Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj , nemáte někdo povědomost, proč se nezobrazuje stav baterie? Auto mám  týden, najeto cca 320 km a každý den čekám že už se tam objeví nějaké procenta, ale stále nic. Baterie je připojená, to jsem kontroloval.

post-93188-0-45636100-1436111623_thumb.j

Editováno: , autor: PattaBlack
Vloženo

Video je OIII, ale podle manuálu pro FIII tam tato funkce může být také. Ovšem manuál platný od 05/2015 již tuto funkci neuvádí. Ve starším (10/2014) jsem našel toto:

post-32075-0-28405600-1436208710_thumb.j

Vloženo

Manual jsem stáhnul v březnu , když jsem objednal auto a ten jsem nastudoval. Že by to pro MR 2016 bylo jinak mě nenapadlo. Každopádně to menu tam je, jen se neukazuje žádná hodnota. Pokud by to mohl někdo ověřit prakticky tak bych byl rád. MR 2015 i 2016. 

Vloženo

PattaBlack: mela to byt odpověď Los Pakos ve smyslu "on PattaBlack...". Ten nick mi z toho ve finále nejak vypadnul, omlouvam se.

Nicmene jsem se na to dneska dival a stav baterie se mi taky normalne zobrazil.

Dlouze podrzim prislusne tlacitko, objevi se Cas, hned vzapeti Baterie, pustim a zobrazi se viz. foto.

post-94314-0-34400900-1436355364_thumb.j

Vloženo

Dneska jsem to taky zkusil. Po příjezdu vypnuto zapalování (rádio hrálo), tlačítko 0.0/SET jsem držel dokud se neukázala baterie a po puštění tlačítka ukázala SOC 80%. Mám MR2015. 

Vloženo

Tak to vypadá že pro MR 2016 tuto fičuru vypustili.Docela mě to mrzí, mezi garažníky jsem znám coby chronický dobiječ akumulátorů ,s timhle jsem doufal že to budu mít více pod kontrolou.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...