Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

je někde ke stažení?

Ahoj, nevíte někdo jak aktivovat při fci coming/living home, svícení pouze mlhovkami? Když to u sebe zkouším, tak se sice mlhovky rozsvítí, ale i s potkávacíma. Je na to ňákej zvláštní postup, nebo umí carista  jenom přidat ke stávajícímu svícení c/l home mlhovky?

Upraveno od Lupen_cz

před 14 hodinami, Atrani napsal:

Tak super, verze 3.7.42 po opravě LP funguje a nabízí mi pro Rapida MR17 minimálně o půlku víc možností, než ofiko 3.6.5. Aktivováno HHC, dotankování v L, logo v infot. atd. Jen ten posilovač řízení jsem tam nějak nenašel.

@Atrani mozes sem dat prosim odomknutu - patchnutu verziu? mne to nejde, Carista pise ze moj telefon nepodporuje platbu.

[mention=55320]Lupen_cz[/mention]

Coming/leaving home use front fog lights.

Když tohle zvolíš, stále ti to nefunguje?

Funguje, ale stále s mlhovkama svítí potkavacky. Možná to bude tim , ze jsem c/l home aktivoval v Cariste i v autě? Musím ještě vyzkoušet. Nebo ho stačí aktivovat jen cariste a v autě nechat vypnutej? Jakej je vlastně správný postup při aktivaci?

@ladinek123 precitaj si ze s tym mam problem... keby mi to ide tak jasnacka ze idem podla navodu :-(

Honor :-/ nvm co s tym :-( vecer to pojdem zase skusit :-(

zdravím, nemáte někdo ke stažení caristu 3.7.43 nebo novější? Tato verze nabízí nakódování LED osvětlení RZ

@Lupen_cz Zkoušeno na dvou Fábiích a u obou se to chovalo stejně, buď jen potkávací, nebo oboje, asi chyba v Caristě u FIII.

díky, vyzkouším, jde mi hlavně o to nakodování led rz, jestli to tam bude;)

Ako sa presne volá to nakódovanie LED osvetlenie RZ ? Neviem to nikde nájsť. 3.7 beta 42. Ďakujem

co mi psal LukášCBR, tak tohle nabízí až beta verze 43 a novější, ty máš verzi 42, tam to není. Zkus si stáhnout verzi 44 od Fonarika(o dva příspěvky výše), tam by to být mělo

V 12. 7. 2018 na 10:59, LukášCBR napsal:

Osobne> opravdu netuším.

Nově v CARISTOVI:

- možnost zkalibrovat palivoměr

- možnost odstranění chybové hlášky po instalaci LED do osvětlení SPZ.

- možnost nastavení tuhosti posilovače řízení

Dneska sem zkoušel 3.7 beta 44. A jediný co jsem z těchto tří věcí našel bylo zkalibrovaní palivoměru. Ledky na SPZ mám z výroby, ale chtěl bych trošku tužší ten posilovač. Jaký je název tý položky na nastavení tuhosti?

Ona take kazda volba neni dostupma pro kazde auto.

Přesně tak. Carista čte řídící jednotky a dle možností jednotek zobrazí dostupné fukce kódování. 

Vyjímka je např. living home. Řídící jednotka to umí, ale potřebuje světelný senzor. 

Carista tedy fuknci zobrazí ale uvádí, že potřebuje senzor, jestli má auto senzor už neví.

Taky by mě zajímal název položky pro ty tuhost posilovače.

U HHC mám po aktivaci defaultně early, měnili jste někdo na normal nebo latě?

Je to doma kdy HHC "pustí" brzdu, auta z výroby mají Early (2x OIII, 1x Rapid co jsme se díval), tedy bych to neměnil.

Zde nastavení tuhosti řízení

3feb510ee229e60d29c3e01c3b03b7ba.png

V 12. 12. 2017 na 20:54, Lupen_cz napsal:

Prosím pod čím najdu Vypnutí denního svícení při zatažené ruční brzdě. Děkuji

to jsem si teď vypínal, ovšem screeny jsem si udělal do tabletu a ten mám už nachystaný na zítřejší cestu, takže ten popis si nepamatuji, ale určitě to někdo přihodí

tak jsem to našel o pár stránek zpět, najdeš to ve světlech-light a jmenuje se to " Turn off daytime running lights when parking brake is on"

Moc děkuji nevšiml jsem si. Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.