osobne Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 Ja bych koupil lakovou tuzku za par korun a zaplacnul to tim. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 já bych to opatrně přebrousil a udělal jen lokální rozstřik vrchního laku. Jenže je otázka, jak to bude rozlezlé za rok. V každém případě tu reklamaci přímo u výrobce bych zkusil, je jasné, že se někde něco nepovedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 Nic není černobílé, stejně tak autorizáky nemůžeme házet do jednoho pytle. Mám asi 3,5 roku lakovaný skoro celý bok na F2 v autorizované lakovně a lak možná hezčí jak z fabriky. Lakovaný nový obě dveře a vařený a natahovaný prahy, což je nejtěžší oříšek co nejdřív kvete. No a zatím ani náznak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 a ještě napiš, co to stálo. Jasně, že někde lakují moc hezky, ale ta cena je šílená vždy. Některé AS ani svoji lakovnu nemají a outsourcují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 před 1 hodinou, osobne napsal: Ja bych koupil lakovou tuzku za par korun a zaplacnul to tim. Nejvetsi odlup ma asi 15cm na delku kolem 3cm na sirku. To tuzkou fakt nedas ;) Navic tech mist je po celem aute asi 5, kde je problem... @Wittmann Jo, lakovna se outsourcing, ale uz mam s nima celkem dobrou zkusenost s prednim naraznikem, takze bych se toho nebal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuldam1600 Vloženo 17. Duben 2021 Sdílet Vloženo 17. Duben 2021 Ahoj chlápci co může stát opravit tohle viz foto děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koldas Vloženo 18. Duben 2021 Sdílet Vloženo 18. Duben 2021 Zdravím, dnes jsem zjistil na autě jakési puchýře nebo jak to nazvat. Viz foto. Auto je 4 roky staré (2016 listopad) nevíte, jestli se na ten lak ještě vztahuje nějaká záruka? Potažmo co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veber Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 Dobrý den, včera se mi vlastní blbostí povedlo odřít přední nárazník auta, kdy jsem ve větší rychlosti při parkování narazila do obrubníku. Moje blbost, sypu si popel na hlavu. Ale nemáte zkušenosti s tím, jak to lze opravit? Bohužel to je skoro po celé délce. Je to Fabia 4.... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 Ty už máš Fabii 4? Ta se přece teprve minulý týden začala vyrábět a ještě ji v autosalónu a u prodejce nikdo neviděl, nemáš spíše Fabii 3? Jinak opravit to v servisu samozřejmě jde , zbroušení, vykytování, přelakování odhaduji cca 5.000,- u oficiálního autorizovaného servisu, u neznačkového servisu nebo soukromníka lakýrníka tak cca za polovic. Podomácku vybrousit a nastříkat sprejem příslušného odstínu to taky jde, samozřejmě to není 100% originál a bude to vždycky zblízka vidět, ale má to vůbec smysl nějak řešit? Tam vepředu těch ran a škrábanců je pořád dost, tedy pokud nejezdíš maximálně opatrně, já tohle už ani neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 V 18. 4. 2021 na 23:04, koldas napsal: dnes jsem zjistil na autě jakési puchýře To ale nejsou puchýře, to jen nějaký patlák matlák štětcem a syntetikou z piksly zamatlal nějaké defekty - vypadá to dost zvláštně, to od dobytků, co otvírají lidem dveře do laku nebude. Možná exmanželka, expřítelkyně... :) A co s tím? Lakýrník ví. V 17. 4. 2021 na 14:51, kuldam1600 napsal: co může stát opravit tohle Tak 2000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veber Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 Před hodinou, DušanV napsal: Ty už máš Fabii 4? Ta se přece teprve minulý týden začala vyrábět a ještě ji v autosalónu a u prodejce nikdo neviděl, nemáš spíše Fabii 3? Jinak opravit to v servisu samozřejmě jde , zbroušení, vykytování, přelakování odhaduji cca 5.000,- u oficiálního autorizovaného servisu, u neznačkového servisu nebo soukromníka lakýrníka tak cca za polovic. Podomácku vybrousit a nastříkat sprejem příslušného odstínu to taky jde, samozřejmě to není 100% originál a bude to vždycky zblízka vidět, ale má to vůbec smysl nějak řešit? Tam vepředu těch ran a škrábanců je pořád dost, tedy pokud nejezdíš maximálně opatrně, já tohle už ani neřeším. Samozřejmě jsem zvorala model, pardon. Děkuji za rady. Pořádně opatrně jezdí samozřejmě má drahá polovička...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.