homy Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Ahoj, mám takový problém s předními elektrickými/větranými sedačky. Dám-li sedačky do nejnižší polohy a uložím tuto pamět do klíče či do pamětového tlačítka, tak při znovu otevření auta se sedačka malinko zvedne, prostě nezůstane v původně nastavené manuální poloze. Můžete to někdo prosím vyzkoušet, zda máte stejný problém? děkuju 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 (editace) nejnižší polohu sice uložíš, ale on to pak vždy o malinko zvedne v tvém případě nebo případně posune dopředu/dozadu. Editováno: 2. Listopad 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 2. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 ano, přesně tak, to je kokotina, co s tím? Mám 198 cm, potřebuji sedačku co nejníž, kvůli výšce jsem si zrušil i střešní okno:-) A co si budeme povídat, tyto sedačky nejsou zas tak super.. do teď jsem jezdil s bmw 5, f10 a to byla jiná písnička, ale toto by mi dost pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 (editace) nic s tím neuděláš, tak to je prostě nastavený. tak superb je normální auto ve své třídě, rozhodně to není limuzína nebo co o tom všichní píší Vysvětli mě, jak můžeš přejít z BMW na škodovku Editováno: 2. Listopad 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 2. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 změna služebního vozového parku, jsem rád že jsem mohl mít tu 206 kw, jinak bych měl z toho trauma:-D 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Mám takový dotaz kupuji Superba III je nám 60+,ale potřebujem radu jaké zvolit sedačky,celokožené i s odvětráním NE, ale je zde možnost Alcantara a nebo ve výbavě style černé s prošívané s čtvrerečky - co by jste doporučili nám za výběr. Nebudou nýchylné látkové na poškození,odření a aby to netlačilo to prošití nebo alcantaru - je to dobré v létě i zimě - i když obě varianty jsou vyhřívané. Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 určite alcantaru , je to asi naj materiál ktorý sa dá , tie látkové sú nič moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Ja som si dal tie v style a nelutujem. Vie su presivane a le take lisovane tie stvorceky. Alcantra sa po case vysucha a zacne zmalkat vlastna skusenost a dlhsie sa nahrieva ako latka. Tie v style vyzeraju naozaj luxysne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 alcantara žmolkovala naposledy v passate b5 , v škodovke som to ešte nevidel , a poznám autá čo majú cez pol miliona km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Ja som si dal tie v style a nelutujem. Vie su presivane a le take lisovane tie stvorceky. Alcantra sa po case vysucha a zacne zmalkat vlastna skusenost a dlhsie sa nahrieva ako latka. Tie v style vyzeraju naozaj luxysne a můžeš poslat foto těch sedaček style ?? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Díky a ted se rozhoduj látka či alcantara - víc názorů není ?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Latka style Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Ta latka teda nic moc. Volil bych take odvetravanou kuzi, ta udrzba bude nekde jinde, kor jestli mate 60+. Staci na cely interier vcetne palubky vlhceny ubrousek a 90% spiny pujde dolu. Kdyz se neco vzere do alcantary, je to vetsinou smolik. Pokud zvolis alcantaru, bacha na jeji podmaceni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Latka style děkuji za foto,asi budu volit látku ikdyž každý má svůj názor.Před tím jsem měl kůži,ale nikdy více v zimě studeny v létě horký. Za alcantaru se připlácí 30000 kč,tak to asi nemá smysl. Látkové jsou určitě měkkčí na posez a vypadají v černé barvě velmi pěkně. Kvalita látky vypadá také dobře,hlavně se jedná o teplo a měkčí sedění.Pokud můžeš tak se ještě vyjádři ohledně posezu ,zda tlačí ty čtverečky nebo ne. Ještě jednou dík a snad napíšeš o něco víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 8. