signoflife Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 mě tvrdil prodejce, že asi 1100 aut je aktuálně ve výrobě a výroba trvá 3 dny. Takže kolem 360 aut denně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Byly i uvahy vyrabet neco kolem 75ks na lince po Roomsteru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blamager Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Na to hledí bílý tesák. K čemu je Škodovce taxíkář s holobytem když firemní klientele končí za dva měsíce fiskál a peníze určené na obovu flotily v Dubnu přežvýká Babiš. Zvlášť když Škoda ani neumí odpovědět na základní otázku, zda stihne vozidlo vyrobit alespoň v prvním pololetí. Teď aby člověk hledal kde mu auto dodají alespoň do šesti týdnů, protože spoléhat se na koncern v tomhle případě prostě nedá. Tohle jsou jednoduché počty. A podle toho co poslouchám kolem tak v tom lítá hodně domácích zákazníků a za západními hranicmi prý podobné problémy s dodávkami nemají.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foji Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Taxíkář s holobytem jede na IČ a musel mít auto do konce roku imo. Na Briskode (GB) se taky hodně brečí z termínu - bude to všude stejný. Hlavně když auto spadne do restrikcí - u mě 206kw motor, šíbr, 4x4, kamera (!), odvětrávaný sedačky. Řekl bych že u Passatu to bude obdobný. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Na to hledí bílý tesák. K čemu je Škodovce taxíkář s holobytem Je to další kus auta a na holobyt není potřeba celá řada (nedostatkových) prvků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrys22 Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 (editace) Superb L&K 2.0 TDI 140 kW DSG černá perleť. Objednáno 8.10.2015, dnes 24.02.2016 zjištěno zaplánování do výroby 12. týden 2016 - to je cca konec března konečněeeeeeee . 10% sleva - Editováno: 24. Únor 2016, autor: petrys22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blamager Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Jj. Skodovka bude udajne cely brezen vyrabet Lauriny v nafte 4x4 s automatem. Kolegove uz dostali termin vyroby na konci brezna taky. Jen ja mam termin prvni polovinu dubna. Jen moc nechapu proc. Kdyz koukam do specifikaci nemam oproti nim stresni okno, za to mam navic kouli a jinou barvu. To ani nerikam ze se stavam tercem vtipu, protoze prislib terminu vyroby neobsahoval ktereho roku ten duben bude. Slysel jsem ale ze objednavky na Lauriny uskutecnene dnes maji predbezny termin vyroby v prosinci 2016. To je skoro stejne jako kdysi na Favorita. Jen doufam ze nebude mit stejne mouchy... https://www.facebook.com/MAXXRETRO/videos/1209803139047542/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilofon Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 To je kravina. Já Laurina objednával cca 6 týdnů zpět a termín je konec května, začátek června. Zase tak moc se to posunout nemohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Ještěže tohle nemusím řešit, prostě až objednám, tak si tu výrobu zajistím a dostanu přednostně :-) Ale je fakt, že momentálně to mají 20-24 týdnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Mě bylo dnes řečeno, že změnou hnědého interiéru na černý u L&K se dá čekání zkrátit o 2-3 týdny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKo Vloženo 6. Březen 2016 Sdílet Vloženo 6. Březen 2016 Tak to je super, vzhledem k tomu, že nám v práci objednají supa v základu plus něco navíc, tak se nebude na nic čekat a budeme je mít raz dva :-) omlouvám se tímto všem, které předběhneme ....... bohužel :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blamager Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Nestacim se divit. Auto stale neni a neni.... Zkraceni cekacky, kdyz se zmeni barva interieru? A nema nikdo z vas pocit ze je to vtip? Skoda - simply never Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Ještěže tohle nemusím řešit, prostě až objednám, tak si tu výrobu zajistím a dostanu přednostně :-) Ještě se tím chlub. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Mate nekdo aktualni informace o cekackach? Objednaval jsem pres leasplan 15.4. lift L&K 140kw DSG 4x4 navic 19' kola, lane asist, smart light, blind spot, sunset v cerne metalize a hvede sedacky. Netusite kdy muze jit na linku? Pomuzu si zmenou barvy sedacek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kadeřník Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Mam pocit ze si zmenou na cerne sedacky pomuzes ale kvuli par dnum na vic se asi vyplati cekat a mit auto presne podle sveho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Diky! A vseobecne ohledne cekacek netusi nikdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kadeřník Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Hele ja treba objednaval 11.3. Combi, L&K, 110kw v cernem vnitrku a pristi tyden jde na linku. Ale znam reditele a musel nejspis nekde strasne tlacit. Tu konfiguraci co si napsal je vice mene nejhorsi kombinace na vyrobu. Hlavne pry zdrzuje 4x4. Muj odhad tak 7 mesicu. Ale myslim ze vsem za to to cekani stoji :-) kdyz si to tak vezmes tak je to na tom to nejlepsi :-) ja se uz tesim jak male dite na jeziska :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Podle leasingovky je to ta nejzadanejsi konfigurace takze tomu asi odpovidaji i cekacky. Vyhodou je, ze po rocnim operativnim leasingu je zustatkova hodnota auta stejna jako kupni cena noveho po sleve takze to leasingovka po roce prodava za to co nakoupila a mesicni pronajem stoji nula nula prd. Konfigurace bez 4x4 je pak dokonce drazsi. Jen ty cekacky me serou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dem0lisH83 Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Zdravim. Mam objednano L&K a chtel jsem hnedy vnitrek. Prodejce mi pred 14 dny dal echo ze se na nej bude cekat +15 tydnu navic. Narizeni ze SA. Nemaji pri dostatek hnede kuze. .Nevim co je tam to pravdy. Ac nerad jsem zmenil na cernou a na konci cervna snad bude doma. Objednano v unoru 2016 bez 4x4 nafta 140 kw. Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 9. Květen 2016 Sdílet Vloženo 9. Květen 2016 Me dnes bylo receno, ze SA ma problem se vsema kuzema a ze budou posouvat vse co ma kuzi o cca 10 tydnu. Masakr. Podle me se to prubezne meni a co plati dnes muze byt za mesic jinak. Bracha objednal v unoru pasata bi-turbo, DSG, 4x4, melo trvat 7-8mes ale realne tento tyden prebira. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmanas Vloženo 27. Únor 2020 Sdílet Vloženo 27. Únor 2020 Objednáno 15.1.2020, čekací doba 16-18 týdnů jak jsem psal už v jiných vláknech. Důvod neznám, ale jedná se o 2-kolku, L&K, hnědá kůže plus dost výbavy navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PiZi Vloženo 27. Únor 2020 Sdílet Vloženo 27. Únor 2020 Dnes jsem zjistil podobny stav - objednano ke konci ledna a vyrobni tyden prelom kvetna a cervna (4x4, LK) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Fabiny Vloženo 19. Květen 2022 Sdílet Vloženo 19. Květen 2022 13.1.2022 objednáno a termín dodání za 12měsíců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 22. Květen 2022 Sdílet Vloženo 22. Květen 2022 Tak 4 už máš za sebou 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CoolmanSVK Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 objednane 12.6.2022, vyroba predbezne 47. tyzden 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.