Jan R. Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Při procházení autosalonů už se dají najít poškozená auta. I na tom nosníku šetřili vrchním lakem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Motorový prostor a podvozek lakovaný jen bází je už od první octavie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Taky si říkám, proč by měl být lakovaný nosník... Jinak ta zelená a bílej kombík na první fotce jsou hozený přes střechu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 V inzerátoch na bazosi som nasiel Fabiu 3 výbava Monte Carlo z najazdenými cca 900km už havarovanú. TOmu sa hovorí obrovská smola keď tak mladé auto zruši niekto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2015 JJ, přes střechu. Já myslel, že ty vrchní nosníky jsou lakované celé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Konkretne u FIII zalezi na tom, kde byla karoserie lakovana. Ptal jsem se na to, protoze jsem to videl u dealera - pokud auto proslo lakovnou v MB, je motorovy prostor lakovan komplet, pokud prosel lakovnu v Kvasinach, kam kvuli kapacite nektere karoserie vozi, je motorovy prostor pouze v plniči. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2015 (editace) Dík, to je zajímavé, doufám, že budu mít karosérii z MB. Editováno: 25. Září 2015, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Ja ju mam z MB :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Jak poznám, že karosérie je z MB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Karoserie je vzdycky z MB :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2015 (editace) Podle VIN, první T je Evropa a to M nebo 3. B je výrobce, 13. pozice by to měla být http://www.autolexicon.net/cs/articles/vin-kod/ Editováno: 25. Září 2015, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2015 A výrobní závod jako kompletace vždy bude MB, tak to asi nepoznáme, jen pohledem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Podařilo se mi vidět F3 HB TSi Style. Jsou tam vidět konstrukční prvky, někde je vidět, jak se šetřilo. Se bude hodit, až časem ty svá auta budeme opravovat nebo vylepšovat . 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Ahoj, vieš povedať konkrétne, kde sa šetrilo? Obrázky sú fajn, ale ja napr. neviem posúdiť, kde sa oproti predchodcom šetrilo. Takže aj na čo si dať napr. pozor. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 To on bohužel neví. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Mě se nelíbí ta konstrukce sedaček a ty potahy. U F2 šel sundat a vyprat ho samostatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 I ta dekorační lišta je tam jen nacvaknutá nikde vypodložená, proto na omak v předváděčkách vydává zvuky stejně jako výdechy. Řekl bych, až auta budou mít najeto hodně přes 100 tkm bude to koncert. Ještě, že je dílenská příručka a upravit se dá vše . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 To už je ovšem mimo téma. Tak bacha na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 (editace) Mě se nelíbí ta konstrukce sedaček a ty potahy. U F2 šel sundat a vyprat ho samostatně. Konstrukce sedaček je stejná jako u jedničkové fabie, žádná změna. Kde to stojí? Rád bych se na to podíval. Editováno: 4. Říjen 2015, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Bylo to na Autosalonu v Praze v Holešovicích. Vím, že z fóra tam nebyl skoro nikdo, proto jsem to nafotil i pro ostatní. Zkusit napsat na infolinku Škodovky, kde to mají schované . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Vozí ji po akcích, já ji viděl na dnech NATO na Mošnovském letišti. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psf3 Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Bouračka S2 a F3... http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=385166&sznu=7Tana3yy0nfyu9PN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 ufff.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Pawouku, taky myslím, že je to S II FL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 nevime, v jake rychlosti a jak ho trefil, ale i tak se mi to nelibi jeste, ze nevezl nikoho vzadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.