Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Moje stará F1 dělala to, že při stání na neutrál byl kufr zamčený pokud jsem měl nohu na brzdě...

Pokud tam bylo automatické zamykání (už nevím) tak jsem ho určitě aktivní neměl.

Několikrát jsem se pohádal s manželkou, že není schopna otevřít kufr...a jak jsem v nervu povystoupil, tak ji to šlo :-)...ona noha na brzdě :-)

To sem taky nepatří, ale bylo to tím že jsi otevřel dveře.

Omlouvám se a děkuji za osvětlení :-).

• 1 rok později...

Obnovujem temu.

Nestretol sa niekto s tym, ze pocas jazdy obcas cvakne vo vsetkych zamkoch akokeby auto sa znova uzamklo?

Fabia ma dialkove zamykanie + easy start.

Nemáš nastavené automatické uzamknutie auta? Auto sa zamkne po rozbehu, tlačítko so zámkom na stredovom paneli sa rozsvieti na oranžovo..

Mam, to sa auto zamkne hned po rozjazde.

Ale toto je ako keby nieco pocas jazdy (kedykolvek) vyslalo centralu povel "zamkni" ale auto zamknute uz je.

Stalo, no mozno som pri skladani dveri len slabo zaistil konektor. Dal som dole tapacir, odpojil, vyfukal a znovu zapojil konektor a je to OK

• 4 týdny později...

Zdravím! Již cca týden se mi při zamykání napoprvé nerozbliká kontrolní LEDka na dveřích,když pak stisknu na dálkáči znovu zamknout,tak se rozbliká ,ale interval blikání je jednou tak rychlejší,nevíte prosím,kde může být problém?Vždy obejdu všechny dveře (5), otevřu-zavřu,ale stejný. Díky!

Koukni do návodu. Je to tam popsané. Tohle vypadá na signalizaci poruchy centrálu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.