vavrorr Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Najlepsie zabespecenie je GAP a modlit sa aby to po 4 rokoch ukradli 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Ne po 4 letech, ale během 4 let... také se modlím, ale nic :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Ja mam gap na 5 rokov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Ach so. Chápu. Já také :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Dle mého hodně zajímavé čtení: Remote Car Hacking.pdf Ti co trochu ví jak funguje MIB obou generací si myslím začnou o celé věci po přečtení ještě mnohem více přemýšlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinznitry Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Zdravim Vas, rozmyslal niekto namontovat skoda sat secure? U nas na SR to ponukaju za 380€. Ma to zmysel? - nemyslim na GPS rusicku. Ale na funkcnost systemu ako takeho, pripadne osobne skusenosti. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mihaal Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Ahoj, používáte někdo zamykání pedálů spojky a brzdy (Bullock Excellence)? Jaká velikost je pro SIII ideální? Koukal jsem na stránky prodejců a tam ještě SIII vedený není... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 (editace) To uz mi prijde prece jen ponekud moc. Montovat kazdy den nejake soustroji na pedaly jako pako. Myslim ze pojistka resi vse, pro klidnejsi spanek pak staci alarm a construct. Ukrast auto se zamcenym Constructem (jinak nez ho nalozit na odtahovku) rozhodne neni zadna prdel a pri mnozstvi zcela nezabezpecenych Skodovek na kazdem parkovisti by se s tim drbal jen blazen. Vzdy se bavim, jak si nekdo mysli, ze to staci polit dusikem, coz je naprostny nesmysl. Editováno: 17. Listopad 2015, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 (editace) Zámek Constructu je na tunelu z boku, taky se musíš pořádně natáhnout a pokud tam máš spolujezdce - chlapa, tak to vypadá podivně. V případě, že tam máš ženskou, tak bych si asi netroufl to zamykat. Zamykání pedálů bude ještě náročnější na prostocviky, navíc potenciální zloděj to zřejmě na první pohled neuvidí a tedy ho to ani zčásti neodradí. Těžko radit. Sám nevím. Editováno: 17. Listopad 2015, autor: KarelM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperbIII Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 KarelM: Vlastní zkušenost? Protože ten Construct tam mám v plánu dát taky, tak by se mi hodilo vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 (editace) Probuh zamek constructu je jedno otoceni klicem srovnatelne s otocenim klicem pri nastartovani, pouze je ten zamek o 20cm napravo a o 30cm dolu. Oproti jinym zde zminovanym vecem je to vrchol komfortu. Naprosto neni problem to zamykat pri kazdem i kratkem opusteni auta. Normalni clovek to odemkne i poslepu bez problemu. A ano pokud tam sedi zenska, no tak se ji holt clovek dotkne stehna. Ona to prezije. Editováno: 17. Listopad 2015, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 SuperbIII: Já auto ještě nemám, ale měl jsem možnost to vyzkoušet. Je to trochu o rutině, poprvé mi to trvalo dýl, pak jsem si už zvykl. Každopádně se musíš trochu nahnout dopředu a ke spolujezdci (pokud nemáš zrovna dlouhé ruce) no a pak zamknout či taky odemknout. Na mé současné OII mám zámek vedle řadící páky, to je v pohodě. O Constructu ale uvažuji taky, lepší něco než nic. K tomu pojistka s GAP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 zamok construct je tu. ak som pozeral spravne tak aj automat aj manual rovnako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 (editace) přesně... nejde to zamknout/odemknout tak snadno, jako v případě zámku vedle řadící páky... ale není to tak hrozné...zvykneš si. SuperbIII: kolik chtějí za komplet vč. montáže? Editováno: 17. Listopad 2015, autor: KarelM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 viem ze na SK sa montuje oficialne okolo 300-350E s papierom a zarukou sa mi zda. u vas som zvedavy ze kolko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 V ČR za 8000 až 9000 podle toho jestli bereš v shopu i vůz. Někde jsem viděl i daleko nižší cenu, ale bylo to díky "přenesené" slevě z vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 takze cena rovnaka priblizne...ale pozeram ze maju novinku zamok na OBD zasuvku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 ... tak k tomu by se měl vyjádřit někdo povolaný, já zásuvku využívám ke čtení závad příp. k adaptacím, ale to je tak vše. Jestli to něčemu zabrání, to nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 construct stojí oficiálne 210€ a cca 70€ je montáž , s tým že na SIII je to celkom dosť roboty ... tie ostatné ceny sú nejak moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Chci se jen zeptat těch co mají GAP, zda v autě opravdu nemají žádné zabezpečení? Ve Scoutu mám Sherloga ( bez GAPu ) to jeden extrém, ale SIII jen s GAPem se mi nechce uvěřit, že to na 4 roky bude fungovat. Pravděpodobně to tak bude, ale potřeboval bych znát vaše názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Mám v S2 jen originál alarm a GAP. Nic víc. Za 2,5 roku jen jedno vloupání do vozidla (druhou noc, co jsem to auto měl). Parkuji v Praze na ulici. Teď mám objednaného S3 ve stejném nastavení. Alarm + GAP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas474 Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 každy zamok je robeny tak aby ho sikovny zamočnik vedel odomknuť =).... čiže mechanicke zabezpečenia su naozaj prd platne nakolko to odradi tak max zlodeja začiatočnika alebo amatera ktoreho by odradila možno aj nalepka pozor zly pes. doležita je v prvom rade poistka a dalej pre dobry pociť kludne aj retazou o stlp zamknuť, ale to už je viac menej jedno, ak ma niekto GAP je jedno či už ma zabezpečenia navyse, pripadne ak tie zabezpečenia ma zlodej mu rozbije auto poskodi veci v aute a poitovna mu zaplati opravu, ak by to tam nemal a zlodej auto ukradol dostal by prachy na cele nove auto=D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Despota Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 GAP + zámek zpatecky + hlídáne parkoviště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Ja mam len seriovy alarm a mam gap na 5 rokov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Řadička, alarm série, pojistka, garáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.