Publikováno Prosinec 20, 20159 r Zdravím Vás kolegové. Včera jsem se stal majitelem octavie 1.6 75kw, 2001, najeto 242 tis, lpg. Během testovací jízdy se nám zdálo, že při volnoběhu mírně kolísají otáčky a při svižné jízdě motor škube - vynechává (jak na benzín, tak lpg). Dnes jsme octavii napojili na diagnostiku a zjistili jsme závadu: 17526 - rada valcu 1 - sonda 2: obvod vyhrivani: preruseni P1118 - 35-00 - - Může tato závada (špatná lambda sonda) způsobovat kolisání volnoběhu a vynechávání - škubání při jízdě? Jaké s tím máte zkušenosti? Díky Upraveno Prosinec 20, 20159 r od joeforestpay
Leden 25, 20169 r zdravím,mám též potíž...mám octu 1.6 AEE celou dobu v poho,ted najednou začala cukat,po nastartování jede auto třeba sto km na jeden zátah uplně v klidu,ale jakmile teplý motor vypnu a hned nastartuju,tak se začne hádat,kolísají otačky,do tahu jde jen na plný plyn,po ujetí cca třech km se zase vše srovná... poradíte?
Leden 27, 20169 r Joe Sonda 2 by neměla mít vliv na nějaké skubani. Svíčky,kabely,civka... Pavla To samé plus snimac hall na klice,zanesená klapka,těžko takhle poradit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.