k0j0t Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Jj, dam vědět. Mě zatím nikdo o light verzi nic netvrdil. A pokud bude, narazí. Cena fakt light není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 (editace) Pro zajímavost... OIII http://forum.skodahome.cz/topic/130834-dešťový-senzor-nefunguje/ a Yeti http://forum.skodahome.cz/topic/78779-automatické-rozsvícení-světel-dešťový-senzor/page-4 Editováno: 29. Únor 2016, autor: k0j0t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 SW problem jsem zminoval, kdyz Trautenberkovi nepomohla ani vymena. To by ale melo jit videt pres kabel ne? Ne teda v logu chyb, ale nekde primo v nastaveni toho senzoru/asistenta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 našel jsem zmínku u Yeti viz výše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Podle mě to nelze paušalizovat. Máme v rodině 2 FIII vyrobené 6/2015 a na obou to funguje normálně. Nevím co je na tom "light". Čidlo používají všechny aktuální škodovky: http://www.eskoda-shop.cz/cidla-senzory-12242/7519-Čidlo-deště-a-vlhkosti-5Q0955547A Dále VW - CC 2012>> - Golf 2014>> - Passat 2015>> - Polo 2015>> - Touran 2016>> SEAT - Alhambra 2016>> - Leon 2013>> - Toledo 2016>> Tady bude problém jinde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Jj, já to netvrdim. To řekli Trautemberkovi. Uvidim co řeknou mě. Vzhledem k tomu, že to přestalo fungovat za jízdy očekávám, že by mohlo být něco v chybách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Proto jsem to Light napsal do uvozovek.. Myšleno tudíž ironicky dětská verze senzoru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Třeba soft nebo hw berou od více výrobců, taky mohla být vadná série. Když vidím, jak dodavatelé různých věcí dodávají jednu sérii skoro 2 měsíce, protože toho udělají mraky, tak se asi nedá spolehnout na datum výroby auta. Já po zkušenosti s O3 dešťovým senzorem taky mohu potvrdit, že to pracuje tak z půlky, určitě ne stejně ani podobně. Až zajedu do servisu s Front A, možná se na tohle zeptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Ted jsem se dival a Yeti podle vseho dostal nove zrcatko, vypada stejne jako ve Fabii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Takže auto dnes předáno do servisu, kdo má volné-držte palce... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Držím Už jenom proto, že jsem si dnes ráno opět práci dešťového senzoru užíval. A to byla přesně ta krizová situace, že auta přede mnou mi ohazovala sklo. Senzor na jedničku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Zatím nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Nechali si čas do pátku, kdyby náhodou nic nebylo v diagnostice, tak že budou kontaktovat ŠA. Já to vydržím, jsem rád, že mě s tím nevyhodili a hodlají to řešit. Na druhou stranu jsem tu Niagáru měl natočenou na video, takže nebyla diskuse... Jakmile budu mít info, tak samo napíšu sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Diagnostika bude čistá Tak držím palce tedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Auto je hotové, sensor vyměněn, odpoledne si pro něj jedu... Dám vědět, co se dozvím... Prý to reaguje na "první kapku", tak jsem zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Aby ti to pak nestíralo i při zvýšené vzdušné vlhkosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 V prubehu opravy se totalni nefunkcnost neprojevila, ale sensor reagoval "hur" nez byl mechanik zvykly. Po dotazu na ŠA byla odpoved, aby zkontrolovali cislo dilu sensoru a pokud odpovidalo urcitemu typu (v mem pripade tomu tak bylo) meli objednat jiny-take dle cisla dilu. Cisla samozrejme neznam ;( Po vymene mechanik konstatoval, ze ted to reaguje uplne jinak-lepe-nez predtim. Takze uz jen cekam, az naprsi a neuschne. Dam info, jak to vypada. Zaver tedy je, ze ŠA si je evidentně vědoma problému a má na něj řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Já dostal taky nový senzor ale choval se stejně, každopádně počkám jak na tom budeš ty a evidentně jim najedu tím autem až do kanceláře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Jj, uvidime. Snad to bude v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Taky počkám, jestli se to provalí a budou to měnit na počkání, tak bych to taky řešil. Určitě to je nějaká vadná série. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 No vida... Tak preju, aby ti to konecne makalp jal nam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Ocekavam prvni kapku v poloze int s nejnizsi citlivosti. Doufam, ze nebude od ptaka... Epo, tobe jak to funguje, tak to taky jede v sekvencich cca 8mi setreni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Ty nás napínáš:-) Vodu do petky vem manželku a šup ven:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Hned to zkus s flaskou a vodou. Ať ráno můžu začít řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 OK,ráno zkusim. Trautenberku,tobě to nebrala ani voda z lahve při umělém testu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.