epo Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Aha, jsem myslel, ze to mame jen my stylisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 to je pod Bolerem se mi zda takova mala dirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Vozim tam sluneční. Dioptrické plast. Ale oproti normálním jsou těžké. A nic nerachotí. Takže váha je rozhodující Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Já myslím, že opravdu ten mikrofon je tam na stropě v té mřížce. Taky mě to zajímalo tak když jsem s někým mluvil tak jsem tam v tom místě klepal a volající to slyšel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 24. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Mikrofon je ve lampičce ne v mřížce. A dost OT :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido_CZ Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 (editace) Díky za odpověď co se neznámé mřížky týče ja už jezdím znovu potichu... Když jsem poprvé zaparkoval auto, našel jsem vedle něho starý dvacetník. Pro štěstí, říkám si, a dal jsem ho do držáku na mince... Zajímavé, nejdřív bylo ticho, potom začal kravál ve vyšších rychlostech. No a když jsem z držáku včera dvacetník vzal, mám ticho znovu.... tak pozor na mince! (netuším, jestli to je skutečně tím, nedává mi smysl to, že to bylo závislé na rychlosti, větší otřesy by auto mělo mít v nízké rychlosti... radši po tom nepátrám ). Editováno: 24. Březen 2016, autor: Fido_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjjlll Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Objasní mí prosím někdo, co to vlastně je a na co to je? mrizka.png Je to odvětrání prostoru mezi plechem střechy a tapecírunkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 to je rozumne vysvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agexp Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Ahoj, chtěl bych se Vás zeptat, jestli jste někdo neměl problém s vrzáním spojkového pedálu? Mám Fabii v kombíku cca měsíc (výroba 16/1/2016). Dělá to, pokud je venku teplota cca nad 18 stupňů .... vždy když sešlápnu spojku, je to jako by šla guma o gumu, takové zvláštní vrznutí, nicméně dost hlasitý ... botou to není, zkoušel jsem i na boso .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CharlieCh Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 (editace) Měl, čím větší bylo teplo, tím drsnější vrzání od spojky bylo. Tak jsem vzal WD40-ku a vystříkal vše, co vypadalo jako že vrže, ale nic, spojka vrzala dál. Až druhý den, patrně až WD40-ka navzlínala do těch správných míst, konečně vrzání ustalo a zatím se znovu neozvalo. Auto budu mít za měsíc rok. CharlieCh Editováno: 6. Duben 2016, autor: CharlieCh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 (editace) Mně zase začaly vycházet zvuky od plynového pedálu. Nenazval bych to vrzání, ale spíš takové plastové lupnutí/cvaknutí, když se mění tlak, kterým na plyn působím. Nevím, kam bych měl co nastříkat. Když na to šahám rukou, tak nejsem schopen zjistit, odkud to jde. Editováno: 6. Duben 2016, autor: elkanera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Ano, vrzalo minuly rok pocas velkych horucav. Ale len cca dva dni, potom to samo preslo na nejaky cas.. asi o mesiac sa to vratilo na jeden den a zase klud. Nic som s tym zatial nerobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Mi tak trochu vrzal pedál plynu když byly vyšší teploty a hlavně když jsem jel delší jízdu v jednom kuse... Pak jsem přišel na to, že je to nejspíš podrážkou boty, která při pohybu po pedálu plynu vydává zvuky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Mně zase začaly vycházet zvuky od plynového pedálu. Nenazval bych to vrzání, ale spíš takové plastové lupnutí/cvaknutí, když se mění tlak, kterým na plyn působím. Nevím, kam bych měl co nastříkat. Když na to šahám rukou, tak nejsem schopen zjistit, odkud to jde. Buď v klidu, jezdil jsem s Rapidem i Octavii a dělala to obě auta. Děsně nepříjemný. CharlieCh: Vrzání spojky mi odstranil servis, stačilo namazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Od te doby, co jsem si na vrzani plynoveho pedalu postezoval v servisu, tak je klid. Asi tam kydli nejakou vazelinu a vrzani ustalo. Obcas zarezonuje prihradka na bryle, kdyz je tam dam nejak blbe, ale jinak zatim nic nepozoruju. Ostatne rakev na strese dokaze na dalnici spolehlive prehlusit vsechno ostatni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 já včera zaregistroval vrzání spojkového pedálu, po 11 500 km, asi bude stačit striknout WD ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 (editace) Nevím jestli zrovna WD40... :-/ Spíš nějakou vazelínou ve spreji. Editováno: 27. Duben 2016, autor: Pavel_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 27. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Raději silikonový olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 tak jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 nejdriv bych to zkusil vzit luxem, jestli tam nevrze nejaky bordel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Mne vrzgal plynovy. Pouzil som technicku vazelinu a mam pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psf3 Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 (editace) Nevíte co způsobuje pazvuky z B sloupku. Při přejezdu nerovností tam něco zacvaká, zaloupe. Dělá to hlavně na straně řidiče. Těsnění dveří to podle mě není. Myslím že něco podobného řešili i u Rapida ale nenašel jsem to. Editováno: 29. Srpen 2016, autor: psf3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number524 Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 taky mi to teď začalo lupkat...ale myslel jsem, že to je kvůli reproduktoru spíš, protože když ho zesílím, tak dost chrčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 Nevíte co způsobuje pazvuky z B sloupku. Při přejezdu nerovností tam něco zacvaká, zaloupe. Dělá to hlavně na straně řidiče. Těsnění dveří to podle mě není. Myslím že něco podobného řešili i u Rapida ale nenašel jsem to. Pozri do temy octavia 3. Tam riesia ze to robi bezec na pasOdoslané z Lenovo S1a40 pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzef17 Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 Zdravim. Mam problem s plastovym pukanim z pravej strany od spolujazdca. Neviem ci to ide od dvier alebo z palubovky. Robi to najma rano ked je chladno,pri hupavych nerovnostiach najma na dialnici. Poobede ked je auto vyhriate od slnka je pokoj. Uz som nastriekal tesnenia dvier silokonovým olejom, demontoval bocny kryt pristrojovej dosky, prestriekol vetraky od ofukovania, skontroloval schranku na okuliare aj pred spolujazdcom no nic nepomohlo. Nestretol sa s tym niekto. Dik. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.