dusan94 Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Zdravim. Zvladne SKODA OCTAVIA 3, 2014, 2 TDI, 56000 km cestu zo Slovenska do Svedska cez Nemecko, potom naspat dole do Franuzska, do Normandie, dole do Severneho Talianska, Slovinska a potom cez Rakusko opat do Slovenska??? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 A proč by to nezvládla? Doporučuji ti tedy cestovat vlakem... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Když se nic neporouchá tak to zvládne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulda1 Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Dej si pozor na překročení servisního intervalu. Je to dlouhá cesta, tak ať ti v půlce nepípne servisní kontrola. Vezmi si raději litrovku oleje. Já měl letos trohu menší trip na sever Skotska a z5. Bylo to ca 6000km s přesuny po německé dálnici mi vzaly 0,5l oleje. Holt 2000km po Německu s nohou na podlaze trochu oleje stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Urcite by som pred touto cestou spravil servisnu prehliadku s vymenou oleja a filtrov. Nema to preco nezvladnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 taky mam za sebou trip po Evrope, jela se i hodne Francie v horach a vsechno auto zvladlo. Samozrejme jsem s sebou mel pro jistotu olej a vodu, holt 2.0 TSI :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Já vozím olej taky, ale zatím (klep klep) si to v Oktávce 2.0 TSI neřeklo ani o kapku. Chladící kapalina byl problém, ale zmínil jsem v servisu, je to známý problém a opravili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czbob Vloženo 2. Červen 2017 Sdílet Vloženo 2. Červen 2017 Vyrážím s rodinou 23.6 do Livorna. O III 1.2 TSI 77kw.Snad to moje "Ofka" dá.Držte mi palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 3. Červen 2017 Sdílet Vloženo 3. Červen 2017 Čoveče, jedeš k sousedovi za humna tak co tady stresuješ Jestli máš strach o auto tak to tohle dáte i na kolech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Červen 2017 Sdílet Vloženo 3. Červen 2017 czbob, kolik máš najeto km ? Že nemáš k vozu důvěru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czbob Vloženo 3. Červen 2017 Sdílet Vloženo 3. Červen 2017 (editace) Ale kdeže, nestresuju. Jen s ní jedu takhle daleko poprvé. Najeto moc nemáme, jen 48 tis. Ofka jezdí obvykle jen na chalupu a zpět,tak jí poprvé dam delší trasu,na kterou se už moc těším. Editováno: 3. Červen 2017, autor: czbob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 3. Červen 2017 Sdílet Vloženo 3. Červen 2017 Jasně, chápu Já mám s mou plechovkou nahrkáno o 260t víc a pořád jí věřím i když je to vergl, mám dobrýho mechoše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czbob Vloženo 4. Červen 2017 Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 Ještě bych se rád zeptal, zda v Rakousku a v Itálii lze svítit přes den jen ledkama , nebo musim mít zapnuté i xenony. Všude píší denní svícení, tak v tom mám hokej ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 4. Červen 2017 Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 mozna to nekoho prekvapi, ale pres den ti staci denni sviceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Drhosh: pozor až pojedeš do Maďarska, tam v oci nemusíš svítit, ale mimo obce musí svítit i zadek! Takže dotaz je na místě. Ale je pravda, že v Rakousku stačí klasika denní, ale NESMÍ bejt na okně kamera pro záznam jízdy! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 V AT nemusí svítit vůbec. S tou kamerou vím o člověku který při nehodě v Rakousku použil záznam z kamery který si od něj rakouská policie bez problémů vyžádala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 před 6 minutami, Aleš_BX napsal: jinak kamera být v Rakousku samozřejmě na skle auta nebo na helmě motorky být může... (nelze věřit vše co řekne naše televize), např. pokud dochází k automatickému přepisování záznamu (myšleno v nějakém rozumném časovém intervalu, zpravidla do max pěti dnů) a záznam je v horším rozlišní, nikoli FullHD nebo 4K, tam není problém vůbec žádný, je to jen tzv bezpečnostní kamera, nikoli záznamová.... podmínkou je také, že vlastník musí záznam kamery zabezpečit proti neoprávněnému přístupu třetích osob... Vítej v klubu, když sem téměř to samé vysvětloval v okolí, tak sem byl kokot Bohužel nevěřím všemu v televizi a už vůbec ne, co napíšou v blesku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.