jandis Vloženo 9. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2017 Než jsi změnil kódování ti šlo flash brake lights? Já měl původní nastavení stejné. Aktivoval flash hazard lights, ale jestli to opravdu bliká jsem už nezkoušel. Flash brake lights funguje u OIIFL tak, že musíš opravdu velmi tvrdě na brzdy až spíná ABS a úplně zastavit, pak se sami zapnou varovné blinkry a blikají samosebou i na palubce. Tohle jsem na své ověřil. Na kamarádovo passatu 2011 jsme zkoušeli flash hazard lights a pri kritickém brždění blikají brzdová světla, po zastavení se aktivuje flash brake lights, tj. blikají varovky. Opravdu musíš zadupnout velmi tvrdě brzdy a zastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 10. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 (editace) Nech sa paci, Carista 3.6 beta-15 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. Editováno: 10. Listopad 2017, autor: sk0d@ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 před 8 hodinami, jandis napsal: Než jsi změnil kódování ti šlo flash brake lights? Já měl původní nastavení stejné. Aktivoval flash hazard lights, ale jestli to opravdu bliká jsem už nezkoušel. Flash brake lights funguje u OIIFL tak, že musíš opravdu velmi tvrdě na brzdy až spíná ABS a úplně zastavit, pak se sami zapnou varovné blinkry a blikají samosebou i na palubce. Tohle jsem na své ověřil. Na kamarádovo passatu 2011 jsme zkoušeli flash hazard lights a pri kritickém brždění blikají brzdová světla, po zastavení se aktivuje flash brake lights, tj. blikají varovky. Opravdu musíš zadupnout velmi tvrdě brzdy a zastavit. Ahoj, tak opravdu se brzdova svetla rozblikaji az po uplnem zastaveni. Hazard light je tedy brzdove svetlo v zadnim okne ? Tim padem pokud jsem si ho nastavil na blikani, tak jedina moznost jak to zjistit je postavit nekoho na silnici, aby sledoval, zda mi to pri brzdeni blika ?:) Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlady25 Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Zdravim, ja som si na superbe ll tiez zapol par veciciek ale chyba mi v ponuke napriklad pomoc pri rozjazde do kopca ale ked som mal este len zamknutu verziu bolo tam toho ovela viac. Daval som najnovsiu verziu z google play ale skusim tu betu 3 z prveho prispevku. Akurat mi dava moznost zapnut nejake TCS? Neviete co to je? Mate to pozapinane? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 před 3 hodinami, Vlady25 napsal: Zdravim, ja som si na superbe ll tiez zapol par veciciek ale chyba mi v ponuke napriklad pomoc pri rozjazde do kopca ale ked som mal este len zamknutu verziu bolo tam toho ovela viac. Daval som najnovsiu verziu z google play ale skusim tu betu 3 z prveho prispevku. Akurat mi dava moznost zapnut nejake TCS? Neviete co to je? Mate to pozapinane? Vdaka Koukal jsem na YT a v podstate to dela to, ze kdyz slapnes na plnej plyn tak to tolik ,,netaha do volantu" . Je to videt na tomhle videu. Jednou to ma deaktivovany, podruhe aktivovany... https://www.youtube.com/watch?v=CvGcwBMAtQM https://www.youtube.com/watch?v=wybSpi_IVdQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 Jistěže TCS nebo TSC. Hodinky nebo holinky. Bez youtube bychom tady ani nemohli psát hovadiny podložené dvěma videi. TCS je kontrola trakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 před 1 hodinou, Galaxy64 napsal: Jistěže TCS nebo TSC. Hodinky nebo holinky. Bez youtube bychom tady ani nemohli psát hovadiny podložené dvěma videi. TCS je kontrola trakce. Jo, jenže in pravděpodobně myslel TSC. Proto jsem posílal ty linky na TSC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Dnes mi prišiel tento adaptér z aliexpressu: https://www.aliexpress.com/item/Super-Mini-ELM327-OBD2-Bluetooth-V1-5-327-ELM-Mini-Auto-Car-Diagnostic-Interface-Scanner-Accessories/32324880041.