Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Origo je i s ostřikem, mám na své FIII a nemůžu si vynachválit ;) Jak se tam víří za jízdy ten sajrajt co je momentálně na cestách, tak používám ostřik při každém couvání. Pak je vidět naprosto luxusně kam couvám.

Mám za to, že ano

Ano na origo kameře je ostřik, takže to určitě budu napojovat, jak píše Korpík toho sajrajtu na zádi v tomto počasí je hodně. Už mám nachystáno 1,5m hadičky a Y rozbočku, tak uvidím co s tím :)

Tak potom vyfot´ co ti to vlastně dorazilo domů ;)

• 1 měsíc později...

Tak jak to dopadlo Andris? :) 

• 2 měsíce později...

Prosím o radu. Idem montovať origo kameru, elektrika nieje problém len neviem kde napojiť vodu a čo k tomu potrebujem.

Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku

najbližšie to máš na ostrek zadného okna. tam by som to napojil ja, a hneď keď ostrekneš zadné okno ti ostrekne aj kameru. vyššie je spomínaná Y-rozbočka

Tiež ma to napadlo za brzdovym svetlom, nevieš ako ho dať dole?

alebo na uloz.to je aj môj upload. nájdeš tam snáď všetko

Praveže v návodoch na uloz.to neviem nájsť demontáž 3 brzdového svetla.

Dielenská príručka - Vlastná diagnostika - Elektrické zariadenia. strana 54 a 79 tuším...

59144fd539bbb_Snmkaobrazovky(61).thumb.png.a15428bd5b3dccea19893760b5c1daf6.png 59144fd1c2523_Snmkaobrazovky(58).thumb.png.75cb31882d02926d463c8638f92cf88c.png 59144fd2d9d3d_Snmkaobrazovky(59).thumb.png.1b6f0e4702a592aa86db2d9b8145a337.png 59144fd41767e_Snmkaobrazovky(60).thumb.png.e6ad976d25bf7bd3cd224b7f30f7d45b.png

• 1 měsíc později...

Tak jak jste dopadli s kamerama? Povedlo se to někomu a už mu to funguje? 

Mám ju namontovanú,bolo treba ju aktivovať a funguje bez problémov. Len som nerobil foto pri montáži, ale môžem poradiť ked bude treba.

romo33

• 2 týdny později...

Ahojte, mam objednanu Fabiu s original parkovacou kamerou. Chcel by som sa opytat, ma parkovacia kamera dynamicke ciary, ktore sa menia podla natocenia volantu?

mam na mysli toto: 

Pokud jsem se dobře díval při couvání, tak na mé FIII tyhle čáry při couvání nejsou.

Bohuzel kamera v FIII neumi . Čáry jsou statické

V ‎11‎.‎07‎.‎2017 na 12:08, Roman Bakic napsal:

Mám ju namontovanú,bolo treba ju aktivovať a funguje bez problémov. Len som nerobil foto pri montáži, ale môžem poradiť ked bude treba.

romo33

Jakou kameru a kde a za kolik  jsi teda koupil?

Jak to šlo namontovat a zapojit?

Tahaj se dráty od kamery až do Bolera? Nebo to je bezdrátové, jen napájení?

Jak se to aktivuje?

Jak to funguje? Stojí to za to?

Kameru som kupil na sbazare.Kable sa tahaju az do radia a napajanie do poistiek ale niekto to napaja zo zadneho stieraca. Ja som to chcel mat podla origo schemy. Kodovat treba aj radio aj cuvacie senzory pokiaľ sú.Uz si to presne nepamätám, neskôr môžem nafotiť.

romo33

Chalani ako je to s ostrekovacom kamery? ostriekava pri kazdom ostriekani okna sucasne alebo ako? ocisti to sosovku kamery dostatocne (hlavne ked je v zime sajrajt na cestach)?

Upraveno od ronskispeed

• 3 měsíce později...

Zdravím, mám v plánu dodělat parkovací kameru k neoriginál rádiu. Kameru mám v plánu použít originál ŠKODA, ale mám obavy zda výstupní formát obrazu z kamery bude kompatibilní, nebo bude potřeba nějaký dekodér. Dále mám problém, že nemohu najít schéma zapojení originál kamery. V podstatě pouze odhaduji vývody vodičů z kamery. Signál je jasný, ale napájení. Hnědá - , červená a žlutá + ?

A jaké máš neorigo rádio?

Radio zatím nemám, čekám na naskladnění. Bude to lepší 2DINová čína. Za zapojení děkuji, červená napájení (12+), žlutá svorka RF z jednotky J519 je signál zpátečky (12+) ? A hnědý podle scháma není nikam připojen ??? Já ho považoval za 12-. . .

Nebo je žlutá svorka RF z jednotky (12-) a jednotka přizemní kameru při zařazení zpátečky a tím je teprve pod napětím? Hnědý nepřipojený vodič nejsou vodící linky?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.