Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Zdarec hoši.

Je tu niekto z okolia BA, co by mi to vedel spojazdnit?

od kamosa mam zadnu kameru zo superba3, madlo funguje-je zapojene.

vedel by mi niekto poradit kde mam kupit komplet kabelaz na zapojenie az do radia?

mam o3, rv 2015, radio amundsen mib1

vdaka

Vloženo

Ahoj, já to řešil takto.

https://www.aliexpress.com/item/4000423853298.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dvrUk18

Pak je ještě možnost takto:

https://www.cars-equipment.com/en/shop/rvc-parts-controlers-and-cameras/oem-mqb-highline-camera-cable-wire/

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravím.

Nemohl by mi někdo kdo ma AreaView poslat kodovani jednotky? Ideálně by bylo kdyby měl ještě Trailer Assist ale to už bych si případně dokodoval. Diky

Vloženo

Cauko.Original samostatna kabelaz neexistuje.Hladaj moj prispevok,kup kabelaz z aliexpresu alebo carsystems od poliakov.Na mieru Ti ju tiez vyrobia na Slovensku vo filacars.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj.Uz pri Superbe by som jednoznacne volil verziu s natacanim ciar a samozrejme tato kamera ma rozsirenia-napriklad priklopenie pri cuvani k privesu,pri vyparkovani z radu aut.

Stoji to naozaj za to natiahnutie kablov,ver mi.Wifi prenos urcite bude bez CAN pripojenia,cize o moznost natacania urcite prides.

Vloženo (editace)

Pokud by byl zájem budu mít na prodej novou originální kameru highline i s tryskou včetně kabeláže. 

Editováno: , autor: Andrez
  • o 2 roky později...
Vloženo

Zdravím, je tady někdo, kdo v okolí Opavy, Bruntál, montuje parkovací kamery? Potřeboval bych do Superb 3, rok 2016, VIN: TMBAH7NP2H7514138.

Dekuji za info

• o 6 měsíců později...
Vloženo

Zdravím a měl bych na vás dotaz zda někdo nedodělával parkovací kameru na superba 3 r.v 6/18. 

Potřeboval bych čísla dílů kamery, el. Instalace na sedan a kliku 5 dveří snad nic jiného není potřeba. 

Děkuji za odpověď a rady.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj.Modul je v pripade spravnej kamery nepptrebny.Sudruhovia z Cinskeho Ali su tak daleko,ze kamera sa da ku pit do 100e v kvalite asi nerozoznatelnej od OEM,plne parametrizovateona,flashovatelna,nataca ciary,ponuka vsetky pohlady atd.

Ak mas zaujem o kameru na Superb 3,Octaviu 3 s montazou,napis mi SS.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...