Červenec 10, 20178 r dovolil jsem si založit facebookovou stránku, na které bych rád soustředil zkušenosti lid s připojením pomocí MirrorLinku s vozy Škoda. Pro zájemce: https://www.facebook.com/groups/1284093011720537/
Září 28, 20177 r Horamil-e, precital som si cele toto tema a evidentne si v mirrorlinku velmi zdatny. Mam problem s ML, vedel by si mi poradit? - mam Samsung A3 (2016) s Nougat 7, Superba 04/2016 s Bolero Smartlink, ofiko Sygic Car Nav., ziadne ine appky nepotrebujem pustat cez ML, ide mi len o navigaciu - ked pripojim telefon nespoji sa mi ML, napise, ze tel. nie je podporovany. Na mobile pise, ze USB pripojenie je na prenos dat - musim odpojit tel. znova pripojit, rychlo kliknut na pripojenie cez ML (na telefone), potom na radiu v menu ML ist na pripojene zariadenia a odkliknut Samsung A3. Az vtedy sa spoji ML - prechodom na Nougat sa zacal Sygic sekat pri navigovani, niekedy prejdem aj 500 m a nav.sipka sa pohne skokom. Pomohol by LG Mirrordrive (hlavne s tym pripajanim)? Diky za kazdu radu.
Leden 5, 20187 r V 28.9.2017 na 14:05, sx-man napsal: Horamil-e, precital som si cele toto tema a evidentne si v mirrorlinku velmi zdatny. Mam problem s ML, vedel by si mi poradit? - mam Samsung A3 (2016) s Nougat 7, Superba 04/2016 s Bolero Smartlink, ofiko Sygic Car Nav., ziadne ine appky nepotrebujem pustat cez ML, ide mi len o navigaciu - ked pripojim telefon nespoji sa mi ML, napise, ze tel. nie je podporovany. Na mobile pise, ze USB pripojenie je na prenos dat - musim odpojit tel. znova pripojit, rychlo kliknut na pripojenie cez ML (na telefone), potom na radiu v menu ML ist na pripojene zariadenia a odkliknut Samsung A3. Az vtedy sa spoji ML - prechodom na Nougat sa zacal Sygic sekat pri navigovani, niekedy prejdem aj 500 m a nav.sipka sa pohne skokom. Pomohol by LG Mirrordrive (hlavne s tym pripajanim)? Diky za kazdu radu. to sekání Sygica mě dělalo taky. Teď už to funguje normálně. Zároveň jsem začal používat jiný kabel/ originál a kratší/, nevím jestli to mělo na to přímo vliv.
Únor 12, 20187 r Horamile, ta appka Floating apps for auto funguje aj na Samsung A3 2016? Mam v tel. nahrate podla tvojho navodu LG MirroDrive a aj Car Mode od Samsungu. Mam obidve tieto appky odinstalovat a nechat len tu Floating .. ? Pojde mi aj Sygic tak ako doteraz? Dik
Únor 14, 20187 r Odinstalovávat nemusíte vůbec nic. Vše Vám bude fungovat jako doteď, jen získáte další nové možnosti. Návody na instalaci a provoz naleznete zde: https://goo.gl/4unQPN
Říjen 13, 20195 r Zdravím chlapi Chci se zeptat Superb 3 Columbus MirrorLink Dá se nějak zrcadlit i YouTube a není někdo ze Zlínského kraje kdo se v tom vyzná nějak mi to nejde zprovoznit
Listopad 27, 20195 r Máte někdo zkušenosti s nastavením ML bezdrátově? A lze to vůbec? Rád bych ML využíval, ale nechce se mi neustále připojovat a odpojovat telefon. SIII LK, 2019, před FL, Columbus, Díky za info, Ideálně radu, jak to zprovoznit :-)
Listopad 27, 20195 r U tvého auta nejde. Měl by to umět až MIB 3 . Čili nový Golf 8 a nová Octavia . Co vím . Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk
Listopad 27, 20195 r Aha.... a to jsem četl, že Wireless MirrorLink představila škoda už v roce 2016.... Například: https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-zpravy-archiv/bezdratovy-prenos-dat-ze-smartphonu-skoda-predstavuje-wireless-mirrorlink/
Listopad 29, 20195 r Dobrý den. Škoda skutečně představila MirrorLink přes WiFi už v roce 2016, ale byla to pokusná verze s Miracast protokolem. Ta se pak ukázala jako vývojově slepá větev a Škoda od ní ustoupila. První vůz s MirrorLink 1.2 TM ( tj. s podporou WiFi) je tak implementován až do Škoda Scala a následných modelů. Problém je ovšem v tom, že MirrorLink 1.2 neumí žádný telefon, zatím. V brzku by se měl podle zákulisních zpráv objevit u vyšších modelů Samsung.
Listopad 29, 20195 r Mirrorlink je z mého úhlu pohledu v současné době nezajímavý . Používám uz několik let Android Auto a to je podle mne uživatelsky přívětivější rozhraní. Chybí mi tam akorát Audioteka. Umí už Škoda Scala i Android Auto bezdrátově?
Listopad 29, 20195 r Nevíte někdo jak aktivovat mirrorlink respektive smartlink? Podle ceníku měla být funkce v základní výbavě vozu ale není tam. Autorizovaný servis se o aktivaci pokoušel ale neuspěl :( Infolinka škoda auto (respektive ta firma co infolinku zajišťuje) je v tomto bezradná, nejdříve napíše že to jde aktivovat, pak že to nejde aktivovat, pak mlží a nakonec přestane komunikovat... Dekuji předem za jakoukoli dobrou radu :)
Prosinec 3, 20195 r Já Smartlink nechával aktivovat na Boleru na Octavii III. V servise říkali, že k aktivaci krom aktivačního klíče potřebují nějakou speciální diagnostickou hlavu (neptejte se mě, co to je) a měli problém, že nekomunikovala správně - měnili ji. Třeba je to stejný problém.
Prosinec 4, 20195 r Delphin diky za zpravu. Dival jsem se v sekci Rapid a Octavia ze se to resilo a taky lidem nekde tvrdili ze to nejde aktivovat a v jinem servise to slo. Tu licenci prave meli v serivse objednanou ale aktivace se pry nepodarila. Kdyz jsem pred koupi auta zjistoval jestli tam funkce smartlink bude, tak cenik, manual i compatibility list na webu ukazoval ze tam smartlink bude. Pri predani vozidla mi prodejce sdelil, ze nebude problem to aktivovat a nakonec jsem na tom s "vlajkovou lodi" skoncil tak, ze mam mobil v drzaku na palubni desce jako za starych casu :( Zajimalo by me, jestli smartlink aktivuji rovnou ve fabrice nebo az v ramci predprodejniho servisu..
Leden 21, 20205 r Na mirrorlink mám samsung S8 + aplikaci za 100kč z google playe a funguje mi tam vše.. Filmy, seriály, všechno , co mám v telefonu..
Březen 13, 20205 r Ahoj. Jak se vam dari propojit radio s telefonem pomoci mirrorlink ? Mam SIII 06/2016 vybava Style /Canton.Nevim co je to za radio.Navigaci nemam.S jednim Samsungem galaxi S5 Neo jde propojit pres kabel Sygic.S novym samsungem J3 nejde. Zkousel jsem postahovat vsechny appky skoda atd a nic.Tak nevim jestli mam popremyslet o koupi nejakeho noveho tel.,ktery bych spojil s autem.Dik za rady.
Červenec 10, 20205 r Samsung pomalu končí s podporou ML. Prozatím u S20 (červencová aktualizace). Takže nové modely už budou taky asi bez ML.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.