JardicCZ Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Díky chlapi, 7,6V funguje. Hned jsem si to neuvědomil a měl jsem problém rychle vystartovat z křižovatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 Ahojte. Aká verzia LuckyPatcher je potrebná pre tie tu odkazované patchnuté verzie caristy? Na zaciatku je odkaz na patcher 6.3.5 ale sťahovanie sa zasekne na konci a neviem či to je kopmplet (ale tes integrity archívu je OK). A tuto je novší, https://www.luckypatchers.com/download/ ale neviem či to nebude nejaký problém.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 Stiahni najnovší, aj tak keď stiahneš starší sa bude chcieť aktualizovať pri spustení. Postup funguje aj s najnovšou verziou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 Z opatrnosti som nainštaloval ten 6.3.5, niečo si to stiahlůo a tvrdí mi to že je stále 6.3.5 a keď dám stiahnuť UPDATE tak tvrdí že mám najaktuálnejší... divné..???? Ale funguje ako má. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 Tak jsem koukal na vypnutí SSS u FIII. Metoda A byly tři možnosti. 1. no(7,2V) 2. no(8,1V) a 3. yes(12,1V). Tak předpokládám že 3. je na vypnutí pač původně tam byla 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 12. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Dnes som natrafil na odomknutu najnovsiu oficialnu verziu 3.6.5, nevyzaduje ziadne dalsie crackovanie.Ti z vas, ktorym robi problem Lucky Patcher a moj navod, stahujte odtialto:https://uloz.to/!5ohJuFMit3h7/hdhtjlugesdgtigjlygjupcsaw-zipTestujte a potom ma chvalte [emoji482][emoji6]Pekny vecer 4 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubert69 Vloženo 16. Červen 2018 Sdílet Vloženo 16. Červen 2018 zdravím, mám dotaz, chtěl jsem vypnout SSS pomocí Caristy, ale nevím jakou možnost zvolit, viz. screenshot. Je to metoda A, metodu B jsem nezkoušel otevřít. Ví teda někdo co zvolit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 16. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2018 12.1V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubert69 Vloženo 16. Červen 2018 Sdílet Vloženo 16. Červen 2018 oki díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 sk0d@ psal jsem ti SZ, možná jsi to nečetl, tak se zeptám tady, třeba to bude zajímat i ostatní, co nemají zkušenosti s LP a crackem ... o nějakou stránku zpět byla odemknutá beta verze 3.7 beta27 a teď jsi tu dal ofiko 3.6.5. Je lépe mít tu novější beta, nebo raději o něco starší NEbeta verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Vyzkousej a uvidis, zalezi na vozidle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 17. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Presne ako pise[mention=100027]osobne[/mention], napr. mne na Golfe beta verzia ukazuje viac kodovania, ale oficialna verzia 3.6.5 zas obsahuje navyse odblokovanie elektronickej rucnej pri vymene dosticiek a kotucov. Je to individualne. Vseobecne je ale Beta vzdy bohatsia na customizations. Nahraj si instalacne subory obou do mobilu a mozes priamo v aute prehadzovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 zdarec, tak jsem si vse stahl viz uplne prvni prispevek. ale nejde resp. telefon nedovoli instalovat luckyho patch. Co s tim?? diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 To je otázka spíše na androidí forum. V nastavení telefonu povol instalaci z neznámých zdrojů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 tak uz hotovo, psalo to ze to nejde,ale kdyz jsem rozkikl okno taktam bylo "presto instalovat" bo tak neco, ale stejne kdyz jsem to naistalvoal a dal podle navodu tak jsem ke konci mel jiny moznosti, tak to zkusim a uvidime. Jeste se zeptam, jeden clen na foru mi nastavil corner, ale funguje jen na zatoceni volantu na blinkr nee, ze zapomnel "neco" zatrhnout, nevite co?? a jeste mam zaply nouzovy brzdeni,ale nefunguje:-/ je to podmineny rychlosti aby blikaly vystrazny?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 zkoušel jsem zapnout též výstražné a nefungovalo. Zkoušel jsem společně s blikáním brzdových, nejdříve jedno, pak i společně fázi 2, posléze samostatně fázi 2 ... ovšem to jsem si neměl jak ověřit, neměl jsem nikoho kdo by jel za mnou. Společně s tím jsem měl zaplé i ty výstražné, pak už jen ty výstražné, ale ani když jsem brzdil na krev, gumy kvikaly, tak se výstražné nerozblikaly. Jen se pro jistotu zeptám, zda po nakódování je potřeba vypnout motor (klíček) a poté opět otočit, aby se to aktivovalo? ... testováno na 3.7beta 27 ... zkoušel jsem 3.6.5 a ta ani tyto možnosti na světlech neměla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 @PcGamer To je pro mě novinka, že by Corner měl svítit při zapnutí blinkru . @Malta Mám za to, že blikání brzdovek při panickém brzdění a blikání výstražných po zastavení, je na všech FIII z výroby. Mně to teda funguje bez nějakýho kodovaní. Musí se brzdit z rychlosti alespoň 70-80km/h, přitom ABS musí být v činnosti. Během brzdění potom blikají brzdovky a po zastavení blikají výstražné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 (editace) Galaxy64: ;-) jj to tak kdyz das blinkr a jedes vic jak 40 km/h tak nic, ale kdyz spomalis pod 40 km/h tak se rozsviti;-) bo to ma octavia fl jinak?? viz: jo a jeste pri zpatecce se rozsviti taky;-) obe. ja mel za to ze pri prudkem brzdeni blikaji vystrazne, teda tak to bylo u tourana r.v. 09. u octavia II fl je to jinak?? Editováno: 17. Červen 2018, autor: PcGamer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Aha, to jsem nevěděl. Jinak sorry, myslel jsem, že jsem v sekci FIII. Tak tedy u FIII to je jak jsem psal, při brzdění blikají brzdovky, potom po zastavení blikají varovky. Jak je to u jiných škodovek nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 tak pravda brzdil jsem sice ze stovky fakt intenzivně, ovšem ABSko nekopalo, takže proto asi nic neblikalo ... jen nevím, kde to za současných podmínek odzkoušet ... asi budu muset počkat na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 galaxy64: v pohode, ja to bral tak, ze mam v podpisu co mam za auto. vim ze Touran to mel ze jakmile jsem zacal z prudka brzdit hned zacali blikat smerovky a jeste chvili po zastavni. Jestli u O2 blikaj brzdy tak to fakt nevim:-) :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 U me dvojkove Octy FL to funguje tak, ze kdyz prudceji zaslapnu brzdu, tak zacnou rychle blikat vsechna brzdova svetla a po uplnym zastaveni se navic rozblikaji vystrazne blikace. Neni potreba , aby zasahovalo ABS, proste kdyz se zabrzdi zprudka, tak to zacne blikat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 brzdová světla nevím, musel by jet někdo za mnou, ale výstražná se mi nerozblikaly určitě a to jsem fakt z té stovky brzdil do úplného zastavení s kvikáním gum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 jeste se zeptam, nevite proc je denni sviceni nastaveny na 92%?? aby se "setrila" zarovka?? kdyz dam 100% bude ji to hodne vadit?? a nevite jak s tim corner light?? na blinkr?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 tak jsem zkousil to nouzovy brzeni. Jel jsem kilo a capl jsem na to (teda dost brutus pretizeni) nevim co daly brzdovy svetla, ale po uplnym zastaveni se rozblikaly smerovky. takze si myslim, ze brzdovky blikaly taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.