Mics0d Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Taky tam dávám iP6s + je na něm obal a padne tam v pohodě a nelítá. 67,1 × 138,3 × 7,1 mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psemrad Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 Zdravím, já používám telefon Nexus 5X (5,2") v držáku Brodit, který jsem nedal podle návodu na střed, ale víc doleva viz obrázek (zůstalo tak dostupné kolečko na ovládání intenzity větrání) a kabel, který pak jde prostředkem nad knoflíkem ovládání rádia, mi zas tak nevadí... A ani mi neschází MirrorLink, který nemám... PS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 V 21.11.2017 na 22:27, MilanHos napsal: Mě v tom iphone 6s nijak nelítá. Ona 830 asi jak je zaoblená a z hladkýho plastu tak se v tom pohybuje no. Lumia 830 má kovové tělo a zaoblená taky není..spíš je na ten držák tenká a při přidání plynu nebo brzdění se pohybuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 @vasnivykolistaaha tak to jsem si spletl s L820 kterou jsem měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 (editace) @MilanHos tak tu mám taky..používám ju jako navigaci s Here a abych nebyl mimo téma tak sem přiblížil můj držák na mobil s delším krkem, který využívám pouze na navigaci s L 820 ..jinak moji L830 mám v přihrádce za těma 2 kulatéma otvorama na nápoje..stejně mobil nepoužívám když ho mám propojený s Bolerem přes BT Editováno: 11. Únor 2018, autor: vasnivykolista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 Já mám něco takového: http://www.mobilpouzdra.cz/drzaky-do-auta/univerzalni-mini-drzak-na-mobil-do-auta-usams-zeleny-cerny.html Mobil Lenovo K6 Note, 5,5" display a v poho se to roztáhne, krásně to drží v mřížkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohnizmar Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 Používám tenhle. https://drzaky-mobily.heureka.cz/iottie-easy-flex-3-car-mount-holder-black-hlcrio108/# Perfektně drží na palubce i na D1. Dá se sklopit, takže nepřekáží ve výhledu, když se nepoužívá. Jde natočit do všech směrů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 (editace) Presne tento iOttie som nahodil na palubku pár dní po kúpe auta a maximálna spokojnosť. Na palubke drží pevne, ešte ani raz neodpadol, aj 75mm široký mobil v púzdre je možné do neho zacvaknúť jednou rukou, je možné rýchlo spraviť fotku/video situácie pred autom, navigačka je v zornom poli. Napájací kábel síce ide cez rádio, ale ten pripájam pár krát do mesiaca, čiže mi to vôbec neprekáža. Uvažoval som aj o Brodite, ktorý však vtedy bolo obtiažnejšie zohnať a iOttie som mal hneď na druhý deň. Ale neľutujem... Spoiler Editováno: 12. Únor 2018, autor: brrrrm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 Já používám ve větrací mřížce už dva roky tento držák mobilu z aliku https://www.aliexpress.com/item/Universal-360-Degree-Car-Holder-Magnetic-Air-Vent-Mount-Smartphone-Dock-Mobile-Phone-Holder-PC-Cell/32779731971.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.SiEjy2 Kloub držáku umožňuje nastavení sklonu mobilu. Dále jsou přiloženy dva protikusy držáku. Jeden se dá nalepit na telefon a druhý se zasune pod obal telefonu. Přiložený telefon perfektně drží. Dále není umístěn na skle předního okna a nebrání ve výhledu řidiči. Pokud bude zájem mohu doplnit fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 Ja nepouzivam zadny Pripojim telefon 15cm kabelem a odlozim do prihradky. Spusti se AndroidAuto/CarPlay (dle telefonu) a na displeji radia mam vse co potrebuju + prubezne nabijim. Situaci pred autem sleduje nepretrzite kamera. Tak proc drzak? Ano, snad jen pro ty, kdo nemaji Smartlink, ev. Mirrorlink v drivejsich autech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Mám navigaci už několik let a proto jsem vybíral držák podle navigace. Respektive - můj držák (sedadlo spolujezdce) je plně kompatibilní s mou navigací (manželka). Vybíral jsem dlouho a pečlivě, někteří mi radili, ať zvolím jiný model, že tento mívá problémy - někdy svévolně napadá fyzicky řidiče, někdy zase mlčí a jindy si plete směr vlevo a vpravo. V každém případě jsem si už zvykl a vždy jsem dojel, kde jsem potřeboval. 