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7jt4ak Hneď som ho bol otestovať a je v poriadku. Skúšal som ho na ver. 3.5 beta-12. Vidím, že som tu dlho nebol :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jordibravo Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 (editace) dnes som to skúšal na Superb FL 2014 MY2015 nejak tam nikde nevidím zapnutie zadných svetiel pri DLR Odoslané z Redmi 4X pomocou Tapatalku Editováno: 13. Listopad 2017, autor: Jordibravo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jordibravo Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 (editace) ešte ďalšie. v tapatalku mi to nešlo naraz. prosím o spojenie prispevkov Odoslané z Redmi 4X pomocou Tapatalku Editováno: 13. Listopad 2017, autor: Jordibravo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 V 10. 11. 2017 na 8:36, jan.machalik napsal: Ahoj, tak opravdu se brzdova svetla rozblikaji az po uplnem zastaveni. Hazard light je tedy brzdove svetlo v zadnim okne ? Tim padem pokud jsem si ho nastavil na blikani, tak jedina moznost jak to zjistit je postavit nekoho na silnici, aby sledoval, zda mi to pri brzdeni blika ?:) Diky za info. Čau. Blikají všechna brzdová světla, ne jen vzadnin okne. V noci to uvidíš na okolí, že brzdovky blikají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nufacek Vloženo 16. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2017 Ahoj, Carista 3.6 beta15 mi v diagnostice vyhodila 1 chybu, dá se z toho odvodit, co to znamená?Heater & air conditioning Part #: 5JA820045D Coding: 100000001100100000 (hex) Component: Man AC Fault codes: 1048833 Manufacturer-specific code Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 16. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2017 Nech sa paci, Carista 3.7 beta-2 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Vloženo 16. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2017 Ahoj, nevíte jak aplikaci upravit když mi píše že můj mobil prý nepodporuje inapp billing? Mám LG G4Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 27. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 Nech sa paci, Carista 3.7 beta-3 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bflame Vloženo 2. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2017 (editace) Kluciiiiii mam poslednu caristu 37 beta aj 327micku z eshopu co je na prvej stranke fabiu mam mr2016 style skoro full:) ale neviem kde je v cariste to stahovanie vodicovho okna cez kluc a rozsvietene aj zadne svetla ked je iba denne svietenie da sa to vobec? Editováno: 3. Prosinec 2017, autor: Bflame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2017 Kluci asi su lama, ale udelam instalci caristy dle navodu a po spusteni crackle caristy nenabehne moznost koupit placene verzi caristy... pls kde delam chybu ... Zkouseno na NOTE 4 a Samsung J6 ... Postupuji dle navodu a po opetovne instalaci crackle caristy mi Luckypatcher nainstaluje craclu caristu, ale zustane tam na obrazovce zobrazena cariste....apk... pls pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 3. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2017 Používá tu někdo odemknutou verzi Caristy na iOS zařízeních? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 4. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Nech sa paci, Carista 3.7 beta-4 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 @Bflame Okna: Svetla nie su @LukášCBR nemam iOS, manzelka zvazovala ze si kupi no zatial odlozene na neurcito @p2p skus nejake screeny kde a co ti presne pise. Pripadne vsetko odinstaluj a skus znovu @metrix.m na G3 fungovalo, funguje i na P9. Skus odinstalovat a odznova instalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Okna jsem zkoušel u FIII 2016 Style a nikdy se mě nepodařilo aby šly stahovat dálkou jako u mé Octy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 všetky ani nikdy nepôjdu. cez VCDS ti to nastaviť viem, ale predpoklad sú všetky 4 okná v elektrike. a @Bflame ak má "Style vo full", tak predpokladám, že má všetky 4 v elektrike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Style má vždy pokud vím všechny v elektrice A jde tedy přes Caristu nějak aktivovat stahování dálkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 neviem, vyskúšaj. ja mám len predok. a ako som písal, cez VCDS ti to urobím behom chvíľky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Proto se ptám já vyzkoušel snad všechny kombinace v cariste(starší verze) co jsou a nic. No né že by to máti využila, ale občas se o hodí a tak to asi zatím nechám být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.