Trautenberk Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Brala v případě že tam teklo 84 litrů za sekundu tak pak si senzor řekl že adekvátní počet setreni je 8..a pak zase usnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Takže pánové, pěkně jste mě nahlodali a šel jsem to zkusit rovnou. Na pomoc jsem si vzal lahev na kytky s pumpičkou a usměrňovačem proudu od rozprašovače po úzký proud. Nejdřív to na nejnižší citlivost vůbec nereagovalo. Asi ta potvora poznala, že jí stříkám proud rovnou do oka... Přepnul jsem na nejvyšší a tam se to už probralo. Žádné sekvence osmi setření. Hezky jednou a za chvíli zase. Přesně jako to znám z dřívějška. Když má málo vody, setře jednou, za chvíli ještě jednou a nakonec ještě jednou aby opět usnul. Při nejnižší citlivosti se to chovalo také dobře. Zkoušel jsem i drobně rozprašovačem a úplně v pohodě, nebe a dudy. Když jsem při nejnižší citlivosti pak dal pořádnou dávku vody, stěrače začaly stírat nejvyšší rychlostí bez přerušování. Když jsem přestal, zpomalily, začaly přerušovat a prodlužovat interval a zhruba do 20 s opět přestaly zcela stírat. Vše hezky postupně. Ještě uvidíme, co reálný provoz. Každopádně již nyní je vidět změna. Nevím, jestli si to nevnucuji, ale přijde mi, že ten držák zrcátka je jiný-větší, s nějakou mřížkou vepředu. Je ale možné, že jsem si toho jen dřív nevšiml. Jak to máš Trautenberku ty? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Nakonec dávají více typů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Ty kraso, ráno smykem do kanceláře technika Škoda auto! 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 tak pánové, co se tu tohle téma řeší, zbystřil jsem, a začínám ten svůj dešť senzor též podezírat že si vybírá dovolenou... takže pokud už jste vyšpekulovali řešení, zneužiju ho :-) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Senzor z hlavy nevím, ráno kouknu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) A jak ten držák máte vy ostatní co máte problémy? Stejný jako na fotce nebo jiný? Já už nemám šanci posoudit. Měnili ale jenom ten "sensor", když jsem se vyptával, ukázal technik na celou tu "bakuli" a v tu chvíli mě upoutalo, jak je to rozměrné. Editováno: 3. Březen 2016, autor: k0j0t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Já netuším, co tam mám, ale taky na to mrknu. Nejlepší ale bude, že pokud se zjistí, že máš jinej, tak najednou bude tolik lidí, že jim to zlobí, že se budeme jen divit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 K0j0t: me to funguje podle potreby. Bud setre jednou nebo vickrat nebo se pusti a jede. Tak ale vidim, tobe uz taky. Jeste, ze jsme vas presvescili, ze s tim fakt mate neco spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 (editace) Ja to vedel od zacatku, ze to neni ok, ale nejdriv mi tvrdili ze to tak je v poradku. Kdyz se mi to ale zaseklo uplne behem sve cinnosti, tak jsem to nahral na video a podporil tom svoji verzi.Myslim,ze to rozhodlo, protoze od shlednuti videa jiz i v servisu potvrdili, ze to je opravdu spatne. Kazdopadne diky za referovani o jine-spravne cinnosti. Editováno: 4. Březen 2016, autor: k0j0t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Dnes cestou do práce jsem jel za autem, které z vlhké silnice zvedalo trochu té vlhkosti... Sensor na nejnižší citlivosti po chvíli ostřikování (sám bych tentokrát ještě stěrač nepouštěl) setřel jednou okno... Nalepil jsem se víc a opět došlo k jednotlivému setření. Za mě spokojenost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 (editace) Můj senzor vypadá takhle Editováno: 4. Březen 2016, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Hmmm... Tak to vypada stejně. Síla sugesce Faktem je, že jsem na to dřív nikdy nekoukal. Vyměnili tam asi jen ta střeva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Ono když to měl v ruce, mohlo to vypadat třeba větší. Vypadají úplně stejně, tak možná jen ta střeva budou jiná. Hlavně že funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 (editace) Losky 83: Tak to podle mě není čidlo deště a vlhkosti 5Q0 955 547 A, výrobce TRW, ale jen čidlo vlhkosti a osvětlení 8U0 955 559, výrobce Valeo. Jestli nedošlo ve výrobě k záměně. Já mám to samé co dostal k0j0t. Valeo: TRW: Dle ETKY je jen jedno číslo deště a to právě to od TRW a pak verze od VALEO, která hlídá jen vlhkost pro klimu a řídí spínání světel. Editováno: 4. Březen 2016, autor: Reeshanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 V "domácím" servise prý senzor jde dobře, ve vedlejším také, takže já mám smůlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Reeshanek: Chceš říct že mám Valeo bez snímače deště? Nevím, jestli jsem ti správně porozuměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 (editace) No podle fotek mi to tak přijde. Za chvíli jedu z práce tak cvaknu z detailu to moje. Tady je detail Valea: A detail TRW: V ETCE jsou u toho PR kody: Valeo: 8N4: Intervalový spínač stěračů, seříditelný potenciommetrem ( 4 stupně) TRW: 8N6: Intervalový spínač stěračů se světelným/dešťovým senzorem Editováno: 4. Březen 2016, autor: Reeshanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Tak to mi tam dali špatný senzor. To by vše vysvětlovalo. Já tam mám jen tu jednu diodu. Kdyztak to vyfoť, budu rád a aspoň jim to omlátím o hlavu. Ten dešťový mám myslím v šuplíku, schválně se na to mrknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Takhle vypadá TRW v autě: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 To mě poser, já tam mám ten druhej. Pak to má fungovat :-) Já jsem vyhrabal v šuplíku jeden nefunkční z O3 bez skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Ano to je ten co by tam měl být Nemáš PR kody k autu? Jestli tam máš 8N6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Ještě jsem našel 8U0 955 559 s indexem B, který se používá u Audi a tento je i dešťový senzor a má i PR 8N6. Ale u Škody je jen ten bez "B". Jinak závěr asi je, že ten kdo má senzor od TRW (lze poznat pohledem), tomu to funguje. Může to někdo vyvrátit? Trautenberku, Ty jsi kupoval jaké číslo dílu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Koukal jsem na kódy a 8N6 tam mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Kdyztak můžete sem dát někdo další foto senzoru na F3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.