vasekg Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Dobrý den, jdu si sem pro radu - pokud píšu do špatné části fóra, prosím o přesun do správné. Mám Octavia II facelift 1.4 mpi, najeto poctivých 89 000 km. Teď jsem přišel k autu, nastartoval, motor běžel asi dvě vteřiny a sám chcípnul. Od té doby nenastartuje, mám pocit, že se startér protáčí "naprázdno". Je ale divné, že když zařadím jedničku, tak při nastartování pohne autem. Než budu v pondělí volat do servisu a platit další drahou odtahovku, rád bych se zeptal, jestli to opravdu může být jen startér, nebo nějaká větší závada? Mám auto měsíc a najel jsem na něm 1300 km Díky za každou radu. Vašek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 tak ak pohne autom tak logicky točí motorom a štartér je ok , prečo nejde motor je otázka druhá , kontrolka nesvieti žiadna ? bez nejakej diagnostiky sa aj tak nepohneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasekg Vloženo 4. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 nesvítí nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 naštartovanie a zhasnutie môže byť kopec vecí , nejde palivo , nejde iskra , nenačítalo imobilizér , druhým klúčom si neskúšal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasekg Vloženo 4. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Tak teď jsem vyzkoušel i druhý klíč - nestartuje. ALe otevřel jsem si přitom kapotu abych lépe slyšel motor a opravdu to asi není startérem, motor se točí, ale nechytá. Sice má snahu, ale nenastartuje. Přitom předevčírem jsem se vrátil domů, auto jelo naprosto normálně. Dnes při prvním startování naskočilo jak říkám asi na dvě vteřiny a pak už nic. Nesvítí žádné varovné ikonky. Kristepane to zase bude peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 zaujímavá závada , a točí to normálne rýchlo ? nie je slabá bateria? to môže byť hocijaká blbosť , na tom motore zase moc drahých závad nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.