Květen 22, 20178 r Taky jsem si nevsiml niceho noveho. A schema Type 3 u Rapida MY2017, zda se, nic nedela. Kazdopadne ale diky za betu.
Květen 23, 20178 r Rapid MR 16 amundsen SCHEMA TYPE 3 taky nic nedela ... jedine co ide zmenit je logo pri spusteni VRS SCOUT greenline a normal skoda dufma ze do buducna pojde ta schema 3
Květen 25, 20178 r Autor Dnes Superb2 L&K 10/2014 kombi, cez aplikaciu Carista: - zavretie kufra dialkovym aj tlacitkom - zmena vyklopenia stresneho na stiahnutie pri komfortnom otvoreni - kolko dotankovat - a nejake blbosti
Květen 27, 20178 r Zdravím, prosím vás, je možné touto aplikaci dokodovat i asistent rozjezdu do kopce? Superb 2012. Díky
Květen 28, 20178 r Tak změna, včera nastartuju auto a něco se mi zdálo být jinak. A po chvilce mi došlo, že je to ona nová grafika Bolera. Asi se muselo "restartovat". Takže u Rapida MY2017 Type 3 schema funguje
Červen 2, 20178 r Zdravím, Tak jsem zkoušel na Superb combi 2012 Elegance MFD dotankovat - funkční, MDF tempomat - vyzkouším zítra - vyzkoušeno a nezobrazuje (asi jen FL budíky) Změna coming/leaving Home na mlhovky - funkční, Zavírání El. Kufru tlačítkem u radicky - funkční, zavírání klíčem - špatně nastavený (musí se držet tlačítko, než se zavře kufr. Zítra se na to podívám znovu), Easy Entry - nefunguje - tak nakonec funguje a parádně. Nakonec jsem zkoušel asistenta rozjezdu do kopce - po aktivaci hned vyskočila chyba ESP, po deaktivace zmizela ( tak jsem to dále nezkoušel) Upraveno Červen 3, 20178 r od sumar Doplnění po vyzkoušení
Červen 3, 20178 r aká chyba? ak píplo a zaplo kontrolku, vypísalo chybu tlaku pneu, tak je to OK, robí to aj klasika VCDS diagnostika. nechaj tak, vypni/zapni zapaľovanie a je to. riešili sme to už:
Červen 4, 20178 r Ahoj, vyhodilo to chybu ESP přímo na maxiku a i rozsvítila se kontrolka ESP. Tlak v pneu se vůbec nahlásil a ani kontrolka nesvitila.
Červen 5, 20178 r Skus to nechat aktivovane, vypnut zapalovanie, nastartovat a HHC na volnej ceste ci reaguje
Červen 6, 20178 r Ahoj, v menu Other verze 3.5-beta 13 nevidím pro své auto Hill Assist ani nastavení posilovače. Příliš nové auto? Vyrobeno 06/16 MY17? Mohu s verzí z uloz.to poslat Debug nebo by to mohl být problém? P.
Červen 6, 20178 r Autor Ak sa chces zucastnit beta testovania, aby si im mohol napisat poziadavku aj debug data, poziadaj ich tu http://www.caristaapp.com/beta/
Červen 7, 20178 r Autor Nech sa paci, Carista 3.5 beta-14 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku.
Červen 7, 20178 r Zatím jsem neměl čas vyzkoušet ten asistent rozjezdu do kopce, ale po aktivaci to hlásí chybu ESP 02085 - to je pokud se nepletu zabudovaná chybná řídící jednotka.
Červen 7, 20178 r Autor Nevyhoda (uz odkomunikovana s vyvojarom, uvidime ci sa to pohne) Caristy je absencia freeze frame dat. Ja som uz mal nejake chyby a sami sa vymazali casom. Skus pripadne tomu pomoct manualnym vymazanim s Caristou alebo cez VAG erase DTC, a uvidis ci sa ti to objavi zas. Samozrejme skus ci vobec funguje hill hold. Edit: to je zopar kodov, ktore som tiez mal ako sporadicke, pri hrani sa s Caristou a VCDS, 00459, 01274, 00447 Napr. po vymene Swingu za Bolero hned vyskocili 4 chyby, ktore sa sami potom vymazali. Kym vsetko v aute funguje, netreba mat obavy. Upraveno Červen 7, 20178 r od sk0d@
Červen 7, 20178 r Ve třech vozech (Rapid MR2017, Octavia RS MR2017, Fabia III MR2015) jsem deaktivoval StartStop. U všech se objevilo po čase hlášení chyby ABS kontrola tlaku v pneumatikách (všechna kola). Stalo se vám to taky někomu? Pokud ano jak jste to řešili?
Červen 9, 20178 r Start-stop mam u Rapida MY2017 vypnuty od ledna a podobne problemy nepozoruji. Vsiml jsem si jen jedne male podivnosti. Nekdy cca pred dvema mesici, kdyz mi auto chciplo pri rozjezdu, se mi stalo, ze zmizela ikonka preskrtnuteho A z displeje. Drive tam svitila neustale, ted sviti jen kdyz mam vyrazeno a vyslapnutou spojku. Start-stop je ale stale vypnuty a co mi prijde zajimave, tak kdyz mi to nahodou chcipne, tak se motor sam nahodi, staci jen seslapnout spojku - jako by byl start-stop funkcni. Kontrolka tlku pneumatik mi svitila jen po prezuti na letni, kdy jsem zapomnel ho v menu nastavit.
Červen 14, 20178 r V 7. 6. 2017 na 21:21, Whisperer napsal: Ve třech vozech (Rapid MR2017, Octavia RS MR2017, Fabia III MR2015) jsem deaktivoval StartStop. U všech se objevilo po čase hlášení chyby ABS kontrola tlaku v pneumatikách (všechna kola). Stalo se vám to taky někomu? Pokud ano jak jste to řešili? Abs kontrola tlaku s tým nemá nič spoločné ale je ne to aj TPI, nečistoty na magnetických krúžkoch ABS, treba vyčistiť ak sa nedá uložiť tlak.
Červen 19, 20178 r Autor Nech sa paci, Carista 3.5 beta-15 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku.
Červen 20, 20178 r Já už nevím co mám dělat. Ať zkouším co zkouším, tak po mě chce Carista připojení k internetu a bez toho mě to nedá nabídku na zakoupení aplikace. A když zapnu internet, tak to chce nakupovat přes Play. Dřív mi to fungovalo, ale najednou přestala. Nějaké nápady?
Červen 21, 20178 r Přišlo mi, že ano, ale možná byl problém v aktualizaci toho Luckyho, protože jsem během dne vymazal nějakou novější verzi, nainstaloval tu z návodu, stáhnul poslední Caristu zde uvedenou a pak už mi to šlo. Tak problém vyřešen. Děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.