Přejít na obsah

Dlhe štartovanie


ondrix

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

Ahoj, mám téměř podobný problém. Koupil jsem jetou Octávii 2 po faceliftu najeto 182000 km. Před cca dvěma měsíci se mě to stalo jednou a pak klid až minulý týden to začalo nanovo, jen stím rozdílem, že prvně mě to naskočí nedrží volnoběh a zdechne a  já pak točím a nechytne to až tak po šestém, sedmém natočení a někdy to nechávám i oddechnout. Zatím se mě to podařilo vždycky natočit, ale samo je to o nervy a tak jde zítra holka do servisu. Sám jsem zvědav co to bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jasně, už jsem koukal na tvůj příspěvek na youtube, jen s tím rozdílem, že někdy to chytne na poprvé a někdy mě to zkape jako tobě na videu, ale já pak startuju alespoň 5x i více, než motor nastartuje. V servisu mě chlápek řekl, že to nevykazuje žádnou závadu, dokonce říkal, že tam měl známého, co opravuje jenom škodovky a ani ten nevěděl co stím. Pravděpodobně špatná nafta, doporučil tankovat bez příměsi biopaliv nebo jedině zkontrolovat vstřiky, ale to je samo drahá záležitost. Já s tím jezdím dost po městě a to není pro naftu a vstřiky moc ideální. Nicméně kdyby to mělo pokračovat tak budu muset do autorizovaného servisu a možná řešit ty vstřiky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

No tak prisla Zima a zacali problemy ktore sa naposledy prejavovali na jar tohto roku.https://www.youtube....2gfnoailm0ypkuv  .Toto potom z nicoho nic prestalo a Cele leto som jazdil v pohode cca 10000km  z aditivom VIF a bol pokoj, dnes rano som uz auto nerozbehol po nastartovani kolisali otacky  v rozmedzi 500-1000 a motor vzdy zdochol  tak ako je to nahrate na videu. Startovane okolo 50 krat vzdy to zadochlo. Nasledne ma museli odtiahnut do servisu. Takze uvidim co dalej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No dnes sa mi v servise vijadrili ze je to EGR ventil vraj ostava pri starte otvoreny a preto nechce ist do otacok a zadochne. Po natoceni klapky do spravnej polohy cez diasgnostyku auto islo ako hodiny. Ale nechcem riskovat ze ostanem niekde 100 km od domova. Takze zajtra bude vymena za novy v cene  cca 440 eur

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...