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Tak to já bych netrefil nikam potom 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Me se ten system s magnetem celkem i libi ale ma to i nevyhody. Je potreba mit mobil s magnetem. Kdyz ztratim mobil musim zaroven dokoupit take magnet. At uz magnet, nebo skripec, dulezity je aby melo telo drzaku kloub! Ja osobne mam drzak znacky MPOW. Kvalita a zpracovani je excelentni. Cena smesna. Skripec lze roztahnout az na 9cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorSN Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 @ohnizmar, @brrrrm no páni tak to idem skúsiť, snáď to bude fakt dobré : https://www.banggood.com/CORHART-Car-Dashbored-Phone-Holder-Mount-Universal-for-iPhone-Samsung-Xiaomi-p-1164121.html?rmmds=search&ID=224&cur_warehouse=CN 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 24. Únor 2018 Sdílet Vloženo 24. Únor 2018 @lenka75 vyzerá to presne tak isto ako iOttie.. tak snáď to bude aj tak dobré.. a snáď aj tá gelová prísavka vydrží toľko! Potom podaj správu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorSN Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Dnes ráno prevzatý na pošte a ihneď nalepený na svoje miesto, skúška nanič - ihneď po nalepení, 2 krát padol k zemi. Nechal som ho teda pripevnený bez "záťaže" cca 7 hodín. Popoludní test číslo 2 - prvých 60 km absolvoval neznačkový "iOttie Easy Flex" na 100%. Drží ako privarený. Dúfam minimálne na tak dlho ako brrrrm-ov. Na dlho. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Výhoda značkového iOttie, že ten nemusíš nechávať nezaťažený 7 hodín, ale drží okamžite.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorSN Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Ale drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 jj, tak nech už drží naveky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumpo Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 Me se to nelibi. Kdyz uz mermomoci potrebuju drzak a nevyuzivam android auto s waze tak radeji na sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budlik512 Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Už nějakou dobu je toto vlákno relativně mrtvé. Tak sem, pro inspiraci ostatním, přihodím své poznatky z hledání vhodného držáku telefonu. Měl jsem pár požadavků. A to bezkontaktní nabíjení, automatické uchycení telefonu po vložení, nic co se přichycuje přísavkou a hlavně aby to nebyla nějaká čínská obludnost s hromadou svítících ledek a s úchyty tak velkými, že mi budou zakrývat zorný úhel :-). Jak všichni víme, hledání držáku do Fábie 3 je těžké, a to vzhledem umístění a náklonu výdechů ventilace. A světe div se, přece jen se mi to podařilo.Tvar držáku je jako stvořený pro ty naše autíčka. Kupodivu je relativně pevný, chvěje se pouze na extrémě rozbitých cestách, ale není to nic, co by rušilo. Nabíjení probíhá bezkontaktně. Není to sice nijak závratná rychlost, ale myslím, že při navigování to bude s přehledem stíhat dobíjet. Automatické uchycení funguje relativně dobře, až na to, že pokud máte hrubší (bytelnější) platový kryt, tak telefon není občas čidlem zaznamenán. Telefon bez krytu či s krytem tenčím zachytí ihned po vložení. Uchycení je dostatečně pevné. Já jej koupil zde 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 11. Únor 2022 Sdílet Vloženo 11. Únor 2022 Dnes jsem v Penny koupil za 130 Kč tohle. Vypadá to dobře protože se ty chňapky stahují křídlovou matkou a držák má velký úhel natočení. Teď mám držák v mřížce u levého okna ale ta chňapka do mřížky je stahovaná pružinkou a už to párkrát spadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 21. Únor 2022 Sdílet Vloženo 21. Únor 2022 Trochu si pořád lámu hlavu kam s mobilem, když jej připojím USB kabelem na Smartlink. Do příhrádky před řadičku se to s kabelem cpe krkolomně, když jej položím do prohlubně pod ručku, tak mi zas mobil trochu vadí při jejím ovládádní. Dumal jsem a nejlépe by mi mobil sedl nějam na bok středového tunelu nebo do mezery mezi sedákem a tunelem. Zkusil jsem googlit a našel jsem tyto organizéry: https://www.alza.cz/auto/compass-25x17cm-1ks-d5355783.htm?kampan=adwau_auto-moto_pla_all_auto-moto_naradi_c_9062831___352005503509_~71253488072~&gclid=Cj0KCQiAjc2QBhDgARIsAMc3SqRlnQlQHWPe1vcx3AzS2SRvbofnBv-jjNCgEXfAJOu4hODRID4g0KUaAhV2EALw_wcB https://www.autodily-pema.cz/compass-organizer-do-auta-mezi-sedacky-23x20cm-2ks?gclid=Cj0KCQiAjc2QBhDgARIsAMc3SqQqMuSFlcG3SRa1Vbpz-2OIOCi2XoU-bP2eicwFHxAPuJNpGR6eZt4aAmHtEALw_wcB https://www.aliexpress.com/item/1005003830720354.html?spm=a2g0o.cart.0.0.4a1e3c00OYTGiv&mp=1 Nemá někdo s těmito příhrádkami vkládanými mezi sedák a tunel zkušenost ve své Fabii 3 / Rapidu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Únor 2022 Sdílet Vloženo 21. Únor 2022 bohuzial nie, nepaci sa mi to, nesmie mi to do auta. este doteraz som nevybalil organizer do kufra co mi polovicka cela natesena kupila...mobil pri AA davam pod rucku, kabel mam magneticky 90° otoceny. alebo pod klimu, pokial mi tam nevadia slnecne okuliare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.