního okna hezký průvan, okno spolujezdce ho potlačuje. Nejrychleji se vyvětrá auto . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.