milanxx Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Mám samsung vlevo u sloupku. Kablik od zapalovače krásně nad volantem v mezere pod budikama. Nikde nic nezavazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Podle mě se dá na ten ProClip od Broditu prišroubovat nebo přilepit cokoliv, takže i univerzál. Já na tom mám našroubovany rychloodepinací adaptér (taková destička samice/samec) a pak teprve držák na míru. Stačí jen malinko posunout nahoru, vycvaknout a na palubce ti zbyde je ten ProClip a držák nikoho neláká k "návštěvě" auta. Instalace je raz dva, nelepí se to - jen nacvakne a za jízdy se to ani nehne. http://m.sunnysoft.cz/zbozi/123PBR-215053/brodit-rychloodepinaci-adapter-s-amps-otvory.html Jen vyřešit ten kabel napájení... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 (editace) Kabel k A sloupku je ve FIII naprosto v pohodě. Položíš ho na sloupek řízení pod budíkama a naprosto nikde nepřekáží ani nezaclání. Umístění u A sloupku je asi to nejlepší, co jsem zatím zkoušel, bohužel jsem tam měl na přístrojovce přilepený puk pod přísavku a ten se na té zahnuté vroubkované ploše dlouho neudržel. Ten Brodit nevypadá špatně, jen nevím, jak bych to na něj chytnul. Edit: Tak jsem si objednal http://www.sunnysoft.cz/zbozi/122PBR-805077/brodit-proclip-montazni-konzole-pro-skoda-fabia-15-16-vlevo-na-sloupek.html + http://www.sunnysoft.cz/zbozi/101PSC-106/scosche-magicmount-magfmi-surface-magneticky-drzak.html Editováno: 8. Březen 2016, autor: Pavel M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 (editace) Gratulace! Myslím, že budeš spokojenej. Brodit sice není z nejlevnějších řešení, ale je to na míru, nemusí se to lepit ani na palubku ani přísavkou na sklo a drží to :-) Díky za tip s kabelem - vyřeším to, až bude auto stát na dvoře... zatím čekám a to je utrpení, tak se snažím nějak zaměstnat... ;-) Ale asi to vidím na 99% taky na tu variantu u sloupku A. Kdyžtak sem postni nějakou recenzi, až to bude instalovaný :-) Editováno: 8. Březen 2016, autor: Jara-i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 Tak držák nainstalován a vyzkoušen ;-) Brodit ProClip drží na sloupku jak skála a geometrie je taky perfektní. Snad jen základna pro držák telefonu nemusela být tak široká. K MagicMOUNTu mám snad jedinou výhradu - nutnost mít na telefonu ten plíšek, jinak to funguje naprosto parádně. Obsluha je primitivní a rychlá, telefon stači přiložit a je to a telefon to drží pevně, za jízdy se nepohne. Přikládám fotky, kde je i vidět vedení kabelu. Jediné nad čím ještě uvažuju, že bych ještě vylepšil, je posunutí MagicMOUNTu k levému okraji základny ProClipu a zaříznutí základny ProClipu podle MagicMOUNTu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 Jenom bych si tam natáhl USB kabel přímo z pojistkovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 (editace) Já mám roztahovací Celly do mřížky a to tam nejde, tel je strašně naklopen. Asi budu muset použít dodávanou přícucku Editováno: 15. Březen 2016, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Používám tenhle a je dost na nic.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blesis Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Já jsem naprosto spokejený s tímto: http://www.isetos.cz/iottie-itap-magnetic-vent-mount-universal Drží parádně, mám ho cca 1rok a neměnil bych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Tak držák nainstalován a vyzkoušen ;-) Brodit ProClip drží na sloupku jak skála a geometrie je taky perfektní. Snad jen základna pro držák telefonu nemusela být tak široká. K MagicMOUNTu mám snad jedinou výhradu - nutnost mít na telefonu ten plíšek, jinak to funguje naprosto parádně. Obsluha je primitivní a rychlá, telefon stači přiložit a je to a telefon to drží pevně, za jízdy se nepohne. Přikládám fotky, kde je i vidět vedení kabelu. Jediné nad čím ještě uvažuju, že bych ještě vylepšil, je posunutí MagicMOUNTu k levému okraji základny ProClipu a zaříznutí základny ProClipu podle MagicMOUNTu. Tak jsem objednal to same co ty, tak uvidime, jak to bude vypadat v realu:) Kazdopadne diky za tip:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 (editace) Dát mobil na silný magnet no nevím !!! Editováno: 15. Duben 2016, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Odstraněny příspěvky mimo téma - aplikace si řešte někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Vzhledem k tomu, že výroba auta se konečně blíží, pořád přemýšlím, jak nejlíp vyřešit vedení elektriky k držáku... Bude to Brodit u sloupku nalevo, ale mám aktivní držák s nabíjením do zapalovače (http://www.sunnysoft.cz/zbozi/120PBR-512675/brodit-drzak-do-auta-na-sony-xperia-z3-compact-bez-pouzdra-s-nabijenim-z-cig-zapalovace.html), takže je to takový "bago", který nechci aby se mi tam při jízdě houpalo... Zároveň se kvůli záruce nechci vrtat do pojistek... Přemýšlím, že bych ten konektor do zapalovače uštípnul