Publikováno Říjen 16, 20159 r Zdravím škodováci, mám problém s přední nápravou, když vjedu do levé zatáčky, vždy 2x při zatáčení a pak zase 2x při vracení volantu do přímého směru, nejlépe je to poznat na kruhovém objezdu, tam můžu jezdit dokola třeba hodinu a znovu to nelupne, vždy zase až při srovnání rejdu, mám dojem že to začalo po výměně tlumičů ale tím si nejsem jist. Co vše je vyměněno najdete zde: http://www.spotreby.cz/skoda-octavia-1-6-mpi-55-kw-75-hp-a47412/ +obě poloosy jsou vyměněny za jiné co jsem měl doma, byly k druhé převodovce tak jsem to teď zkoušel a žádná změna. Už jsem z toho na prášky a nevím co vyměnit, když je téměř vše nové, asi bude vada Teda na některém z nových dílů, ale nevím na jakém... Na místě když točím volantem to neudělá, když jedu krokem a tocim tak taky ne Upraveno Říjen 16, 20159 r od Romix95
Únor 4, 20169 r lupání obvykle dělá, když "skáče" pružina, tím že se zadírá horní uložení tlumičů. Bylo měněno také?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.