Marousek Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Nynější motor 1.6 TDI 85kw je prý nové řady 2.. Ale nic kloudného jsem k němu na foru nenašel. Neměl by někdo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 kód motora CXMA ... ..sme,ale v sekcii 77kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 9. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 To já vím, ale sekce o 85 kw variantě tu pokud vím není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 To je takový problém založit nové téma? Založeno a příspěvky přesunuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 11. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Děkuji za přesun a založení tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doveziem.sk Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Tento motor je len v Rapide, octavia ho dostane až v roku 2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Klouda Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Motor je stejný jako v O3, jen má jiný nastavený výkon, krouťák stejný, projev naprosto totožný, zpřevodování jakbysmet. Jen O3 je o malinko lépe utlumená, ale po 2tis km se motor dost uklidnil a rozdíl poznáš jen pokud pojedeš v krátkém sledu za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 27. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 (editace) Štve mě, že tento motor není u prodejců k sehnání. Předpokládám, že je hlučnost stejná jako u 77kw varianty. Oproti mému 3-válci je to tichošlápek :-) Editováno: 27. Prosinec 2015, autor: Marousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Klouda Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 (editace) To ti nepovím... je to jiný motor než 77KW... měl by být o dost kultivovanější... Zkus dohledat porovnání těchto 2 motorů v O3 vs O2, to srovnání je stejné EA189 vs EA288 Editováno: 27. Prosinec 2015, autor: Jakub Klouda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 27. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Jasný, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 VW zruší motory 1,4 TSI a 1,6 TDI http://www.novinky.cz/auto/392184-vw-zrusi-motory-1-4-tsi-a-1-6-tdi-nahradi-je-patnactistovky.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 19. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Mě už je to jedno, mám objednáno. Tak snad brzy budou nějaké zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Sem to nepatří. Diskuse je ZDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robert2551 Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 zdravím mám motor 1.6 85kw a neviem si ho vynachváliť podľa mňa do rapidky najlepšia voľba spotreba v meste okolo 4,5 priemer mimo 4l. Výkon je dostatočný na predbiehanie atď. Kultivovanosť je dobrá dokúpil som si kryt motoru a musím povedať že to ubralo na hlučnosti. Pri studenom štarte je to trošku horšie hlavne teraz v zime pri -15C ale inak je to v poriadku stačí mu 5 km a motor sa ohreje a je to lepšie. Na firme máme TSi a to sa nechytá najlepšie je ak skúsiš testovaciu jazdu v škode skús TSi a potom TDi a sám uvidíš čo je pre teba lepšie. Do toho 3 valca by som nešiel je to ako traktor mal som skúsenosť s ním a nič moc. Určite odporúčam 85kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Záleží co kdo preferuje. Jednak ta sranda něco stojí a pak přes veškerou kultivovanost je to pořád nafta. O TSI v autě skoro nevím, neunavuje mě hluk motoru, což vidím za velký plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Ani ja o Tdi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Tak a teď o té karkůlce :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 31. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2016 robert2551: Jakou máš výbavu? Myslel jsem, že v cz u Style kryt motoru je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robert2551 Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Mám výbavu edition ale tuším že v žiadnej výbave na motor kryt nieje...Je to hamba škody ako šetrí na čom sa dá ale kryt sa dá zohnať za 30€. Určite ho doporučujem pretože nie len odhlučnuje ale drží aj teplo motora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 8. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Podle fotek z bazarů by tam kryt měl být. Však se to už brzy dozvím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Klouda Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 O který kryt motoru jde? Mužu kdyžtak nafotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 15. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 Až teď mi to došlo, že robert2551 se možná baví o spodním krytu motoru. Já měl na mysli ten vrchní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robert2551 Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Nie ja som mysel vrchny kryt...dnes som bol v skodovke a odpoved bola ze sa nedodava v ziadnej vybave k dieslovej rapide moznost dokupit...ja osobne som ho zobral z octavie 3 dieslovej co mame na firme....ten motor je uplne rovnaky a ma take iste uchyty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 no pekne ..chudák vodič fir.vozidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Klouda Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Ten vrchní kryt mají mít normálně... Já ho tam měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.