Říjen 25, 200618 r No to je mazec, chytit, privazat za auto a lyncovat, jako ve stredoveku, ono demokracie slusnejm nepreje btw bejvalej sef mel ve sluzebnim aute, co dostal nekdy v dubnu navstevu uz 4x, parkuje furt stejne v klidny zapadly ulicce v Podoli, mam pocit, ze si k nemu chodej furt ty samy. Neresi to, pojistovna plati, auto je sluzebni, njn
Říjen 25, 200618 r Presne tak, aj u mňa je to dôvod, prečo Nexus-a nemám. Počul som, že v Prahe je životnosť Nexus-a cca 15 dní. Ale tie zábery sú hrozné
Říjen 25, 200618 r stacilo by useknout jeden clanek prstu Panove, prave proto ja nemam taky Nexus a Xena, stoj mne to v Praze pred barakem...
Říjen 25, 200618 r Sklá si mal SunSafeGlass? jo, skla byly sunsafe - takze to museli mlatit pekne dlouho... jinak stalo se to v noci...
Říjen 25, 200618 r Hany: xena bych tolik neresil Luku, pevne doufam, ze se ti to nestane, ale az jednou pujdes k autu a uvidis ho z rozmlacenym oknem, poznas jak je to prijemny pocit a zmenis nazor. Upraveno Říjen 25, 200618 r od Hany
Říjen 25, 200618 r tenhle pocit uz mam za sebou. a dokonce 2x, takze znam. jenze me se proste příčí podřizovat se tomu, nemit neco, co by se mohlo ukradnout
Říjen 26, 200618 r Tak já se taky přidám, ale nemám zatím fotky. Popořadě. Taky mi vybrali auto, šli tam PZ oknem, úplně stejný bordel v autě - všude sklo. Tím, že mám folie na sklech, tak jak to rozbili a začali vyrvávat přepážku N1 (aby si neklečel na skle) tak sklo hodil kus na řidičovu sedačku. No a z kufru to důkladně vyčistili. Haj...ci jedni! Nemluvě o rozbitém okně, roztrhaném stropu, poškrábaných dveřích a co vzali dál, přenosnou handsfree z clonky, sluneční brýle???, bundü, kufr kde byl foťák, noťák a celá prace(mapy, katalogy, ceníky, CD) - stejně to vyhodí do popelnice blb jeden. Fakt, mít pistoli a vidět je u toho auta, tak fakt nevím ..... Stalo se to v pravé poledne na frekventovaném parkovišti u restaurace, otázka 30 - 35 minut. Takže s Váma soucítím a taky jsem valil oči. Jak budou fotky tak je přidám. Rádio mám STREAM, ale to nevzali, prostě jen to co jsem psal.
Říjen 26, 200618 r mno, nemuzu se ubranit reakci, ze kdo chce kam.... jako nechat v aute kufr s fotakem, notebookem a pracovnim materialem je proste do nebe volajici... Hany: co ti z auta vzali? radio koukam nechali Upraveno Říjen 26, 200618 r od Luke288
Říjen 26, 200618 r No neni to tak dlouho, co jsem byl na D1 u Merina v Mekaci. Zastavili jsme, sli do Meka. Neco se mi nezdalo, tak jsem se sel podivat ven, tam zastavil stary pekac s cigosema a z neho vysly dve zenske, ktere hned zacali ochmatavat kliky aut kolem. Ve mne vrela krev, jsem se rozbehl k autu, jak to ta krava videla, sic mela k nemu namireno, tak se neodvazila. A zmizela nekde mezi Trucky. Od te doby se nehnu z auta, sic ma draha pulka hlad, tak si zajde neco koupit, ale jedinne sebou. Upraveno Říjen 26, 200618 r od Hany
Říjen 26, 200618 r mno, nemuzu se ubranit reakci, ze kdo chce kam....jako nechat v aute kufr s fotakem, notebookem a pracovnim materialem je proste do nebe volajici... Hany: co ti z auta vzali? radio koukam nechali Luku: Nevzali nic, diky aktivite sousedky, co na ne zarvala z balkonu kolem druhe nemohla spat, tak sla ven, zacalo to auto pod lampou rvat a ona zarvala na ne. Ovsem si myslela, ze je to kara jednoho "moc" oblibeneho souseda, tak to dal neresila. Polisi mne rikali, ze v okoli udelali 13 aut tu noc. Akorat to ma nejake jemne skrabance na plastu dveri a laku, na prihradce spolujezdce je jeden celkem velky. V servisu mne gratulovali, ze to prezil motorek okna. H. Upraveno Říjen 26, 200618 r od Hany
Říjen 26, 200618 r ty kráso to jsou teda zm..i i sedačka to odnesla tý jo...co na to pojišťovna? proplatí
Říjen 26, 200618 r No neni to tak dlouho, co jsem byl na D1 u Merina v Mekaci.Zastavili jsme, sli do Meka. Neco se mi nezdalo, tak jsem se sel podivat ven, tam zastavil stary pekac s cigosema a z neho vysly dve zenske, ktere hned zacali ochmatavat kliky aut kolem. Ve mne vrela krev, jsem se rozbehl k autu, jak to ta krava videla, sic mela k nemu namireno, tak se neodvazila. A zmizela nekde mezi Trucky. Od te doby se nehnu z auta, sic ma draha pulka hlad, tak si zajde neco koupit, ale jedinne sebou. to je presne moje mlada, ta je schopna nechat v aute jeji notebook, muj a jit pryc. a ne a ne ji to vysvetlit
Říjen 26, 200618 r to je presne moje mlada, ta je schopna nechat v aute jeji notebook, muj a jit pryc. a ne a ne ji to vysvetlit Jo podobnou mam taky doma Mne vycvicil otec a nenecham v aute nic, bundu, sal vubec nic ani drobne, ktere jsou videt. Vse musi byt nekde kde to neni videt a drahe veci nepatri do kufru, ale sebou pokud uz nekam musim jit. H.
Říjen 26, 200618 r Chlapy, kurnikšopa, teď jsem už taky chytřejší. Nenapadlo by mě, že v zavřeným kufru, se natáhlou roletou, kde není nic vidět, tak to na takovém místě někdo vybere. Ty věci jsem měl v pracovním kufru a během cesty jsem kufr auta neotvíral. Tak asi to nikdo nevěděl. Ty věci normálně denně potřebuji k práci. Dnes jsem taky chytřejší - i když mám N1 s foliemi a do části kufru fakt není moc dobře vidět a když zatáhnete roletu ....... . Policajti co tam přijeli se taky divili, že na takovém místě to někdo vybral a ještě k tomu v pravé poledne - né v noci!!!. Tam ještě prý žádné auto vybrané nebylo. Taky jsme tam říkali, že když se v té hospodě během oběda protočí cca 30 - 40 lidí, to znamená, že je to už drzost zlodějů. Na úseku 5 - 6 km tam udělali 5 aut a ve většině jen autorádia. Dnes už vidím jak budeme nosit pracovní kufr, kufr s nářadím, notebook, bundu a tašku s dokladama a penězi, když se budu chtít vyčurat na parkovišti nebo když si odskočím na oběd.
Říjen 26, 200618 r Mit pojisteno a po kradezi koupit z "druhe ruky", jinou moznost nevidim... Bohuzel Pak dostanes kazdej Nexus vcetne behani po uradech zaplacenej... Upraveno Říjen 26, 200618 r od NoiseR
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.