virten Vloženo 9. Říjen 2015 Vloženo 9. Říjen 2015 Zdravím, je tu nějaký kmenový zaměstnanec Škoda Auto, který má přístup do zaměstnaneckého portálu Škoda Auto ? Konkrétně mi jde o https://eportal.skoda-auto.cz/ Respektive jde mi přímo o podmínky zapůjčení vozu pro zaměstnance, pokud by mi někdo mohl poslat. Díky moc Citovat
virten Vloženo 9. Říjen 2015 Autor Vloženo 9. Říjen 2015 Ježiš, špatný topic, omlouvám se, může to někdo přesunout? Citovat
Pawouk Vloženo 9. Říjen 2015 Vloženo 9. Říjen 2015 Já myslím, že hospoda je k tomuto jak stvořená. Takže se nic nikam přesouvat nemusí. Citovat
virten Vloženo 9. Říjen 2015 Autor Vloženo 9. Říjen 2015 Aha, já myslel že je tu i topic na všeobecný pokec, já to dal do Octavia sekce. Citovat
Pawouk Vloženo 10. Říjen 2015 Vloženo 10. Říjen 2015 Takhle by to nešlo - buď se ti někdo ozve, nebo taky neozve. Žádná "upování" tady trpět nebudu. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.