Publikováno Červenec 10, 201510 r Zdravim potrebujem poradit,nestartuje mi fabia.Zistil som ze rele je dobre len po otoceni klucika nezopina kostru ktora je na kontakt č. 1. Na kontakte č.2 je 12v a na č.3 tiez 12v. Nevie niekto cim to moze byt ze tam nezopina kostru.ked stlacim rucne kontakty tak auto natoci. Za rady vopred dakujem.
Červenec 10, 201510 r Jak jsi zjistil, že relé je dobré, když nespíná?? to je trochu moc obecný popis problému.. nemáš vadnou spínačku?
Červenec 10, 201510 r Autor tak ze som zapojil na rele pus a minus a rele zoplo ako malo.premeriaval som kontakty na svorkovnici od rele a zistil som ze na pin č.1 nejde minus a nezopne rele a nejde cerpadlo.len neviem ako to vsetko tam funguje.Ked sa otocim klucikom tak co vlastne zopina a posiela signal na kontak č.1 na rele
Červenec 12, 201510 r Nejde mínus?? asi chceš říct, že nekostří? tak může být zaoxidovaný kostřící bod?
Červenec 12, 201510 r Autor Tak neviem ako to nazvať ale ked tam je +12v stal ich tak musí zopinat tu kostru.Ide o to ze neviem ako to presne funguje a čo vlastne to zapínať po potlačení kľúčika v zapaľovali.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.