Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Origo je i s ostřikem, mám na své FIII a nemůžu si vynachválit ;) Jak se tam víří za jízdy ten sajrajt co je momentálně na cestách, tak používám ostřik při každém couvání. Pak je vidět naprosto luxusně kam couvám.

Vloženo

Ano na origo kameře je ostřik, takže to určitě budu napojovat, jak píše Korpík toho sajrajtu na zádi v tomto počasí je hodně. Už mám nachystáno 1,5m hadičky a Y rozbočku, tak uvidím co s tím :)

• o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Ahojte, mam objednanu Fabiu s original parkovacou kamerou. Chcel by som sa opytat, ma parkovacia kamera dynamicke ciary, ktore sa menia podla natocenia volantu?

mam na mysli toto: 

Vloženo
V ‎11‎.‎07‎.‎2017 na 12:08, Roman Bakic napsal:

Mám ju namontovanú,bolo treba ju aktivovať a funguje bez problémov. Len som nerobil foto pri montáži, ale môžem poradiť ked bude treba.

romo33

Jakou kameru a kde a za kolik  jsi teda koupil?

Jak to šlo namontovat a zapojit?

Tahaj se dráty od kamery až do Bolera? Nebo to je bezdrátové, jen napájení?

Jak se to aktivuje?

Jak to funguje? Stojí to za to?

Vloženo

Kameru som kupil na sbazare.Kable sa tahaju az do radia a napajanie do poistiek ale niekto to napaja zo zadneho stieraca. Ja som to chcel mat podla origo schemy. Kodovat treba aj radio aj cuvacie senzory pokiaľ sú.Uz si to presne nepamätám, neskôr môžem nafotiť.

romo33

Vloženo (editace)

Chalani ako je to s ostrekovacom kamery? ostriekava pri kazdom ostriekani okna sucasne alebo ako? ocisti to sosovku kamery dostatocne (hlavne ked je v zime sajrajt na cestach)?

Editováno: , autor: ronskispeed
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Zdravím, mám v plánu dodělat parkovací kameru k neoriginál rádiu. Kameru mám v plánu použít originál ŠKODA, ale mám obavy zda výstupní formát obrazu z kamery bude kompatibilní, nebo bude potřeba nějaký dekodér. Dále mám problém, že nemohu najít schéma zapojení originál kamery. V podstatě pouze odhaduji vývody vodičů z kamery. Signál je jasný, ale napájení. Hnědá - , červená a žlutá + ?

Vloženo

Radio zatím nemám, čekám na naskladnění. Bude to lepší 2DINová čína. Za zapojení děkuji, červená napájení (12+), žlutá svorka RF z jednotky J519 je signál zpátečky (12+) ? A hnědý podle scháma není nikam připojen ??? Já ho považoval za 12-. . .

Vloženo

Nebo je žlutá svorka RF z jednotky (12-) a jednotka přizemní kameru při zařazení zpátečky a tím je teprve pod napětím? Hnědý nepřipojený vodič nejsou vodící linky?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...