Čečulák Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Moje stará F1 dělala to, že při stání na neutrál byl kufr zamčený pokud jsem měl nohu na brzdě... Pokud tam bylo automatické zamykání (už nevím) tak jsem ho určitě aktivní neměl. Několikrát jsem se pohádal s manželkou, že není schopna otevřít kufr...a jak jsem v nervu povystoupil, tak ji to šlo :-)...ona noha na brzdě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 To sem taky nepatří, ale bylo to tím že jsi otevřel dveře. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Omlouvám se a děkuji za osvětlení :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 29. Září 2018 Sdílet Vloženo 29. Září 2018 Obnovujem temu. Nestretol sa niekto s tym, ze pocas jazdy obcas cvakne vo vsetkych zamkoch akokeby auto sa znova uzamklo? Fabia ma dialkove zamykanie + easy start. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 29. Září 2018 Sdílet Vloženo 29. Září 2018 Nemáš nastavené automatické uzamknutie auta? Auto sa zamkne po rozbehu, tlačítko so zámkom na stredovom paneli sa rozsvieti na oranžovo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 29. Září 2018 Sdílet Vloženo 29. Září 2018 Mam, to sa auto zamkne hned po rozjazde. Ale toto je ako keby nieco pocas jazdy (kedykolvek) vyslalo centralu povel "zamkni" ale auto zamknute uz je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Září 2018 Sdílet Vloženo 29. Září 2018 Stalo, no mozno som pri skladani dveri len slabo zaistil konektor. Dal som dole tapacir, odpojil, vyfukal a znovu zapojil konektor a je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker66 Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Zdravím! Již cca týden se mi při zamykání napoprvé nerozbliká kontrolní LEDka na dveřích,když pak stisknu na dálkáči znovu zamknout,tak se rozbliká ,ale interval blikání je jednou tak rychlejší,nevíte prosím,kde může být problém?Vždy obejdu všechny dveře (5), otevřu-zavřu,ale stejný. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Koukni do návodu. Je to tam popsané. Tohle vypadá na signalizaci poruchy centrálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker66 Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 OK. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.