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Alcantaru, je to moc pohodlný a hezký materiál. To auto dostane jiný nádech, nech látku Octaviím 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Mam latku style a jsem s ni naprosto spokojeny. Je pohodlna, ctverecky nejsou vubec poznat a zaroven vypadaji dobre a zahrivani je na ni velmi rychle. Akorat na to zamazani si u nich clovek musi davat pozor, ale do meho auta nesmi zadne piti ani jidlo, takze jsou porad jako nove. Kuzi jsem mel u predchozi verze a uz nikdy vic - jak uz zde nekdo uvedl, tak v zime jsou studene a v lete rozpalene. A vyhrivani/odvetravani byla sice pekna vec, ale stejne musite do toho auta nejprve nastoupit, abyste je mohli pustit a uz jenom ta chvilka je dost neprijemna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renezance Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 (editace) Prosím o radu, jestli zvolit alkantaru nebo raději ventilovaná sedadla 1) v čem se sedí pohodlněji 2) co vydrží déle odolávat běžnému opotřebení 3) rychlost výhřevu sedaček alkantara vs kůže s ventilací 4) jsou nebo nejsou ventilovaná sedadla hlučná 5) jak moc jsou kožené sedačky náchylné na obarvení od oblečení či jejímu poškozeni (cvočky, zipy) 6) jak moc kůže klouže (kostka ve skluzu) :-) 7) předem díky za Vaše názory Editováno: 2. Prosinec 2015, autor: renezance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Volil bych asi ventilované celokožené sedačky a to hlavně z důvodu lepšího čištění, to tady zmíněno nemáš. V zimě nebude alkantara pocitově tak studit a v létě nebude tak nahřátá (v případě černé celokůže, béžová je ok) 2) kůže, dá se v případě poškození opravit bez nutnosti čalounění, 3) ve prospěch alkantary, 4) nejsou, 5) je potřeba dobrá prevence, např. gel proti otěru a obarveni a na to mléko a i bežová kůže bude jako nová za předpokladu občasného vyčištění, 6) klouže víc jak alkantara, klouzavost se dá podpořit nebo eliminovat rovněž kosmetikou, 7) za málo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaLT Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 V testu na Superb Combi LK, který je dnes na auto.cz kritizují sedačky, že prý nic moc : " vevnitř se však objevují sice vyhřívaná a za příplatek i odvětrávaná sedadla, nejsou však příliš pohodlná a sedí se na nich dosti vysoko. Křesla v běžnějších výbavách nebyla tak honosná, ale vyhovovala nám více " ptám se tedy, zda-li někdo z vás ví, jestli má Superb LK jiné "molitany" v sedadlech, než například Style. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 6. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2016 To nevím, ale sedačky fakt bída, takový rapid a ne auto za jedna a čtvrt míče. Nebýt motoru tak plaču 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Ja teda nevim, ale na moji vysku 197cm a ehm vahu cca kolem metracku se mi v nich sedi pohodlne oproti OII FL jsou vetsi do vsech stran a pohodlnejsi(mam radeji mekci posed...coz Superb splnuje). Za me teda se sedackami spokojenost. To homy...co ti na tech sedacka nevyhovuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 6. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Mam stejně jako ty. Mam zkušenost z bmw 5 a Pajera a tam se sedí lip. Navíc mají krátký sedaky a nedá se vysouvat operka a boční vedeni pro důchodce, což k 280k moc nejde 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anorex Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Sedadla v LaK mi přišly výrazně tvrdší a taky méně pohodlnější než třeba kombinace Alcantara/kůže ve Stylu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 7. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2016 tvrdost mi přijde OK, spíše je malé boční vedení a ta velikost sedáku... škoda že nejde část sedáku vysunout jako u jiných aut i s nižší cenovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 To Anorex: ja jsem mel teda opacny pocit, ze v LK jsou sedacky nejmekci, ale z tohodle pohledu mi naprosto vyhovuji. Mensi bocni vedeni maji. Osobne jsem jel v BMW5 dve cesty jedna cca 2,5hodiny a z zadneho auta me tak neboleli zada jako z BMW. Kdyz jsem jednu cestu sedel vepredu bylo to o neco lepsi, ale at jsem se sedadlem delal co jsem delal, nedokazal jsem si sedadlo nastavit tak aby me zada nebolela. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.