Červenec 14, 20169 r Asi aby si člověk koupil novou, i když asi pořad nechápou že u nás lidi na to ve většině případů nemá. I když v Praze si člověk připadá i se Superbem jak žebrák ;-)
Září 13, 20168 r Takze jsem majitelem F3 asi 10 dni a jedina vec ktera me zatim ale dost hodne stve je rychlost zahrivani vnejsich zrcatek. Kdyz jsou orosene a zapnu vyhrev tak to strasne dlouho trva. U predchoziho auta to byla otazka chvilky.
Září 13, 20168 r Mám pocit že niekde som na to čítal raz fintu že to treba zapnúť 2x (tzn zapnúť, vypnúť a zase zapnúť). Ale neviem či to je naozaj pravda
Září 13, 20168 r U mě se projevila nová věc. Jak se rozjedu, tak do 20m mi něco jakoby odpadne od kola a bouchne do podlahy v oblasti pedálů. Už jsem zespod koukal a nic mě nenapadá, co by to mohlo být
Září 14, 20168 r Dela to abs, delalo mi to v passatu, dela to pritelkyni v FII DSG. Takze myslim ze je to normalka.
Září 15, 20168 r Přesně tak, dělá to po překročení rychlosti 40km/h po nastartování. Je to nějaký test ABS/ESP systému.
Září 15, 20168 r Aha, tak to díky za info. Vždy mi to připadalo jako když se něco odlepí od kola a bouchne do podlahy. Minulý rok jsem měl Roomstera a ten to teda nedělal[emoji3]
Září 15, 20168 r Zatím jsem to slyšel u všech škodovek s ABS, FI počínaje. Někde je to slyšet víc, někde méně, ale slyšet je to vždy.
Září 16, 20168 r Tam nejde o hluk, tohle rovnou bouchne do podlahy v oblasti pedálů. Mladá si toho taky všimla a taky nikdy tohle neregistrovala a to jsme měli Yetiho, O3, Roomstera a teď přes půl roku tohle a registrujeme to poslední cca měsíc. Musím se na to příště soustředit a i na to překročení 40 km/h.
Září 16, 20168 r před 40 minutami, Losky83 napsal: Tam nejde o hluk, tohle rovnou bouchne do podlahy v oblasti pedálů. Mladá si toho taky všimla a taky nikdy tohle neregistrovala a to jsme měli Yetiho, O3, Roomstera a teď přes půl roku tohle a registrujeme to poslední cca měsíc. Musím se na to příště soustředit a i na to překročení 40 km/h. Jestli to není nějaká inovace, či porucha, tak ten zvuk by měl připomínat spíš kovové cvaknutí (klepnutí). Ta rychlost je ale 20 km/h (pokud nenastala nějaké změna) a platí to jen při prvním rozjezdu po nastartování motoru.
Září 16, 20168 r Zapsaný problém: Zpod přístrojové desky se ozývají zvuky. Jsou to zvuky, jako by trpaslík bouchal na něco kladívkem. Mechanik: Trpaslíkovi bylo odebráno kladívko.
Září 25, 20168 r Ano, je to tak, ozve se to při těch 40km/h. Zajímavé je,že jsem si toho nikdy předtím nevšiml[emoji5]
Září 27, 20168 r Mě to taky lezlo na nervy už když jsem měl půjčenou předváděčku , ale teď už to vůbec nevnímám po půl roce
Září 27, 20168 r ja si taky doted zadneho cvaknuti nevsiml, jinak kdybych mel shrnout veci co me vadi, pripadne zavady: 1/ male vnitrni zpetne zrcatko 2/ horsi pristup k zapnuti pasu 3/ neni videt na nadobku k ostrikovacum (kvuli mnozstvi kapaliny) 4/ dlouhe zprevodovani (5. kvalt), zvlaste prechod 1->2, tak kde jsem s felicii jel v pohode na 2, tak tady musim davat 1. 5/ pokud vozidlo stoji, jde obcas hure radit jednicka a zpatecka - co jsem vycetl, tak nejspise problem zub na zub, takze zpet vyradit, drknout trochu do plynu a pak uz to vetsinou jde 6/ vrze sedacka spolujezdce (bocni vedeni) - stejny problem jako popisuje Reeshanek ve svem vlakne o aute - vrze nejaka vyztuha co jsem pochopil 7/ "kousani" zadnich brzd (bubny) - modelova situace, na noc zatahnu rucku a rano chci jet, tak povolim rucku a pri naslednem rozjizdeni (couvani) jako by byla rucka stale zatazena, zad vozu se jako nadzvedava, pak se ozve od brzd lupnuti a jako by se nasledne rucka povolila a normalne vyjedu. Po nejake dobe to prestalo a od te doby pokoj, mozna bylo neco jen zatuhle a potrebovalo "rozhybat" - vozidlo kupovano jako ojete (30tis.). 8/ obcasne piskani pri zapnute klime (zvuk jako kdyz se vlozi do pocitace CD a zacne nacitani), vypnutim klimy zvuk prestane - take uz se zde neco podobneho resi 9/ z oblasti rozvodu (kde je prestavovac) se ozyva takove "mlaskani" - asi normalni Upraveno Září 27, 20168 r od Bikes
Září 27, 20168 r To zpětné se senzory je na pytel. Pořád ho nastavujeme. U normálního jsme jednou nastavili a rok na něj nesáhli
Březen 23, 20178 r Mě teda na Fabiích/Rapidech serou zadní světla Uplně vidím jak mi prdne žárovka a zastaví mě chlupatí. "Prosím vyměnte si žárovku nesvítí vám levej obrys" pecka hoši! někde v noci nebo navečír tahat celé světlo ven To je zase výmysl tohle A kdo to bude spasovávat zpět?
Březen 24, 20178 r Musíš je poprosit jestli ti u toho posvítí když mají baterku u pasu, pak ti to půjde jedna báseň
Březen 24, 20178 r Vseobecne pre vymenu vsetkych obtiaznych ziaroviek a pod. ukonov som si z dielne "půjčil" rukavice Honeywell Oil Grip, odporucam mat v aute.
Březen 24, 20178 r Tak to můžou být jakýkoliv rukavice pro praci s drobným materiálem ideálně navíc pogumovaný
Březen 24, 20178 r Na dielni možná ale na výměnu žárovky je to jedno hlavně aby to pogumování neklouzalo. Podle fotky těch rukavic co jsem si našel bych řekl že podobný rukavice ti seženu i v Hornbachu a nemusím si je "půjčovat" z práce, to je celý co jsem tím myslel. Jasný že jsem neměl psat jakýkoliv, ale podotknul jsem že musil být pogumovaný a určený pro práci s drobným materiálem aby byl zachován cit v rukách.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.