Cubais Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Při otevírání okna za řidičem mi při vlhkém skle při dojezdu okna něco neskutečně vrže, zvuk je opravdu "ostudný". Při suchém okně to nedělá, všechny ostatní jsou tiché... Nevím, zda vrže semišová planžeta na dveřích, či něco u motorku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sfingxx Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 No mi to dělá u obou předních oken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Mě to dělalo na F2 u spolujezdce, při pohybu zvuky. Nastříkal jsem do vodicích gumových lišt WD40 a byl klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Zdravim, ja to mam presne ako pise sfingxx, ale iba u jedneho okna a to lave predne. Pri stahovani to robi cca od polovicky stiahnuteho okna. Ked som bol umyvat auto som komplet vystriekal priestor medzi oknom a tesniacou gumou a bol klud. Po case sa to zasa vratilo. No mam to P.... . nepovazujem to za dovod na reklamaciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 26. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 Tak vrzání jsem vyřešil! Při plném stažení okna je vidět vnitřní ochranná (stírací) lišta. Z části byla ohlá a vrzala gumou po okně, trocha šikovných pohybů šroubovákem a problém je vyřešen. Jinak to opravdu znělo, jakoby vrzaly postraní vodící lišty, mazivo vyřešilo problém nejspíš díky vzlínání maziva po gumě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 Ahoj, mám stejný problem. Vyčistil jsem gumu co prileha k oknu ale nepomohlo to . Pripada mi ze je to zevnitr dveri z mechanizmu stahovani. Trochu se bojim ze u F1 to byla prezvest poruchy (menil jsem obe predni stahovacky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.