PattaBlack Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 (editace) Ahoj , nemáte někdo povědomost, proč se nezobrazuje stav baterie? Auto mám týden, najeto cca 320 km a každý den čekám že už se tam objeví nějaké procenta, ale stále nic. Baterie je připojená, to jsem kontroloval. Editováno: 5. Červenec 2015, autor: PattaBlack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Kdyby nebyla baterie připojená, tak by ti to neukazovalo vůbec nic - ani bys nenastartoval a neodemkl/nezamkl. To byla trošku zbytečná kontrola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 to som ani nevedel, že je taká možnosť na palubnom pc, alebo je to dokódované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PattaBlack Vloženo 6. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Je to standart, ale mě nic neukazuje :-( https://youtu.be/9eQ56lX_W_g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 V manuálu se o tom nic nepíše? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Ty posíláš video Oct 3 RS a sám máš fábii 3.. není problém v tomhle právě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Video je OIII, ale podle manuálu pro FIII tam tato funkce může být také. Ovšem manuál platný od 05/2015 již tuto funkci neuvádí. Ve starším (10/2014) jsem našel toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PattaBlack Vloženo 6. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Manual jsem stáhnul v březnu , když jsem objednal auto a ten jsem nastudoval. Že by to pro MR 2016 bylo jinak mě nenapadlo. Každopádně to menu tam je, jen se neukazuje žádná hodnota. Pokud by to mohl někdo ověřit prakticky tak bych byl rád. MR 2015 i 2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Ještě jsem četl v sekci OIII radu, že by při tomto úkonu měly být vypnuty všechny elektrické spotřebiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PattaBlack Vloženo 6. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Zkusím, dám pozor na to aby nic nesvítilo a nehrálo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Mam pocit, ze mi to prodejce ukazoval při predavani. Od te doby jsem to ale nezkousel. Když si na to vzpomenu, tak to vyzkousim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 a prosím Vás čo je tlačidlo 5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Mě to funguje normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Jestli on jen nezapomnel to tlacitko pustit, když mu tam nabehla hlaska baterie SOC...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PattaBlack Vloženo 7. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 On je kdo? Jestli já, tak nezapomněl. Dnes jsem počkal až zhasne osvětlení interiéru, zhasl i Maxidot,ale je to pořád stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Pelikan Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 potvrzuji normálně funguje podle návodu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Mám MR 2016 a mám tam taky jen pomlčky :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 PattaBlack: mela to byt odpověď Los Pakos ve smyslu "on PattaBlack...". Ten nick mi z toho ve finále nejak vypadnul, omlouvam se. Nicmene jsem se na to dneska dival a stav baterie se mi taky normalne zobrazil. Dlouze podrzim prislusne tlacitko, objevi se Cas, hned vzapeti Baterie, pustim a zobrazi se viz. foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Dneska jsem to taky zkusil. Po příjezdu vypnuto zapalování (rádio hrálo), tlačítko 0.0/SET jsem držel dokud se neukázala baterie a po puštění tlačítka ukázala SOC 80%. Mám MR2015. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PattaBlack Vloženo 8. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Tak to vypadá že pro MR 2016 tuto fičuru vypustili.Docela mě to mrzí, mezi garažníky jsem znám coby chronický dobiječ akumulátorů ,s timhle jsem doufal že to budu mít více pod kontrolou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Tak si to nech v servise dodělat ne? Proč ses ještě nezeptal v autorizáku proč to nejde? Třeba by ti to dokázali dokódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PattaBlack Vloženo 8. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Chystám se tam kvůli něčemu jinému ,tak se zeptam,ale moc si od toho neslibuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Looky8 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Môžem potvrdiť, MR 2016, tiež len pomlčky, škoda toho, že to vypustili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.