#Monkey Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Kdyby někoho zajímalo dodělání originální parkovací kamery do Superbu L&K 2018 v autorizovaném servisu, tak mě to stálo cca 11 500 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Zdravím. Nevíte někdo kde je umístěna jednotka kamery okolí (area view). Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666Matte Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Zdarec hoši. Je tu niekto z okolia BA, co by mi to vedel spojazdnit? od kamosa mam zadnu kameru zo superba3, madlo funguje-je zapojene. vedel by mi niekto poradit kde mam kupit komplet kabelaz na zapojenie az do radia? mam o3, rv 2015, radio amundsen mib1 vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Ahoj, já to řešil takto. https://www.aliexpress.com/item/4000423853298.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dvrUk18 Pak je ještě možnost takto: https://www.cars-equipment.com/en/shop/rvc-parts-controlers-and-cameras/oem-mqb-highline-camera-cable-wire/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 24. Únor 2021 Sdílet Vloženo 24. Únor 2021 Zdravím. Nemohl by mi někdo kdo ma AreaView poslat kodovani jednotky? Ideálně by bylo kdyby měl ještě Trailer Assist ale to už bych si případně dokodoval. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laguna1505 Vloženo 25. Únor 2021 Sdílet Vloženo 25. Únor 2021 (editace) Zdravím pánové, nenamontováno, prý to nejde Editováno: 1. Březen 2021, autor: laguna1505 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 26. Únor 2021 Sdílet Vloženo 26. Únor 2021 Cauko.Original samostatna kabelaz neexistuje.Hladaj moj prispevok,kup kabelaz z aliexpresu alebo carsystems od poliakov.Na mieru Ti ju tiez vyrobia na Slovensku vo filacars. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnatik Vloženo 4. Duben 2021 Sdílet Vloženo 4. Duben 2021 (editace) Ahojte, má někdo zkušenost s tímto? Zejména WiFi přenos....jak to bude asi funkční? https://www.parkovaci-kamera.cz/parkovaci-kamera-skoda-octavia-v-rukojeti-kufru Díky Editováno: 4. Duben 2021, autor: hnatik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 Ahoj.Uz pri Superbe by som jednoznacne volil verziu s natacanim ciar a samozrejme tato kamera ma rozsirenia-napriklad priklopenie pri cuvani k privesu,pri vyparkovani z radu aut. Stoji to naozaj za to natiahnutie kablov,ver mi.Wifi prenos urcite bude bez CAN pripojenia,cize o moznost natacania urcite prides. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrez Vloženo 6. Duben 2021 Sdílet Vloženo 6. Duben 2021 (editace) Pokud by byl zájem budu mít na prodej novou originální kameru highline i s tryskou včetně kabeláže. Editováno: 15. Duben 2021, autor: Andrez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polli Vloženo 29. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2023 Zdravím, je tady někdo, kdo v okolí Opavy, Bruntál, montuje parkovací kamery? Potřeboval bych do Superb 3, rok 2016, VIN: TMBAH7NP2H7514138. Dekuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodoo11 Vloženo 24. Března Sdílet Vloženo 24. Března Zdravím a měl bych na vás dotaz zda někdo nedodělával parkovací kameru na superba 3 r.v 6/18. Potřeboval bych čísla dílů kamery, el. Instalace na sedan a kliku 5 dveří snad nic jiného není potřeba. Děkuji za odpověď a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Ninaj Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna dal som si nacenit parkovaciu kameru v nejakom servise a davaju mi tam aj nejaky modul 230579 za 250 eur. To tam musi byt? Nepocul som o tom este.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna Ahoj.Modul je v pripade spravnej kamery nepptrebny.Sudruhovia z Cinskeho Ali su tak daleko,ze kamera sa da ku pit do 100e v kvalite asi nerozoznatelnej od OEM,plne parametrizovateona,flashovatelna,nataca ciary,ponuka vsetky pohlady atd. Ak mas zaujem o kameru na Superb 3,Octaviu 3 s montazou,napis mi SS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.