Meggy Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Ahoj, nemáte někdo zkušenost s doděláním ovl.tlačítek na volant? Jestli stačí dokoupit místo záslepek tlačítka nebo je třeba i kabeláž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Ahoj. Zrovna vcera mi pri kodovani Rolbar vyjmenovaval co vsechno k tomu potreba. Tlacitka, kabel, sw uprava a nejaky aktivacni kod (ted si nejsem jisty, jestli to bylo presne k tomuto). Nevim, jestli si tu cte vsechna vlakna k F3, ale kdyz se ho zkusis zeptat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 27. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 no to jsi mě nepotěšil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Pokud je na BCM jednotce PIN tak není problém dodělat multifunkční volant. To je celé. Pokud je PIN stačí jen tlačítka a PINy a konektor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Po úspěšné reklamaci Bolera se mi začíná vyskytovat další problém. Zlobí multifunkční volant. Konkrétně pravé kolečko pro ovládání maxidotu. Nereaguje na otáčení. Musím ho pootočit třeba 3x aby přeskočil o jednu položku na maxidotu. Nedělá to pořád. Někdy funguje jak má a někdy to skoro nejde ovládat. Stalo se to taky někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Řešilo se to na jarmí technické konferenci, v tom otočném ovladači je moc maziva, škodovka to mění. Servisu se bohužel nevyhneš. Bližší info zde: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Dobře, díky moc za info :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paveldo Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 Měl jsem stejný problém - pravé kolečko nereagovalo. Staří 10 měsíců a najeto 10000 km. Servis - prý je to dost častá porucha. Sice to trvalo 2 dny (údajně ŠA vyžaduje u této poruchy diagnostiku, ale nakonec bez problémů vyměněno v rámci záruky. Levé funguje bezvadně a to ho používám určitě častěji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agexp Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Ahoj, zase tak složité to není. Koupil jsem F3 ve výbavě style bez multif. volantu. Multifunkční volant mi pak dodělávali borci z Mělníka. Stálo to asi 4000,- Museli natáhnout kabel z jednotky až k volantu, pak jen kablík ve volantu a vložili tlačítka ... nakódovali a bylo hotovo. cca 2 - 3 hodinky práce. Na mě se to učili, nicméně teď to budou mít rychleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 agexp: Páčky sis nechával? Fungou společně s MF volantem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agexp Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 jj, nechával. Fungují společně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Tak vadné "kolečko" na volantu úspěšně reklamováno. Sice auto muselo být v servisu 2 dny kvůli ŠA, která prý potřebuje tuto závadu zdokumentovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 V 28. 8. 2015 at 12:25, ferda25 napsal: Pokud je na BCM jednotce PIN tak není problém dodělat multifunkční volant. To je celé. Pokud je PIN stačí jen tlačítka a PINy a konektor... Jde rozšířit ovládání pal. pc a rádia kódováním o ovládání telefonu? Moduly tlačítek jsou sjednocené. Nebo jsou potřeba i jiná střeva? Předpokládám, že když už jsou stejné moduly a oba se už v základním provedení používají, tak že by to mělo být jenom o nastavení funkce tlačítka/kódování. Ale nikdo na to zatím nedokázal odpovědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Kdo jste si nechal dodelavat MUFU do volantu - udelali vam to v AS nebo se to musi resit zas jen nekde v garazi? A staci k tomu objednat jen ty ovladace + nejake kodovani? Nemate nekdo presne cislo tech dilu? A posledni vec - pokud nemam infotainment s podporou telefonu - nebrani to nicemu? Pocitam, ze ovladani hlasitosti a preskakovani stanic/songu to bude umet i tak, zvedat hovor, ktery nemuze prijit samozrejme ne... Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 odpoviem skôr na druhú časť dotazu - ovládanie skladieb, hlasitosti fungovať bude. mám to tak. tiež mám obyčajný Swing bez BT a telefonovania 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agexp Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 V servisu ti to neudělají, jde o to, ze treba me museli dotahnout kable z jednotky az do volantu (do cehoz se jim v servisu moc nechce a tam by ti jen tlacitka do volantu nedali, rekli by ti, ze museji dat cely volant i s tlačítky). Nicmene pak jen vyndali airbag, zacvakli tlacitka a kodovani. Vse krom ovladani hlasem chodí. Ovladani telefonu, radia - hudby, vyber stanic a tak funguje bez problému...Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horky99 Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Ahoj, při změně rádiové stanice pomocí šipek na levé straně MF volantu se stanice přepínají nepravidelně. Mám uloženo 8 stanic a při přepínaní dojedu třeba ke 3. stanici a následně se to přepne zpět na první místo toho, aby to pokračovalo dále. Dělají to obě tlačítka jak pro posun vpřed, tak i vzad. Je to na reklamaci? F3 Style Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 podle me to neprepina ulozene stanice ale vsechny nalazene stanice v pameti. Nevim jak to vysvetlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Asi tak a da se to nastavit. Staci si precist navod k radiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horky99 Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Přepínání mezi uloženými stanicemi mám nastaveno. To přeskakování je nepravidelné, ne vždy se zastaví u 3 stanice a následně přepne na první. Někdy to udělá u 4. nebo 5. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 A ako to mas nastavene? Ak dam Pamat, tak prepina zaradom podla ulozenia. Ak Stanice, tak ich prepina v "nahodnom" poradi, teda pravdepodobne podla frekvencie alebo nazvu (to som uz neriesil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 jak píše wirer tak to funguje. Dneska jsem to taky nastavoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 3. Květen 2017 Sdílet Vloženo 3. Květen 2017 Jak píše @agexp včera jsem měl cestu kolem servisu, ze srandy jsem se ptal na dodělání multifunkce do mojí Fabie a začlo to volantem atd, když jsem jim řekl, že známému jen vyměnili tlačítka za záslepky a dokodovali, tak mě přesvědčovali, že takhle to určitě nefunguje, že to nejde, že se musí měnit celý volant s podvolantovou jednotkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 (editace) Nejaky update? Nedodelaval jste to nekdo nedavno? Uz me fakt nebavi preskakovat nebo vybirat skladby na radiu Cely volant bych menit nechtel, na Ali jsem videl prodavat jen ty ovladace. Zatim jsem se nedival pod zaslepky sveho volantu, jestli tam nejake dratky jsou nebo ne. Cekal bych, ze tam nejaka priprava bude nebo ne? Nemate nekdo aspon kody tech ovladacich prvku? Nerad bych neco objednal a pak zjistil, ze to tam nepasuje... Diky! Editováno: 5. Únor 2018, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 (editace) Ve volantu nebude nic. A není to jen o tlačítkách, minimálně toto je třeba:http://www.automultimedia.cz/cz/shop/multifunkcni-spinace-tlacitka-4/oem-sada-pro-dodelani-upgrade-multifunkcnich/#prettyPhoto (jsou tam i čísla dílů) + kódování. EDIT: Tady jsem našel nějakou nabídku za nějakých 5tis i s prací:https://www.sbazar.cz/CarsEquipment.com/detail/17308243-multifunkce-pro-fabia-3-dodelani-multifunkcnich-tlacitek Editováno: 5. Únor 2018, autor: Martab 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.