Clint Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Na S3 mi nabízeli -14%....(ZTP sleva) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 25. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Jak už jsem možná psal - já dostal bez řeší 10 % na auto do výroby. Plus bez placení za povinnou výbavu apod. Po listopadovém zdražení hledám alespoň 11 % :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 mě se podařilo dostat 9% a na dotaz, jak to, že takové auto nemá v základu povinnou výbavu v ceně pár kaček už se prodejce tvářil, že to zkouším moc. Tak tu si musím připlatit..... Když je to povinné, tak by to tam při prodeji prostě mělo být, aniž bych to řešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 To je pravda, už by je to nevytrhlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 mě se podařilo dostat 9% a na dotaz, jak to, že takové auto nemá v základu povinnou výbavu v ceně pár kaček už se prodejce tvářil, že to zkouším moc. Tak tu si musím připlatit..... Když je to povinné, tak by to tam při prodeji prostě mělo být, aniž bych to řešil. to bejvávalo, krásně ti to tam napočítaj na víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 to tam dali aniž by se ptali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 to ne, mě se samozřejmě ptali, jestli to chci. Nemusel jsem to chtít od nich, ale co už. Přece nevyjedu za salonu a nebudu hledat, kde koupit lékárničku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Přesně tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 lekarnicku chapu, zaujala me ta kosmetika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renezance Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Mě se povedlo po velkém běhání dostat slevu 14,5% Navštíveno osmnáct autosalonů běžně se nabízí 9 - 9,5% 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 18 autosalónů, to jsi tu slevu stačil projezdit na benzínu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 (editace) víš co je klinte mail? kdo by chodil do salonu a zdržoval se objednáváním auta... Editováno: 29. Listopad 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 (editace) Mail je ti v tomto případě k hovnu, poštou nevyjednáš vůbec nic, to bys měl vědět, když už máš narážku. Tohle se musí osobně....Je vidět, že v tom nemáš žádnou zkušenost. (navíc psal "navštíveno", od kdy znamená návštěva mail??) Editováno: 29. Listopad 2015, autor: Clint 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 víš co je klinte mail? kdo by chodil do salonu a zdržoval se objednáváním auta... Teoretiku. Na mail polovina prodejců ani neodpoví, nemá důvod. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 (editace) nevyjednám nic? jenom sem takhle objednával ted superba 3 a předtím bráchovi seata cupru. na seata sleva 75000kč, na superba skoro 100 000kč. i takhle sem si objednával svoji oktávku... osobní návštěva je k ničemu, protože tam stejně ty motorizace nemají. @bojler tak to nevím kde objednáváš, každej autosalon mě zatím odepsal mailem. běžně takhle se objednávám i na servis.... rovnou jim pošleš mailem i vinko nebo techničák kvuli nehodě. víc k tomu nemám co říct, když někomu vyhovuje více osobní návštěva proč ne, ale je to ztráta času. Editováno: 29. Listopad 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Ty tvoje slevy byly ale skladovky Těch se každej rád zbaví... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Slusna sleva po mailu ,to bych tedy netipnul.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renezance Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 víš co je klinte mail? kdo by chodil do salonu a zdržoval se objednáváním auta... Po mailu se opravdu byznys nedělá, teda pokud Ti je jedno jakou dostaneš slevu. Osobní kontakt je vždy lepší, alespoň v tom pohledu, že se dá s prodejcem vyjednat vyšší sleva a případně nějaký ten bonus ve formě např. zamykání zpátečky. Obíhání stojí spoustu času, ale každé procento je znát, já se dostal s cenou auta přes milion a je sakra rozdíl dostat slevu běžných 100.000,- (9,5%) nebo 150,000,- (14,5%) Samozřejmě pokud bereš od jednoho prodejce XX aut můžeš si dovolit nakupovat auta přes mail. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 (editace) Tak tak, ona je to i otázka jakési slušnosti, pokud něco chci od prodávajícího dostat, něco nadstandartního, musím s ním hovořit osobně a ne ho jen obeslat tuctovým hromadným mailem se slovy, když nedáš, dá jinej..... Renezance: menší už to nešlo co? Abych si bral brejle Editováno: 30. Listopad 2015, autor: Clint 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 30. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Mě se povedlo po velkém běhání dostat slevu 14,5% Navštíveno osmnáct autosalonů běžně se nabízí 9 - 9,5% Těch 14,5 % bylo do výroby nebo na skladovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Všichni tady pišou jak dostali slevu 15,17 a dokonce 20 % z ceny na nove auto a nikdo nedal ani fakturu takze asi tak...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 30. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Přikládám náhled nabídky s 10% slevou na auto do výroby. Bohužel jsem promeškal listopadové zdražení, takže skoro 1,5 % je v háji... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 (editace) VIP sleva :D Editováno: 30. Listopad 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Na Supy se jim sleva moc dávat nechce, pač se prodávají velmi dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renezance Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Těch 14,5 % bylo do výroby nebo na skladovku? Bylo to na auto do výroby, jen kdyby to netrvalo tak dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.