a nahradil něčím menším (samec) a od zapalovače vytáhl prodlužku pod palubkou nebo někde spodem pod sloupkem řízení. Ta by byla zakončená konektorem (samice) někde nad podběhem u řidiče s malou rezervou délky. Zároveň by se to dalo i někde schovat, když bych zrovna měl držák sundaný a nepotřeboval navigaci z mobilu... Nechci, aby mi tam někde cestovaly a trčely kabely... Myslíte, že by byly použitelné např. tyto konektory? http://www.conrad.cz/napajeci-konektor-lumberg-xnes-j-210-zastrcka-rovna-5-5-5-5-2-1-mm.k738688 http://www.conrad.cz/napajeci-konektor-lumberg-nek-j-210-zasuvka-rovna-5-7-5-7-mm.k738572 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 Ahoj, neřešil jste někdo s větším telefonem (více jak 5"), kam s ním, když ne do držáku? Poptávám nějakej elegantní řešení - kam telefon dát za jízdy. Vlastním nový iPhone X, který se bohužel nevejde do "lidového" škodováckého držáku multimédií (tedy gumový kelímek s úzkou dírou). A při jízdě používám spojení CarPlay, tj. mobil nepotřebuji mít zaklesnutý v klasickém držáku. Ideální řešení bych si představoval položit telefon do zadní přihrádky za kulaté otvory (přihrádku na kelímek/žvejky). Ale tak, aby to bylo elegantní, rychlé a pro telefon bezpečné. Možná zbytečný dotaz, ale třeba někdo někdy řešil svépomocí. Aneb kam uložit velkou plácačku v malém interiéru Fabie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 ak nedávam do držiaku, položím si ho pod ručnú brzdu. mám síce len 5,2", ale skúsiť môžeš. navyše je aj celkom dobre dostupný pravou rukou, pogumovaná výplň ho nezničí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 mobil mam v kozenym pouzdre a dam do toho vybrani na flasky ve dverich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumpo Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 Ja davam S7 taky pod rucni brzdu. Pasuje tam skvele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 (editace) Ty maluvky neřeš, čmáral jsem to zde na fórum a omylem jsem tím přepsal original Aby to nelítalo tak jsem to přilepil zbytkem 3M sucháče co zbyl po SPZ Editováno: 12. Listopad 2017, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Milane, super! Presne tenhle drzak jsem objednal z OB a mam v planu to same! Vypada to docela v pohode! Po ruckou je krasne misto, ale jakmile je tel. pripojeny kabelem, uz se nevejde tak pohodlne! Diky vsem na nazory a zkusenosti. Pokusim se to nejak zbastlit s drzakem! Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Já jsem si aji koupil krátký káblík aby se mě nikde nemotal, ale občas bych uvítal kdyby byl o fous delší a šel připojenej telefon pohodlně i ovládat Já jsem byl překvapenej že jsem ve služebce do toho malýho držáku nenarval ani 6s se silikonem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 17. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2017 (editace) ten držák je k hovnu..kupoval jsem ho při předávání auta a měl jsem ho jenom ten den..pak jsem ho vyhodil a leží ladem v garáži..ta drážka pro mobil je moc široká a mobil v ní lítá ze strany na stranu a klepe..já mobil dám do té zadní přihrádky a opřu ho o to zadní čelo..když nabíjím dávám ho displejem opačně a opřu ho o to čelo kde jsou ty 2 kulaté věci na žvýkačky a kelímek k vůli kabelu Spoiler Editováno: 17. Listopad 2017, autor: vasnivykolista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Vloženo 17. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2017 nejlepsi je magneticky drzak do vyduchu vetrani. pouzival jsem je vzdycky a nemenil bych. pro vetsi telefony jako iP 7+ nebo X nebo S8 ideal. koupil jsem BASEUS pres aliexpres takze ceny 1/4 oproti CR a kvalitu maji opravdu dobrou. @gngngn koukni na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 19. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2017 V 17. 11. 2017 na 12:16, vasnivykolista napsal: ten držák je k hovnu..kupoval jsem ho při předávání auta a měl jsem ho jenom ten den..pak jsem ho vyhodil a leží ladem v garáži..ta drážka pro mobil je moc široká a mobil v ní lítá ze strany na stranu a klepe..já mobil dám do té zadní přihrádky a opřu ho o to zadní čelo..když nabíjím dávám ho displejem opačně a opřu ho o to čelo kde jsou ty 2 kulaté věci na žvýkačky a kelímek k vůli kabelu Zobrazit skrytý obsah Ten nový držák je na větší telefony, které se do starého držáku od škody nevešli. Starý je tento: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Vnitrni-vybava/drzak-multimedii-5ja051435ax/70/4/24/43/1001 Rozměry otvoru: 65 x 18 x 70 mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 mám Lumia 830 širokej je 70,5 tlustej 8,5 ..takže by se tam nevešel...ještě mě napadlo ten otvor vypodložit po stranách nějakou gumou atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Mě v tom iphone 6s nijak nelítá. Ona 830 asi jak je zaoblená a z hladkýho plastu tak se v tom pohybuje no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.