horamil Vloženo 10. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 dovolil jsem si založit facebookovou stránku, na které bych rád soustředil zkušenosti lid s připojením pomocí MirrorLinku s vozy Škoda. Pro zájemce: https://www.facebook.com/groups/1284093011720537/ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx-man Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 Horamil-e, precital som si cele toto tema a evidentne si v mirrorlinku velmi zdatny. Mam problem s ML, vedel by si mi poradit? - mam Samsung A3 (2016) s Nougat 7, Superba 04/2016 s Bolero Smartlink, ofiko Sygic Car Nav., ziadne ine appky nepotrebujem pustat cez ML, ide mi len o navigaciu - ked pripojim telefon nespoji sa mi ML, napise, ze tel. nie je podporovany. Na mobile pise, ze USB pripojenie je na prenos dat - musim odpojit tel. znova pripojit, rychlo kliknut na pripojenie cez ML (na telefone), potom na radiu v menu ML ist na pripojene zariadenia a odkliknut Samsung A3. Az vtedy sa spoji ML - prechodom na Nougat sa zacal Sygic sekat pri navigovani, niekedy prejdem aj 500 m a nav.sipka sa pohne skokom. Pomohol by LG Mirrordrive (hlavne s tym pripajanim)? Diky za kazdu radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 (editace) Editováno: 20. Prosinec 2017, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 V 28.9.2017 na 14:05, sx-man napsal: Horamil-e, precital som si cele toto tema a evidentne si v mirrorlinku velmi zdatny. Mam problem s ML, vedel by si mi poradit? - mam Samsung A3 (2016) s Nougat 7, Superba 04/2016 s Bolero Smartlink, ofiko Sygic Car Nav., ziadne ine appky nepotrebujem pustat cez ML, ide mi len o navigaciu - ked pripojim telefon nespoji sa mi ML, napise, ze tel. nie je podporovany. Na mobile pise, ze USB pripojenie je na prenos dat - musim odpojit tel. znova pripojit, rychlo kliknut na pripojenie cez ML (na telefone), potom na radiu v menu ML ist na pripojene zariadenia a odkliknut Samsung A3. Az vtedy sa spoji ML - prechodom na Nougat sa zacal Sygic sekat pri navigovani, niekedy prejdem aj 500 m a nav.sipka sa pohne skokom. Pomohol by LG Mirrordrive (hlavne s tym pripajanim)? Diky za kazdu radu. to sekání Sygica mě dělalo taky. Teď už to funguje normálně. Zároveň jsem začal používat jiný kabel/ originál a kratší/, nevím jestli to mělo na to přímo vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx-man Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 Horamile, ta appka Floating apps for auto funguje aj na Samsung A3 2016? Mam v tel. nahrate podla tvojho navodu LG MirroDrive a aj Car Mode od Samsungu. Mam obidve tieto appky odinstalovat a nechat len tu Floating .. ? Pojde mi aj Sygic tak ako doteraz? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horamil Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Odinstalovávat nemusíte vůbec nic. Vše Vám bude fungovat jako doteď, jen získáte další nové možnosti. Návody na instalaci a provoz naleznete zde: https://goo.gl/4unQPN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira hasič Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Zdravím chlapi Chci se zeptat Superb 3 Columbus MirrorLink Dá se nějak zrcadlit i YouTube a není někdo ze Zlínského kraje kdo se v tom vyzná nějak mi to nejde zprovoznit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomaxus Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Máte někdo zkušenosti s nastavením ML bezdrátově? A lze to vůbec? Rád bych ML využíval, ale nechce se mi neustále připojovat a odpojovat telefon. SIII LK, 2019, před FL, Columbus, Díky za info, Ideálně radu, jak to zprovoznit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 U tvého auta nejde. Měl by to umět až MIB 3 . Čili nový Golf 8 a nová Octavia . Co vím . Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomaxus Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Aha.... a to jsem četl, že Wireless MirrorLink představila škoda už v roce 2016.... Například: https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-zpravy-archiv/bezdratovy-prenos-dat-ze-smartphonu-skoda-predstavuje-wireless-mirrorlink/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Asi jenom představila . Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horamil Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Dobrý den. Škoda skutečně představila MirrorLink přes WiFi už v roce 2016, ale byla to pokusná verze s Miracast protokolem. Ta se pak ukázala jako vývojově slepá větev a Škoda od ní ustoupila. První vůz s MirrorLink 1.2 TM ( tj. s podporou WiFi) je tak implementován až do Škoda Scala a následných modelů. Problém je ovšem v tom, že MirrorLink 1.2 neumí žádný telefon, zatím. V brzku by se měl podle zákulisních zpráv objevit u vyšších modelů Samsung. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Mirrorlink je z mého úhlu pohledu v současné době nezajímavý . Používám uz několik let Android Auto a to je podle mne uživatelsky přívětivější rozhraní. Chybí mi tam akorát Audioteka. Umí už Škoda Scala i Android Auto bezdrátově? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medved09 Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Nevíte někdo jak aktivovat mirrorlink respektive smartlink? Podle ceníku měla být funkce v základní výbavě vozu ale není tam. Autorizovaný servis se o aktivaci pokoušel ale neuspěl :( Infolinka škoda auto (respektive ta firma co infolinku zajišťuje) je v tomto bezradná, nejdříve napíše že to jde aktivovat, pak že to nejde aktivovat, pak mlží a nakonec přestane komunikovat... Dekuji předem za jakoukoli dobrou radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Já Smartlink nechával aktivovat na Boleru na Octavii III. V servise říkali, že k aktivaci krom aktivačního klíče potřebují nějakou speciální diagnostickou hlavu (neptejte se mě, co to je) a měli problém, že nekomunikovala správně - měnili ji. Třeba je to stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medved09 Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 Delphin diky za zpravu. Dival jsem se v sekci Rapid a Octavia ze se to resilo a taky lidem nekde tvrdili ze to nejde aktivovat a v jinem servise to slo. Tu licenci prave meli v serivse objednanou ale aktivace se pry nepodarila. Kdyz jsem pred koupi auta zjistoval jestli tam funkce smartlink bude, tak cenik, manual i compatibility list na webu ukazoval ze tam smartlink bude. Pri predani vozidla mi prodejce sdelil, ze nebude problem to aktivovat a nakonec jsem na tom s "vlajkovou lodi" skoncil tak, ze mam mobil v drzaku na palubni desce jako za starych casu :( Zajimalo by me, jestli smartlink aktivuji rovnou ve fabrice nebo az v ramci predprodejniho servisu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 Každopádně mě to aktivoval AZ servis v Brně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter077 Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Na mirrorlink mám samsung S8 + aplikaci za 100kč z google playe a funguje mi tam vše.. Filmy, seriály, všechno , co mám v telefonu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Sindelar Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Ahoj. Jak se vam dari propojit radio s telefonem pomoci mirrorlink ? Mam SIII 06/2016 vybava Style /Canton.Nevim co je to za radio.Navigaci nemam.S jednim Samsungem galaxi S5 Neo jde propojit pres kabel Sygic.S novym samsungem J3 nejde. Zkousel jsem postahovat vsechny appky skoda atd a nic.Tak nevim jestli mam popremyslet o koupi nejakeho noveho tel.,ktery bych spojil s autem.Dik za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Samsung pomalu končí s podporou ML. Prozatím u S20 (červencová aktualizace). Takže nové modely už budou taky asi bez ML. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.